malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No dobra, Mateusz i szanowna Rodzino Mateusza, dość spania! Pobudka i do komputera! Oczywiście zaraz po rannym siusiu Limki :cool3: Jak nocka ? Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Tak tak ciotki dogomaniackie czekaj i obryzają z niecierpliwości pazurki :evil_lol: a najbardziej by nas uszcześliwiły foteczki :grins: Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dzień Dobry Limkowa Rodzinko :loveu: Miłego dnia :* caroolcia napisał(a):Tak tak ciotki dogomaniackie czekaj i obryzają z niecierpliwości pazurki :evil_lol: a najbardziej by nas uszcześliwiły foteczki :grins: Kobitki wiecie, tak z taktem coby nam sie nie wystraszyli :evil_lol: Karolcia foty w kasku w galerii Thety :diabloti: Quote
yennefer25 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mateusz jest moim przyjacielem, znam go dobrze i chciałam powiedzieć, że Limka nie mogła trafić lepiej. To naprawdę wspaniały człowiek i jestem pewna, że Limka będzie miała cudowny dom. Ciesze się dodatkowo, ze mój Brego bedzie miał nową kumpelkę :) Quote
mathiasmezler Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Limka spala dzisiaj jak kamien do 8.30:) Ledwo udalo mi sie ja wyciagnac z domu na spacer:) Pobiegalismy i pozwiedzalismy okolice:) Jej zaczerwienione oczka wydaja sie wracac do normy. Limka jest dosc ospala - mozliwe ze przez ta pogode, a moze i przez medykamenty. W tym momencie ucina sobie drzemke na dywanie u mnie w pokoju:) Quote
Aganiok Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Super! Witamy nową Dogomaniaczkę! :multi: Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kto w taka pogodę nie byłby senny ;) Ja Bonke z kolei musiałam wynosic na spacerek :shake: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 yennefer25 napisał(a):mateusz jest moim przyjacielem, znam go dobrze i chciałam powiedzieć, że Limka nie mogła trafić lepiej. To naprawdę wspaniały człowiek i jestem pewna, że Limka będzie miała cudowny dom. Ciesze się dodatkowo, ze mój Brego bedzie miał nową kumpelkę :) Aganiok napisał(a):Super! Witamy nową Dogomaniaczkę! :multi: Witamy !!! Czekamy na relacje ze wspólnych spacerów :p Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mathiasmezler napisał(a):Limka spala dzisiaj jak kamien do 8.30:) Ledwo udalo mi sie ja wyciagnac z domu na spacer:) Pobiegalismy i pozwiedzalismy okolice:) Jej zaczerwienione oczka wydaja sie wracac do normy. Limka jest dosc ospala - mozliwe ze przez ta pogode, a moze i przez medykamenty. W tym momencie ucina sobie drzemke na dywanie u mnie w pokoju:) Mateusz, ja sie Limce nie dziwię... Ta pogoda, a przede wszystkim rozluźnienie napięcia musi zostać odespane ;) Ja wreszcie ostatnie dwie noce spałam kamiennym snem, i też mam problem z opuszczeniem ciepłego łóżeczka ;) Wycałuj naszą Księżniczkę!! P.S. Dziś, tak jak obiecałam załatwię recepty na leki. Myślę, że na jutro będą :) Quote
yennefer25 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam i ja. Nowa na forum - dogomaniaczka od zawsze :) Nie moge się już doczekac kiedy poznam Limkę. jestem ciekawa jak się dogada z moim psiakiem. Sądzę, ze dobrze, Brego to berneńczyk, także z samej definicji wynika, ze to mega przyjazny chłopak. Z bokserkami (ma paru bokserzych kumpli) dogaduje się świetnie, także myslę, ze z Limką zaprzyjaźni się od razu :) Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=S7J2MetLrA0 Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 yennefer25 napisał(a): Nie moge się już doczekac kiedy poznam Limkę. jestem ciekawa jak się dogada z moim psiakiem. Sądzę, ze dobrze, Brego to berneńczyk, także z samej definicji wynika, ze to mega przyjazny chłopak. Z bokserkami (ma paru bokserzych kumpli) dogaduje się