Donvitow Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 GoniaP napisał(a):Czekamy z niecierpliwością... Co do śledziony pełne dementi z ust Dr D. Quote
GoniaP Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Donvitow napisał(a):Co do śledziony pełne dementi z ust Dr D. To dobrze... Tylko komu wierzyć??? Wypowiedziały się właśnie skrajnie 2 autorytety :roll: Quote
Donvitow Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To mamy zero. Trzeba trzeciego. Ale psy to to samo co ludzie/ jeśli chodzi o ciało a nie umyśł/ Więc przychylam się do opini Dr D Quote
GoniaP Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No ale co powiedział dokładnie Dr. D? Prozę zdaj relację... Jak się ma Limka? Quote
Selenne Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Zrobiłam dla naszej bokserki banner Możecie go skopiować, wstawić do podpisu i zalinkować. Mam nadzieję, że się podoba... Quote
GoniaP Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Śliczny banner!! Dziękujemy!! :multi: Tylko, czy możesz zrobić mniejszy? Każdy z nas ma już parę w podpisie, więc musimy zmieścić wszystkie... Może być podwójnie to, co ja mam w podpisie!! Widzisz ile miejsca ja jeszcze mam? 2/3 z tego byłoby super!! Quote
caroolcia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To ja już karmy nie kupuje i nie jade jej zawozić :shake: ??? no ładnie ..... takie samo legowicho maja moje psy. Lima na spacerze dzisiaj duzo lepiej, pobawiła się piłeczką, chodziła na smyczce flexi i nagadała innej boksi - jak widać ze zdrowiem duzo lepiej. dzięki cioteczko Ewko za spacerek :loveu: Quote
la_pegaza Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Relacja Ewki :) O Limce słów kilka Byłam dzisiaj u Limki- była to pierwsza moja tego typu akcja I było super. Dziewczynka bardzo mnie zaskoczyła-pozytywnie. Spodziewałam się obrazu nędzy i rozpaczy. Lima jest dobrej kondycji fizycznej, człapie sobie dzielnie i spokojnie na dworku, ale ale... Ten aniołek pokazał tez raz rogi hihihi Spotkałyśmy na spacerku starszą babciną boksereczkę i Lima zaszarżowała jak młody byczek – babcia ma napęd na 4 łapki całkiem całkiem Limka bawiła się troszkę i bardzo delikatnie piłeczką, musiałam udawać, ze chcę jej zabrać i wtedy potruchtała do piłeczki, wzięła delikatnie w pyszczek i poniosła trochę, albo zagarniała łapką cały czas obserwując co się z piłeczką dzieje J Dostała ode mnie piszczącego kurczaka- ale nie zrobił na niej dużego wrażenia, ciekawsza wydaje się piłeczka. Na spacerku dostała ciasteczka Acany na stawy (baaaardzo się nimi zajadała) a także wyczesałam ja gumową rękawica z wypustkami- myślę ze taki dotyk/masaz bardzo jej się spodobał, stała grzecznie, a gdy przestawałam spoglądała na mnie z wyrzutem W klinice zwazyłam dziewczynkę ma 26-27kg. Dzisiaj juz niedług oidę po nią na drugi spacerek Jutro jak się uda to też planuję dwa spacerki. Udało mi się zrobić jej kilka zdjątek Quote
kaLOlina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 malutka bidulko... ja tez sie pisze na jakis spacerek malutki...!!!! Quote
Donvitow Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 kaLOlina napisał(a):malutka bidulko... ja tez sie pisze na jakis spacerek malutki...!!!! To się spieszcie:evil_lol: bo po 18 sunia jedzie na DT. Leczenie suni dość kosztowne. Prosimy o wpłaty na AFN dla Limy za leczenie.:lol: Zagłosujcie w konkursie www.krakvet.pl na uciechów Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 relacja super!!!! Trzymajcie kciuki za mała dzisiaj :p Quote
GoniaP Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Może dziś i temu drugiemu boksiowi z poznańskiego schroniska się poszczęści. Za to też trzymajcie kciuki... Ja siedzę i obgryzając paznokcie, czekam na telefon czy się udało:p;) Quote
GoniaP Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 GoniaP napisał(a):Może dziś i temu drugiemu boksiowi z poznańskiego schroniska się poszczęści. Za to też trzymajcie kciuki... Ja siedzę i obgryzając paznokcie, czekam na telefon czy się udało:p;) Udało się!!!! Kolejny smutny boksio dziś opuścił schronisko i zamieszka z koleżanką bokserką w Lesznie w domu z ogrodem :multi::multi::multi::multi: Potem wkleję jego zdjecie! Ależ się cieszę!!! Dziś słońce zaświeciło dla bokserków :loveu::loveu::loveu: Quote
mariee Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Szczesciarz! Zyczymy powodzenia w nowym domku ! Quote
mm.templum Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 mariee napisał(a):Szczesciarz! Zyczymy powodzenia w nowym domku ! SZCZŚLIWYCH DNI I POWODZENIA W NOWYM DOMKU:lol: Quote
Donvitow Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Sunia super kofana. Klei się do wszystkich. Jest na DT. Ma karmę od Maxi I tEMP[LUM, KOCYK BODZIULKI, SAFIANOWĄ KOŁDERKĘ I PIŁECZKĘ OD gONI. Sunia kochana super. Quote
GoniaP Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Limka śpi na kanapie obok Leny :loveu: Zdjęcia i reszta relacji jutro, dziś padam! Dziękuję wszystkim, którzy włączyli się do akcji ratowania Limki... Naszą wspólną nagrodą jest uśmiechnięty bokserzy pychol :loveu: Dziewczyna jest bezpieczna, ale intensywnie szukajmy domku!!! Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Przeczytałam cały wątek kochanej babuni!!! Faktycznie słońce dla boksi zaświeciło!:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ona sama jest słoneczkiem - jest przecudna :loveu: Quote
Ziutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a): jest przecudna :loveu: Racja.........przecudniasta mordeczka :loveu: :loveu: Teraz tylko super domku szukamy dla Limki i będzie kolejne szczęśliwe zakończenie :multi: :multi: Quote
Recommended Posts