GoniaP Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobrej nocy Limko... Kolejnej z resztą ;) Quote
credita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 a czy będą jeszcze jakieś fotki Limki:cool3: Quote
mathiasmezler Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 w poniedzialek biore limke na 3 dni do domku na wies, bo mam wolne takze po powrocie beda fotki z wyjazdu:) chyba ze cos jeszcze sie do tego czasu urodzi:) Quote
GoniaP Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Agusia Terierka... "hej:) wyglada na to, ze przyszedl kubraczek, ale nikogo nie zastal w domu. Jutro rano mam szkole, wiec nie uda mi sie odebrac, ale w poniedzialek to juz na bank:)" :lol: Quote
mathiasmezler Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a tak w ogole to limka juz zostaje sama w domu i radzi sobie:) a dzisiaj zaczela szczekac na spacerze nawet;) ps: odliczam ostatnie dni do wyjazdu na wies:) Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 mathiasmezler napisał(a):a tak w ogole to limka juz zostaje sama w domu i radzi sobie:) Wiedziałam, że to tylko kwestia czasu i będzie OK z zostawaniem samej w domku :multi: mathiasmezler napisał(a): a dzisiaj zaczela szczekac na spacerze nawet;) No..no...pies obronny nam się zaczyna ujawniać :cool3: mathiasmezler napisał(a): ps: odliczam ostatnie dni do wyjazdu na wies:) Ja też ;)...bo będzie dużżoo superanckich opowieści z biegania po lasku no i foteczek co niemiara :multi: Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Caluję Limkowego fafelka i juz się nie moge doczekać waszego wyjazdy i fotorelacji :p Quote
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witam Limkę i jej Właścieciela!:hand: Ja również nie mogę się doczekać :razz::multi: Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 GoniaP napisał(a):Agusia Terierka... "hej:) wyglada na to, ze przyszedl kubraczek, ale nikogo nie zastal w domu. Jutro rano mam szkole, wiec nie uda mi sie odebrac, ale w poniedzialek to juz na bank:)" :lol: Czekam na zdjęcia...;) Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Buziaki wielki człowieku i niewielki psie.:loveu: Quote
Aganiok Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 znalezione dziś na Onecie ;-) http://film.onet.pl/zwiastuny/11292,1448718,274,specjalne.html Quote
mathiasmezler Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no wlasnie tez do mnie dotarlo z innych zrodel:P a ja wlasnie bylem po leki z limka w klinice na mieszka - krecila sie jakby znala okolice, ale bez zadnych nerwow:) Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 mathiasmezler napisał(a):no wlasnie tez do mnie dotarlo z innych zrodel:P a ja wlasnie bylem po leki z limka w klinice na mieszka - krecila sie jakby znala okolice, ale bez zadnych nerwow:) Bo zna te okolice - tam się poznałyśmy i włoczyłysmy po zabiegu :) Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 caroolcia napisał(a):Bo zna te okolice - tam się poznałyśmy i włoczyłysmy po zabiegu :) Mądra Dziewczynka...:lol: Quote
GoniaP Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [LEFT]Oj Limcia :loveu: Ty to masz wielbicieli bez liku szczęściaro!!!:loveu: A we mnie najwierniejszą ;) [/LEFT] Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kto chociaż raz przygarnął Boksinkę (Boksia), ten Cię doskonale zrozumie... Quote
mathiasmezler Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wlasnie wrocilismy z limka z wiejskiego domku - postaram sie zara wrzucic jakies fotki:) Quote
mathiasmezler Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 cos nie chca mi sie wkleic:/ znow cos do kitu wrzucam tez na youtuba filmik:) Quote
GoniaP Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wyślij do mnie, ja mam więcej determinacji ;) Quote
Recommended Posts