Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny banner!! Dziękujemy!! :multi:
Tylko, czy możesz zrobić mniejszy? Każdy z nas ma już parę w podpisie, więc musimy zmieścić wszystkie... Może być podwójnie to, co ja mam w podpisie!! Widzisz ile miejsca ja jeszcze mam? 2/3 z tego byłoby super!!

Posted

To ja już karmy nie kupuje i nie jade jej zawozić :shake: ??? no ładnie .....

takie samo legowicho maja moje psy.

Lima na spacerze dzisiaj duzo lepiej, pobawiła się piłeczką, chodziła na smyczce flexi i nagadała innej boksi - jak widać ze zdrowiem duzo lepiej.
dzięki cioteczko Ewko za spacerek :loveu:

Posted

Relacja Ewki :)

O Limce słów kilka
Byłam dzisiaj u Limki- była to pierwsza moja tego typu akcja I było super. Dziewczynka bardzo mnie zaskoczyła-pozytywnie. Spodziewałam się obrazu nędzy i rozpaczy.
Lima jest dobrej kondycji fizycznej, człapie sobie dzielnie i spokojnie na dworku, ale ale... Ten aniołek pokazał tez raz rogi hihihi Spotkałyśmy na spacerku starszą babciną boksereczkę i Lima zaszarżowała jak młody byczek – babcia ma napęd na 4 łapki całkiem całkiem
Limka bawiła się troszkę i bardzo delikatnie piłeczką, musiałam udawać, ze chcę jej zabrać i wtedy potruchtała do piłeczki, wzięła delikatnie w pyszczek i poniosła trochę, albo zagarniała łapką cały czas obserwując co się z piłeczką dzieje J Dostała ode mnie piszczącego kurczaka- ale nie zrobił na niej dużego wrażenia, ciekawsza wydaje się piłeczka.
Na spacerku dostała ciasteczka Acany na stawy (baaaardzo się nimi zajadała) a także wyczesałam ja gumową rękawica z wypustkami- myślę ze taki dotyk/masaz bardzo jej się spodobał, stała grzecznie, a gdy przestawałam spoglądała na mnie z wyrzutem W klinice zwazyłam dziewczynkę ma 26-27kg.
Dzisiaj juz niedług oidę po nią na drugi spacerek Jutro jak się uda to też planuję dwa spacerki.
Udało mi się zrobić jej kilka zdjątek

Posted

kaLOlina napisał(a):
malutka bidulko...
ja tez sie pisze na jakis spacerek malutki...!!!!

To się spieszcie:evil_lol: bo po 18 sunia jedzie na DT.

Leczenie suni dość kosztowne. Prosimy o wpłaty na AFN dla Limy za leczenie.:lol:

Zagłosujcie w konkursie www.krakvet.pl na uciechów

Posted

Może dziś i temu drugiemu boksiowi z poznańskiego schroniska się poszczęści. Za to też trzymajcie kciuki... Ja siedzę i obgryzając paznokcie, czekam na telefon czy się udało:p;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Może dziś i temu drugiemu boksiowi z poznańskiego schroniska się poszczęści. Za to też trzymajcie kciuki... Ja siedzę i obgryzając paznokcie, czekam na telefon czy się udało:p;)

Udało się!!!! Kolejny smutny boksio dziś opuścił schronisko i zamieszka z koleżanką bokserką w Lesznie w domu z ogrodem :multi::multi::multi::multi: Potem wkleję jego zdjecie! Ależ się cieszę!!!
Dziś słońce zaświeciło dla bokserków :loveu::loveu::loveu:

Posted

Limka śpi na kanapie obok Leny :loveu:
Zdjęcia i reszta relacji jutro, dziś padam!
Dziękuję wszystkim, którzy włączyli się do akcji ratowania Limki... Naszą wspólną nagrodą jest uśmiechnięty bokserzy pychol :loveu:
Dziewczyna jest bezpieczna, ale intensywnie szukajmy domku!!!

Posted

caroolcia napisał(a):
jest przecudna :loveu:

Racja.........przecudniasta mordeczka :loveu: :loveu:
Teraz tylko super domku szukamy dla Limki i będzie kolejne szczęśliwe zakończenie :multi: :multi: