Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dominiqa']Furciaczku to my chyba bedziemy specjalnie for you fotki od "tyłu" dawać ;))):diabloti:

hehe:evil_lol:

To zdiecie jest takie.... nooo jak to ujac...ma dusze, jest jakies takie nooo...ma cos w sobie i juz:loveu:

Posted

WOW WYTRZYMAŁAŚ!??

Boże nie wiem czy dałabym radę............ :)
A oddawałaś już psiaki do hotelu? SPRAWDZONY?... ja bym sie bała no ale moja drożdżówka a twoje Arbuziątka to jest jednak malutka różnica w sumie nie ma bo ciężko z psem wyjechać.;/

Posted

Jakos wytrzymalam ale ciezko jak nie wiem:shake: nie widze ich juz od lipca:placz:
Nie wiem co za czubek wymyslil ta cala kwarantanne:roll:
Ale jeszcze troche i bede wspolnie z psami smigac po Angli:loveu:

Posted

[quote name='Dominiqa'] basia2202 - co tam tydzień to prawie nic! gorzej będzie z formatem hahahah :)))
Zuzka na avarcie ma takie oczy ze jak moj tuptu$ patrzy to mówi mi ZAKOCHAŁEM SIĘ !! :)
no to powiem Ci moja droga Tuptusiowa... że mało znasz jeszcze Zuzolkę :evil_lol:
ona minę ostatniej sieroty ma opracowaną koncertowo:evil_lol: :diabloti:
jak jej nie znasz, to się nabierzesz na te bidne oczęta:eviltong:
cmokaski dla Tuptulka :loveu:

[quote name='Dominiqa']
Dziewczynki mam kilka pytań :]
1- które fotki się lepiej ogląda te naturalne czy te z dodatkami ? :]
2 - czy takie fotki jak te powyżej moge wywołać i jest taka sama cena jak za normalne czy droższe ? - nie śmiejcie sie ale 1 raz w zyciu mam cyfrówkę i nic nie wiem...
proszę was o udzielenie odpowiedzi na pytania :D
hmm.. powiem tak... te z dodatkami są.. ciekawe... raz na kiedyś fajnie takie obejrzeć;)
naturalne raczej lepiej się ogląda, ale też lubię fajne ramki:) tylko, żeby jak najmniej fotki zasłaniały;) bo szkoda zdjęcia wtedy:)
ale takie z motylkami itd. - to też fajne zabawa i fajne oglądanie potem i.. fajna pamiątka:)

co do wywołania... dominiczko - nie będziesz miała żadnego problemu:) wywołują pliki graficzne, a co na nich umieścisz, to Twoja sprawa:) płacisz jak za wywołanie normalnego zdjęcia - jak Ci ktoś powie inaczej, to wal w dziób i nie daj się oszukać :evil_lol:
moja znajoma np. zrobiła sobie kiedyś cyfrówką zdjęcie do dowodu czy jakiegoś identyfikatora... zrobiła jedno, a potem naniosła na format 10x15 (jak normalne zdjęcie) kilka takich małych zdjęć - zmieściło się.. 6 czy 8... i wywołała jako jedno zdjęcie 10x15 płacąc jakieś grosze, a nie np. 20 zł za zrobienie kilku zdjęć do dowodu;) także można kombinować - życzę powodzenia:)

Posted

BÓG CI ZAPŁAĆ DROGA BASIU!!

Co do Zuzki - no to wierzę wierzę bo co wierzyć muszę .. ale cholera jasna no wychodzi jej to wychodzi i już!

Co do zdjęć- ŚLICZNIE CI DZIĘKUJE! ja mam normalne do wywołania ale mam pare takich wlasnie w ramkach z motylkami bo chce to na ściane wrzucic mam zboczenie na punkcie fotografowania chociaz jestem komplentą amatorkową fotografką tuptuśiątek ;))))))))

Dzięki

Ps. bede lać po mordach jak nic!

BUZIOLE DLA SLODKIEJ ZUZULKI

Posted

[quote name='Dominiqa']
BUZIOLE DLA SLODKIEJ ZUZULKI

buziole przekażę, jak powrócę do domecku:)

a mam do Ciebie pytanko, skąd sobie skombinowałaś takie koniczynki liczące wiek Tuptusia? też bym chciała takie fajne cuś:)

Posted

[quote name='Dominiqa']po 1 zazdroszcze londynu
po 2 faktycznie chyba panuje tam domowa atmosfera :D

Uciekam juz troche pospac po pracy i znowu pobudka o 7 heh buzka kochana:*;)[/quote]

Po 1 nie ma czego zazdroscic...fajnie jest poza Londkiem:)
po 2 naprawde jestem zadowolona z tego hotelu:loveu:

a tak w ogole to dziendobry:loveu:

Posted

basia2202 -www.szipszop.pl - wchodzisz rejestrujesz się i włazisz do LINIJKI i tam sobie komponujesz :D - ps. jak by co mogę ci takie cuś zrobić żaden problem :D :))))))

Dzaga
- witamy serdecznie no i oczywiście DZIEŃ ODBEREK!! :d

saya - obiecuje dziś wrzucę coś:D TYLKO jak wrócę cała od dentysy ide leczyć kanał w 6stce i już się cała trzęsę znowu 350zł nie moje.... :( ps. milo ze upominasz sie o fotki ;) - chociaż one w sumie cały czas na trawie bo nie mam czasu chodzić gdzie indziej ;) - a nie chce was zanudzać..... No ale.... :D Moj byly Tuptuś to spał w moim pokoju i robił rozne pozycje podczas snu a ten woli spać u rodziców i ciężko mi wejsc o 24 zeby mu fotki robić... ;) No ale..... :D

furciaczek - milo ze jesteś zadowolona z hotelu bo to b.ważne!
Ps. - DZIEŃ DOBEREK!! trzymaj kciuki żebym przeżyła... idę do stomatologa.... brrrrrrrrrrrrrrrrrr :]

Posted

HElou zwijam się z bólu miałam otwartą szczękę przez godzinę... teraz normalnie szok nie moge wyrobić........... Boże kanałowe leczenie jest paskudne mimo ze robiam to prywatnie teraz sie zwijam z bólu.............:(

oto kilka fotek.:(

Posted

ale on slodki:loveu:

uuu nie cierpie chodzic do stomatologa:shake:

a mi cos w szczece przeskoczylo i otwierac buzi nie moge tak mnie boli... jesc nie moge...dobrze ze w piciu kawy mi nie przeszkadza:loveu: