Bodziulka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mathiasmezler, psy po schroniskach i zmianie otoczenia odsypiają emocje i stres (pozytywny też ;)) - na początku może też mieć problemy żołądkowe (spowodowane właśnie pozytywnym stresem i zmianą sposobu żywienia) - jeżeli przez kilka pierwszych dni będzie się, według Ciebie, dziwnie zachowywała, to na prawdę nic strasznego, musi się przyzwyczaić prawdziwego życia :) Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A to na poparcie tych słów... Metamorfoza Limusi Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To jest metamorfoza pomieszana proszę Państwa :evil_lol: Próbowałam edytować, ale mi nie wyszło :oops: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 GoniaP napisał(a):To jest metamorfoza pomieszana proszę Państwa :evil_lol: Próbowałam edytować, ale mi nie wyszło :oops: Spoko ;-) Proszę-państwo nadąża :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='PaulinaT']Spoko ;-) Proszę-państwo nadąża :evil_lol: Całe szczęście :diabloti: A tu śpiączki ciąg dalszy... Mati napisał, że Lima tylko zmienia boki (z bojaźni przed odleżynami :evil_lol:) Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='GoniaP']A tu śpiączki ciąg dalszy... Mati napisał, że Lima tylko zmienia boki (z bojaźni przed odleżynami :evil_lol:) Pies idealny :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 PaulinaT napisał(a):Pies idealny :evil_lol: Nooooooooooo, ja właśnie sie zbieram na szósty z rzędu spacerek...:roll: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 GoniaP napisał(a):To jest metamorfoza pomieszana proszę Państwa :evil_lol: Próbowałam edytować, ale mi nie wyszło :oops: Buhahaha i od razu mi wesoło od rana :grins: Quote
basiaap Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='GoniaP']Jestem święcie przekonana, że coś w tych czerwonych obrożach czy też puszorkach jest. Moja Tosia też na dzień dobry dostała czerwony puszorek (który nota bene mogę jej założyć teraz na jedną nogę ;) ) A wszystkie inne psy, które w świat wypuściłam z czerwonym akcentem maja naprawdę rewelacyjne życie... Feng Shui??? "Feng Shui Colors, when used properly, will bring the desired feng shui energy into your environment. Red color carries the energy of Fire element in feng shui. Fire has always been a symbol of divine energy. It represents the energy of sun and life." Od dziś juz tylko czerwone zakładam moim schroniskowym psiakom:lol: A właściwie to już wczoraj nabyłam czerwony puszorek dla Bobika, który 3 godziny temu do domku pojechał. Byłam wczoraj wieczorem z TZ-em w sklepie po tenże puszorek właśnie - TZ już wyciągał rękę po niebieski, na co ja w krzyk "Nieeee!!!! CZERWONY!":lol: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ach ten gantek niemożliwy hi hi hi przepraszam na offa ale musze, błagam o domek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8292576#post8292576 Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mateusz sie uśmieje, bo nie miało być dziś relacji :evil_lol: Ale będzie, bo impreza odwołana :razz: Kasia, Mateusz i Limka dzis mnie odwiedzili i poszliśmy na Limki ulubioną polankę :multi: Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale fajne foty. Gonia ile razy dziennie chodzisz na spacerki:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Donvitow napisał(a):Ale fajne foty. Gonia ile razy dziennie chodzisz na spacerki:evil_lol: Ostatnimi czasy???:diabloti: Pińdziesiont :evil_lol: Quote
mathiasmezler Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 mialem nosa, ze jeszcze dzisiaj zobacze te fotki:)))) bardzo ladne:)))) limka kwitnie:))))) teraz spi jak zabita odkad wrocilismy:) Quote
margo001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale dziewucha szczęśliwa, paszcza uśmiechnięta na całego już chyba bardziej się nie da :loveu: fotorelacja super :loveu: Quote
caroolcia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Oj rewelacja!!!!! Limunia taka usmiechnieta od ucha do ucha :multi: Tak sie ciesze!!! Quote
Aganiok Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://img146.imageshack.us/img146/442/14cb7.jpg to zdjęcie jest wspaniałe :multi: Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ileż szczęscia i radości w tej Suni!:lol: Quote
mathiasmezler Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 obudzila sie - bylismy na wieczornym spacerze:) od dzisiaj jest wyjatkowo zywa - szerzej otwieraja sie jej oczy:) Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 mathiasmezler napisał(a): od dzisiaj jest wyjatkowo zywa - szerzej otwieraja sie jej oczy:) Uwierzyła, że ma Ciebie :lol: Widziałam dziś jak wpatrzona jest w Ciebie....a Ty w Nią :multi::loveu::multi: Quote
mathiasmezler Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 bardzo mnie to cieszy:) a przede wszystkim Limke:) Quote
Recommended Posts