Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 mathiasmezler napisał(a):oczko ma sie lepiej:) ale jeszcze wymaga leczenia:) limka jest bardzo dzielna i znosi te wszystkie kropelki bez fochow:) nie drapie sie itp - czasem tylko rano wytrze spiocha o moje spodnie:) To dobrze, że ma się lepiej :lol: I dzielna z niej dziewczynka bardzo :loveu: A fotkach Limeczki to pan pamięta aby nam tu zapodać :mad: :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 czasem tylko rano wytrze spiocha o moje spodnie:smile: To podstawa! Śpiochy i fafle po piciu wody - Toffane boksie :) Buziaki morskie dla Was! Quote
credita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 buziaki i czekamy na foteczki :loveu: Quote
mathiasmezler Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 na dniach wrzuce jakies nowe, bo ostatnio nie mialem pod reka zadnej cyfrowki:) takze spokojnie:) limka ma sie dobrze:) jej oczko tez coraz lepiej:) Quote
caroolcia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 na pewno ma sie dobrze!!!! zdjęcia chetnie popodziwiamy!!!! Quote
mathiasmezler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 czyli to co limka lubi najbardziej:) Quote
GoniaP Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale grubasek z mojej dziewczynki :loveu: Quote
PaulinaT Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale ona ślicznie rozciagnięta, szczęśliwa, spokojna. Cudownie, że tak się jej udało! Quote
mathiasmezler Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 spioszek limka zasypia na stojaco w trakcie zabawy:P a tu troche ją rozpiescilem:) Quote
GoniaP Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Moja piękna, kochana Limusia :loveu: Mati, kiedy odbierzesz recepty??? :mad: Quote
Donvitow Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 GoniaP napisał(a):Moja piękna, kochana Limusia :loveu: Mati, kiedy odbierzesz recepty??? :mad: Masz je od wczoraj:diabloti: Quote
GoniaP Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Donvitow napisał(a):Masz je od wczoraj:diabloti: Od piątku :diabloti: Quote
mathiasmezler Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jak tylko naprawia mi wycieraczki w aucie bo dzisiaj oddalem do warsztatu:/takze na dniach:) Quote
mathiasmezler Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 juz w tym tyg - exclusive photos z kapieli limki:) Quote
GoniaP Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A ja widziałam wczoraj Księżniczkę Limkę :loveu: Jej Książęca Mość wygląda pięknie, porusza się z gracją, maniery ma nieskazitelne i tryska zdrowiem i energią :loveu: No i wpatrzona jest w swojego Mateusza :loveu: A On w nią :evil_lol: Quote
Aganiok Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 śliczna niunia, wygląda kwitnąco :loveu: Quote
mathiasmezler Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 limka nie byla zadowolona z kapieli:) Quote
Ziutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No nieee.....:evil_lol: Drugie zdjęcie jest po prostu bomba :cool3:.......no normalnie nieszczęście z tej naszej Limeczki....:loveu: Zresztą...mój też nie jest zbytnio zadowolony kiedy musi iść do wanny :diabloti: Ale takich minek jak Limka to nie robi :lol!: Quote
mathiasmezler Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 limeczka jest oslabiona:( bylismy dzisiaj u weta bo lima zaczela robic pod siebie bez kontroli i wyglada mizernie - poki co bez wiekszych konkretow - zobaczymy co bedzie Quote
GoniaP Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Potwierdzam co napisał Mateusz... Limka nie wygląda dobrze :-( Zrobiliśmy jej morfologię, biochemię i próby nerkowe. Wątroba i nerki w porządku, jednak niestety jest znaczna leukocytoza :-( Zbadamy też mocz, a w poniedziałek rozmaz krwi... Quote
Recommended Posts