caroolcia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 i mnie :multi: p.s. czy kocha juz w jakimkolwiek stopniu skonsumowana :evil_lol:?? Quote
mathiasmezler Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 tylko podgryziona:) po dzisiejszej wycieczce znow spi jak zabita i chrapie ostro jak nigdy dotad;) Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wspaniała fotorelacja Goniu :lol:.......w ogóle wspaniały spacer :cool3: A Ja to jak zwykle się poryczałam ze szczęścia jak patrzyłam na fotki Limeczki z dzisiejszego spacerku :evil_lol: Mateusz....wielkie dzięki ;) Quote
AgaiTheta Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 bjuti!!!!!!!!!! :loveu::multi::loveu::multi: Quote
kaLOlina Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 gratuluje... dales nam wszyskim nadzieje Mateusz!!! Quote
mathiasmezler Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 limka nie odstepuje mnie na krok:) a na spacerze pobiegala troche z jakas inna sunia takze socjalizuje sie:) Quote
caroolcia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Limka podróznik hi hi hi - rozsiadła sie na kanapie jak pani na włościach :evil_lol: Quote
mathiasmezler Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 wiadomo:) ma honorowe miejsce na tylnej kanapie - pyszczek kladze miedzy zaglowki i patrzy, co sie dzieje na drodze za autem:) wieczorem pokazalem jej tez malte:) Quote
GoniaP Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='mathiasmezler']mialem nosa, ze jeszcze dzisiaj zobacze te fotki:)))) bardzo ladne:)))) limka kwitnie:))))) teraz spi jak zabita odkad wrocilismy:) [quote name='mathiasmezler']obudzila sie - bylismy na wieczornym spacerze:) od dzisiaj jest wyjatkowo zywa - szerzej otwieraja sie jej oczy:) [quote name='mathiasmezler']bardzo mnie to cieszy:) a przede wszystkim Limke:) [quote name='mathiasmezler']tylko podgryziona:) po dzisiejszej wycieczce znow spi jak zabita i chrapie ostro jak nigdy dotad;) [quote name='mathiasmezler'] w aucie:) [quote name='mathiasmezler']limka nie odstepuje mnie na krok:) a na spacerze pobiegala troche z jakas inna sunia takze socjalizuje sie:) [quote name='mathiasmezler']wiadomo:) ma honorowe miejsce na tylnej kanapie - pyszczek kladze miedzy zaglowki i patrzy, co sie dzieje na drodze za autem:) wieczorem pokazalem jej tez malte:) Powiem tak.... Spadł z Nieba... Zabrał mi Limkę ;) Zawładnął Nią całkowicie :) Rozkochał w sobie :) Najpierw scedował na mnie rolę fotografa... Ale już mi ją odebrał :loveu: Jest Jej Panem, jest Jej Opiekunem, jest Jej Ostoją :loveu: Będzie z Nią do końca... Mateusz... Limkowy Anioł :loveu: Dziękuję... Dziękujemy wszyscy!! Quote
Ziutka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 GoniaP napisał(a):Powiem tak.... Spadł z Nieba... Zabrał mi Limkę ;) Zawładnął Nią całkowicie :) Rozkochał w sobie :) Najpierw scedował na mnie rolę fotografa... Ale już mi ją odebrał :loveu: Jest Jej Panem, jest Jej Opiekunem, jest Jej Ostoją :loveu: Będzie z Nią do końca... Mateusz... Limkowy Anioł :loveu: Dziękuję... Dziękujemy wszyscy!! Piękne słowa Gosiu :loveu:.......i najprawdziwsza prawda. Quote
GoniaP Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ziuta-23 napisał(a):Piękne słowa Gosiu :loveu:.......i najprawdziwsza prawda. No właśnie.... piękne słowa można produkować na morgi... ale czym że one w obliczu tego, na co zdecydował się Mateusz.... Quote
AgaiTheta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 mathiasmezler napisał(a):zara tu splone:P Mateusz, polejemy ;) Quote
caroolcia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 AgaiTheta napisał(a):Mateusz, polejemy ;) oo Agula wybierasz się do Poznania ??? :multi: :eviltong: mathiasmezler napisał(a):niestety - prowadze:) yyyy a od czego są taryfy :evil_lol: Quote
mathiasmezler Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dzisiaj limka zostala na pare godzin sama w domu, bo moja kasia musiala zalatwic pare pilnych spraw, a ja wybylem wczesniej do pracy. Sunia zniosla to dzielnie i prawie stratowala moja Kasie, gdy ta wrocila, zeby wyprowadzic Limke na spacer:) Podobnie bylo z moja mama:)Natomiast, kiedy wrocilem po wyjatkowo dlugim dniu pracy, Lima nie odstepowala mnie na krok:) Quote
Recommended Posts