Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety pogoda byla tak do kitu, ze nie moglismy wypuscic sie dalej niz na moj ogrod, bo co chwile na zmiane padal deszcz lub grad:( takze limka pobiegala sobie tylko po mojej posesji oraz sasiednim polu, ale mysle ze i tak sprawilo jej to duzo radosci:) chciala socjalizowac sie tez z moim kotek tygryskiem, ale on nauczony przez moja ś.p. astre, po prostu boi sie psow:)
ale mysle, ze jeszcze pare dni i byloby lepiej:) poki co skonczylo sie na obcowaniu w jednym pomieszczeniu ignorujac sie w wiekszosci przypadkow wzajemnie;)

Posted

Świetne filmiki statyczny z piłeczką i dynamiczny z patolem :evil_lol: ale limka ma z wami dobrze (i z tym ogrodem ;))

Pogoda faktycznie tragedia - raczej na spływ kajakowy a nie spacer z psami - nie wiem jak Limka podchodzi do zagadnienia pt: deszcz, ale moje psiaki nie cierpia (szarpek chodzi jak baletnica, żeby łap nie pobrudzić w błocie, a boksia zwiewa do domku bo jej doopka marznie)

Posted

No to My się prześwietnie cieszymy :cool3:

Mam nadzieje, że jak dogo zacznie "normalnie" działać to Mateusz zasypie nas nowymi foteczkami tej ślicznotki :loveu:

Posted

ogolnie ma sie swietnie jak stwierdzil weterynarz tydzien temu - przytylo sie jej, serduszko/plucka ok i wyniki badan krwi tez bardzo dobre!:)
limka ma tylko jakis problem z jej lewym oczkiem - jakas przypadlosc bokserow - lecze to kropelkami - dzisiaj znow odwiedzimy weta to zobaczymy co na to wszystko powie