Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotka strzelona z bardzo bliska światło biło wprost do mego pyska
specjalnie dla was Ja we własnej osobie :ices_bla:

:olympic: <- a to za karę że pani zrobiła ze mnie poczwarę!

:diabloti: heheeh a tu jeszcze raz CIACH !

:smokin: potem sie trochę wyluzowałem no i TV sobie oglądałem

Posted

Kolejną czynnością jaką robiłem to moją małpką się bawiłem :lol:

:rofl: Kiedy juz pani bawić się nie chciała wziąłem do zabawy mego kumpla ;) -pedała ;)

A tu ciąg dalszej naszej zabawy - jeszcze chwilunia i biegnę na trawy! :) :cool2:

Posted

A tu znowu ja w pełnej okazałości idę do mych kumpli a ona niech zazdrości... :evil_lol:

A tutaj się troszkę zmęczyłem.. hyh...:cool1:

No a tu co noooooo siusiu robiłem!

Specjalne 2 fotki dla osoby która czuje klimat ;)

Posted

:bigok: i na tym zakończe moje dzisiejsze zmagania z aparatem :D idę zatem do waszych galeryjek :D

Uśmiech specjalnie dla Państwa!

:laola:

:terazpol: heheheh

:sweetCyb:KONIEC !

Posted

Pinczerek-Jacky - bardzo Pani dziękujemy podpisy z własnych głów snujemy :] Liczymy , że jeszcze nas Pani odwiedzi i troszkę tu z nami posiedzi :]

basia2202 -
zgadzam się w 100% !!!!! gryzoń jak nic! a dziś na dodatek wszystkiego zgryzł mi nowego adidasa !!!!!!!

justys95- dzięki dzięki dzięki :D
furciaczek - oo w morde jeża... a cóż ci tak komp nawala ? ;/////

tigrunia - Bóg zapłać za odwiedzinki :D

A teraz zmykamy do WAS!!!!!!! :D

BUZKA!

Posted

Pinczerek-Jacky - ooooOO to milusioooooo :D:laola: my do was także będziemy zaglądać. Ps. fotki będą powoli bo za chwile mi napiszą na prv ze więcej nie można ;D :cool2:

Asia&Misia - Dziękujemy yupiii jak się cieszymy że znowu ktoś nowy się u nas pojawił :D - ps. wymiziam go wymiziam ;D :ylsuper:

Pimpek - jeżeli to Pimpka masz w avarcie to CUDO! :D Ciebie również gorąco witamy :D :sweetCyb:i mamy nadzieje ze nas odwiedzisz jeszcze!! :]

BUZIOLE DLA MOICH STAŁYCH PSIARZY! :] :thumbs:

Ps jutro mam wykłady i w sumie cały weekend zrąbany więc chyba ale to chyba fotek nie będzie :]:evil: Czasu brak ;/ cholera te studia ;/
:Help_2: Ps. Zbieram się za edukacje..i'm a -> . :stupid:

Posted

uuu.. za adidasa trzeba srujdka opierniczyć :mad: :cool3: to łobuz mały jeden nooo!! :cool3: ;)

przyszłam powiedzieć Wam dobranoc kochani:)
i kolorowych snów życzyć:)
buziaki ode mnie i Zuzki:loveu:

Posted

Witaj Dominiqo, wpadłam z rewizytą..Fajny jest Twój Tuptuś i miłe ,że pozwalasz mu na kontakty z pieskami większymi...co jak nie zawsze się zdarza...Przeczytałąm pierwszą stronkę ( następne jak sukcesywnie....nie pozwalam się wsysać sieci)i widzę ,że też składasz rymowanki..witaj w klubie :D
Łapka dla Tuptusia od Fiśki

Posted

furciaczek - o jej ale dobrze, że chociaż od czasu do czasu coś widzisz miejmy nadzieję ze twoj necik się poprawi :]

Figa Bez Maku -
[SIZE=2] witajcież witajcież w naszych skromnych progach!!!!!!! :] Tak ja wiem że nie zawsze wlasciciele Yorków udostępniają im wolną wole - ale ja mam duze serducho dla wszystkich wiec i mojemu psiowi pozwalam na kontakty z dużo większymi psami :] pies to pies i potrzebuje czegoś takiego jak kontakt ;) basia2202 - witajcież ZUZOLKI I DOBRANOC :D :D :D

P
inczerek-Jacky - fotki będą ale po mojej edukacji teraz weekend mam zaprany zajęciami ;/ :]

Pimpek -
ufff cieszę się ze zgadłam a co do studiów to tak dupa mnie dziś cała boli od siedzenia 90 minut bez przerwy i słuchania o psychologii rozwojowej człowieka bleeeeeeeee . : ]

obiecałam sobie ze dzis tu nie wejde bo musze sie edukowac jutro mamy debaty hahah ale jak mozna nalog to nalog a ja za wami sie tak steskniłam ze musialam tu zajrzeć ( na chwilunię ) ;)