Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrocilem z uczelni i Limka przywitala moja Kasie i mnie merdajac kikutem:) i oczywiscie odwalajac maly taniec:) nadal jest troche slaba, ale widac poprawe w jej oczkach, ktore znacznie otworzyly sie:) zjadla kilka wypasionych kawalkow lekkiej szyneczki i zarcia z puszki - wziela grzecznie leki, troche pokrecila sie po mieszkaniu i teraz znow spokojnie odpoczywa:) bedzie dobrze:)

Posted

Dzisiaj limeczka ma oczy szeroko otwarte tzn ze lepiej sie czuje:) Wyglada nadal na troche oslabiona, ale juz kreci tylkiem witajac mnie po powrocie do domu:) Przynosi pileczke, zeby pochwalic sie, ze ma itp:) Srednio jest tylko z jedzeniem - cos jej nie pasuje. Wybrzydza:)

Posted

Lima czuje sie zle i nie wiadomo do konca dlaczego
cos dzieje sie z jej watroba tym razem - ale narazie bez konkretow
bo ida swieta i zadne laboratoria nie beda czynne, zeby okreslic blizej sprawe
Lima nie je wlasciwie od 3 dni. Liznela tylko troche krupniku - duzo pije wody.
Wyglada na glodna, ale cos odstrasza ja od jedzenia - przyglada sie pelnej misce, ale bez skutku. Pomimo tego limka cieszy sie na wszystko i wszystkich tyle ze nie ma tyle energii i wigoru, jak wczesniej. Widac, ze chce zyc, bo nareszcie ma domek, jaki powinna miec od urodzenia.