basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 witajcie! :p przybyłam po krótkiej nieobecności;) naoglądałam się fotek fajoskich, że ho ho:loveu: ta pluszowa zabawka prawie taka wielka jak Tuptuś :evil_lol: http://img227.imageshack.us/img227/1163/37743734vf7.jpg pozdrawiamy, buziaki!! :loveu: Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Hehe dziękuje Basiu my za chwilunię wpadniemy do was tylko musze fotki zrzucić a dziś ich troszkę narobiłam :D Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Fotka strzelona z bardzo bliska światło biło wprost do mego pyska specjalnie dla was Ja we własnej osobie :ices_bla: :olympic: <- a to za karę że pani zrobiła ze mnie poczwarę! :diabloti: heheeh a tu jeszcze raz CIACH ! :smokin: potem sie trochę wyluzowałem no i TV sobie oglądałem Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Kolejną czynnością jaką robiłem to moją małpką się bawiłem :lol: :rofl: Kiedy juz pani bawić się nie chciała wziąłem do zabawy mego kumpla ;) -pedała ;) A tu ciąg dalszej naszej zabawy - jeszcze chwilunia i biegnę na trawy! :) :cool2: Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 A tu znowu ja w pełnej okazałości idę do mych kumpli a ona niech zazdrości... :evil_lol: A tutaj się troszkę zmęczyłem.. hyh...:cool1: No a tu co noooooo siusiu robiłem! Specjalne 2 fotki dla osoby która czuje klimat ;) Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 :niewiem: w którą stronę mam iść ? Tam ?? ... Haha a teraz popatrzcie! :B-fly: Quote
Dominiqa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 :bigok: i na tym zakończe moje dzisiejsze zmagania z aparatem :D idę zatem do waszych galeryjek :D Uśmiech specjalnie dla Państwa! :laola: :terazpol: heheheh :sweetCyb:KONIEC ! Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Łiiii sliczny yorek :loveu::loveu::loveu: Super podpisy fotek :cool3::cool3: Czekamy na wiecej :multi::multi::loveu: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 znowu tyle super fotasków!! :multi: uuuhuhu.. widzę, że małego gryzonia hodujesz w domu :evil_lol: http://img518.imageshack.us/img518/9186/s6300958cn7.jpg Quote
Bewarka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://img252.imageshack.us/img252/8742/ffqr5.jpg Śliczne, śliczne, śliczne...:loveu: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A ja fotek nie widze:placz: bede musiala cos zrobic z tym netem bo mnie cos trafi:shake: Quote
tigrunia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :Cool!: Ale dużo fotek !! Śliczny piesio.. a jaki gryzoń !! Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pinczerek-Jacky - bardzo Pani dziękujemy podpisy z własnych głów snujemy :] Liczymy , że jeszcze nas Pani odwiedzi i troszkę tu z nami posiedzi :] basia2202 - zgadzam się w 100% !!!!! gryzoń jak nic! a dziś na dodatek wszystkiego zgryzł mi nowego adidasa !!!!!!! justys95- dzięki dzięki dzięki :D furciaczek - oo w morde jeża... a cóż ci tak komp nawala ? ;///// tigrunia - Bóg zapłać za odwiedzinki :D A teraz zmykamy do WAS!!!!!!! :D BUZKA! Quote
Kincia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Oczywiscie ze bede u zagladac :loveu::loveu: A teraz czekamy na fotki :diabloti::multi: Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Śliczny Śliczny piesek :loveu: :loveu: ;* Wymizaj go odemnie ;* ;* ;* Pozdro ;* Quote
Pimpek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://img520.imageshack.us/img520/4246/s6300975sg5.jpg Tuptuś jest prze śliczny :loveu: Pięknego masz psiaka, a jakiego fotogenicznego :cool3: Prze piękne foty :loveu: A jak ich dużo :lol: Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pinczerek-Jacky - ooooOO to milusioooooo :D:laola: my do was także będziemy zaglądać. Ps. fotki będą powoli bo za chwile mi napiszą na prv ze więcej nie można ;D :cool2: Asia&Misia - Dziękujemy yupiii jak się cieszymy że znowu ktoś nowy się u nas pojawił :D - ps. wymiziam go wymiziam ;D :ylsuper: Pimpek - jeżeli to Pimpka masz w avarcie to CUDO! :D Ciebie również gorąco witamy :D :sweetCyb:i mamy nadzieje ze nas odwiedzisz jeszcze!! :] BUZIOLE DLA MOICH STAŁYCH PSIARZY! :] :thumbs: ____________ Ps jutro mam wykłady i w sumie cały weekend zrąbany więc chyba ale to chyba fotek nie będzie :]:evil: Czasu brak ;/ cholera te studia ;/ :Help_2: Ps. Zbieram się za edukacje..i'm a -> . :stupid: Quote
basia2202 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 uuu.. za adidasa trzeba srujdka opierniczyć :mad: :cool3: to łobuz mały jeden nooo!! :cool3: ;) przyszłam powiedzieć Wam dobranoc kochani:) i kolorowych snów życzyć:) buziaki ode mnie i Zuzki:loveu: Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 GOOD NIGHT EVERYBODY POMARAŃCZE :hand: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Net mi cos swiruje...raz widze zdiecia, raz nie:roll: dobranoc:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witaj Dominiqo, wpadłam z rewizytą..Fajny jest Twój Tuptuś i miłe ,że pozwalasz mu na kontakty z pieskami większymi...co jak nie zawsze się zdarza...Przeczytałąm pierwszą stronkę ( następne jak sukcesywnie....nie pozwalam się wsysać sieci)i widzę ,że też składasz rymowanki..witaj w klubie :D Łapka dla Tuptusia od Fiśki Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witajcie Tuptuśki :multi: :loveu: buziaki na dobry dzień :p Quote
Kincia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witam :multi: Fotkiiiiiiii:loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 He,he ;) Studia dają w kość :cool3: a ten psiak w avatarze to Pimpek, zgadłaś :lol: Quote
Dominiqa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek - o jej ale dobrze, że chociaż od czasu do czasu coś widzisz miejmy nadzieję ze twoj necik się poprawi :] Figa Bez Maku -[SIZE=2] witajcież witajcież w naszych skromnych progach!!!!!!! :] Tak ja wiem że nie zawsze wlasciciele Yorków udostępniają im wolną wole - ale ja mam duze serducho dla wszystkich wiec i mojemu psiowi pozwalam na kontakty z dużo większymi psami :] pies to pies i potrzebuje czegoś takiego jak kontakt ;) basia2202 - witajcież ZUZOLKI I DOBRANOC :D :D :D Pinczerek-Jacky - fotki będą ale po mojej edukacji teraz weekend mam zaprany zajęciami ;/ :] Pimpek - ufff cieszę się ze zgadłam a co do studiów to tak dupa mnie dziś cała boli od siedzenia 90 minut bez przerwy i słuchania o psychologii rozwojowej człowieka bleeeeeeeee . : ] __________________________________________________ obiecałam sobie ze dzis tu nie wejde bo musze sie edukowac jutro mamy debaty hahah ale jak mozna nalog to nalog a ja za wami sie tak steskniłam ze musialam tu zajrzeć ( na chwilunię ) ;) Quote
Recommended Posts