świetnie, także myslę, ze z Limką zaprzyjaźni się od razu :) Trzymamy kciuki!! Miej aparat w pogotowiu :lol: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mateusz, do Limki G. :evil_lol: przyjdzie niedługo paczka od Agusi Terierki :eviltong: Proszę przekaż Limce prezent :lol: Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dzień Dobry Limkowa Rodzinko :loveu: Miłego dnia :* Kobitki wiecie, tak z taktem coby nam sie nie wystraszyli :evil_lol: Karolcia foty w kasku w galerii Thety :diabloti: caroolcia napisał(a):jush lete :painting: Co znowu knujecie teśż jush lete . Jakie kaski. Staraż pożarną zakładacie.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mathiasmezler napisał(a):Limka spala dzisiaj jak kamien do 8.30:) Ledwo udalo mi sie ja wyciagnac z domu na spacer:) Pobiegalismy i pozwiedzalismy okolice:) Jej zaczerwienione oczka wydaja sie wracac do normy. Limka jest dosc ospala - mozliwe ze przez ta pogode, a moze i przez medykamenty. W tym momencie ucina sobie drzemke na dywanie u mnie w pokoju:) Boksery w tym wieku tak mają. Są spokojne. Mało pobudliwe i przesypiają dużą część dnia. Pozdrowienia dla limki. Witan " Nową-Starą" dogmaniaczkę.:lol: Quote
mathiasmezler Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dobrze wiedziec o takiej charakterystyce wiekowych bokserow:) takze od razu jestem spokojniejszy. Wlasnie wrocilismy pol godziny temu z odwiedzin u mojego wspolpracownika, ktory tuz kolo domu ma maly las, co sprawilo Limie duzo frajdy:) warknela tez na jakiegos owczarka niemieckiego, ktory zza plota sasiedniego domu ujadlal na limke;] teraz limka znow spi, a w kuchni gotuje sie dla niej kolejny garnek watrobki:P Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Haha, ale jej u Ciebie dobrze, mathiasmezler :) Pozdrowienia dla Ciebie i Limki :kiss_2: Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Moja bździągwa też śpi wiecznie (na razie, od soboty diabeł wkracza...) Mateusz może te legowiska są czymś nasączone? Zobacz moją kluskę: http://img514.imageshack.us/img514/6262/hpim0822500x500ap4.jpg Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mateusz, ja w ostatnich dwóch dobach przespałam 24h :eviltong: A jeszcze stres Limkowy ze mnie do końca nie spłynął ;) Niech śpi dziewczyna ile wlezie ;) Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='AgaiTheta']Moja bździągwa też śpi wiecznie (na razie, od soboty diabeł wkracza...) Mateusz może te legowiska są czymś nasączone? Zobacz moją kluskę: http://img514.imageshack.us/img514/6262/hpim0822500x500ap4.jpg To typowa pozycja bokserki 20 godz. na dobę. Aga ale uważaj od czasu jak mamy kropkę Maxi odmłodniała o wiele lat,wyszczuplała i często szaleje jak dzika z młodą rozbojniczką. Czekam na sobotnie foty. Fajnie będziesz miała. Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 czy my wszyscy mamy identyczne legowika dla boksiów ??? :evil_lol: starsze boksie dużo leniu****ą ale na spacerkach żywe srebro i zachowania szczeniaczka :p Bardzo się ciesze,że Limka do waszej rodzinki trafiła i tak się wszystko dobrze skończyło, bo kiedy byłam u niej na pierwszej wizycie w klinice była taka słaba bez energii, aż łezki po polikach spływały z powodu tego widoku i jej szeptałam do uszka, że będzie dobrze, że będzie domek i już nigdy więcej krat przed noskiem i sie udało i się spełniło i ta poczatkowo slaba, smutna boksia odzyskuje słoneczny charakter i w końcu zazna miłości i ciepła własnego domku i rodzinki w jesieni zycia Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Lima była w schronisku od lutego, wiecie ile to nocy bez prawdziwego snu... w strachu... Teraz niech córcia odpoczywa a znią i my. Lima już na zawsze odpoczywa, a my... pory w garść i za następne sierotki sie bierzemy! Quote
Recommended Posts