Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):

Bonia też ma czerwoną :grins::grins::grins:

kaLOlina napisał(a):
DEmi tez ma czerwona- ciocia Gonia kazała zapewne przewidując co sie stanie;)

Limka i inne "moje" mają czerwone, i mają sie dobrze :eviltong::eviltong::eviltong:
No już jestem taka przesądna i już. Nawet srokom się kłaniam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam wszystkich!:)

Mam na imię Mateusz i od dzisiaj opiekuje się bokserką Limą:)

Zgodnie z moją obietnicą, napiszę parę zdań o sobie:)))

Na codzień jestem pracownikiem polsatowskich "Wydarzeń" oraz studentem kulturoznawstwa (pierwszy rok uzupełniających magisterskich). Poza tym tworzę polskie filmy niezależne - mam na swoim koncie kilka znacznych osiągnięć. Ale to nie jest w tym momencie najwazniejsze:) Najwazniejsze jest, ze Lima ma u mnie nowy, pelen ciepla dom, gdzie na pewno znajdzie wiele milosci:) Postaram sie wraz z moją mamą i moją dziewczyną Kasią dołożyć wszelkich starań, żeby Limka czuła się z nami jak najlepiej:) Zobowiązuje się do regularnego informowania was o stanie, w jakim aktualnie znajduje się Limka. W momencie pisania tego spokojnie spi sobie w swoim legowisku, pomimo malych niestrawnosci żołądkowych;))) troche chrapie...;) ogolnie duzo by pisac;))))

jesli macie jakies pytania do mnie - jestem otwarty:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
mateusz

Posted

[quote name='mathiasmezler']w momencie pisania tego spokojnie spi sobie w swoim legowisku, pomimo malych niestrawnosci żołądkowych;))) troche chrapie...;) ogolnie duzo by pisac;)))) ostrzegałam :eviltong:

[quote name='mathiasmezler'] jesli macie jakies pytania do mnie - jestem otwarty:) Skąd ten nick???

Posted

kaLOlina napisał(a):
witamy witamy...:):):)
ja tez mam psa od cioci Goni miedzy innymi i zdradze ci mateusz ze to sa cudowne przekochane zwierzaki!!!! :)

Dobrzy ludzie maja dobre psy!:cool3:

Posted

[quote name='mathiasmezler']Mathias Mezler to pseudonim, pod ktorym tworze kino niezalezne:) Mozna o mnie znalezc w necie troche niepochlebnych, ale tez pare pochlebnych komentarzy;]

ewentualnie zapraszam na ponizszy link:]

http://poznan.hotmag.pl/artykuly.php?artykul=2787 Oj Mateusz, pokazałeś swoją twarz!!! Nie wiem, czy teraz opędzisz się od wielbicielek ;)
Ambitne kino, physis i wielkie serce:loveu: Niech Cię lepiej Kasia I Lima :diabloti: pilnują :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Oj Mateusz, pokazałeś swoją twarz!!! Nie wiem, czy teraz opędzisz się od wielbicielek ;)
Ambitne kino, physis i wielkie serce:loveu: Niech Cię lepiej Kasia I Lima :diabloti: pilnują :evil_lol:
!
No no , nie tylko dusza piękna!:lol:

Posted

mariee napisał(a):
Sa powody do radości, aż spać sie odechciało!:multi:
No właśnie... Powinnam już dawno przytulać poduszkę, ale "jadę na adrenalinie" :multi:

Posted

Gratuluję!!!!!!!!
A jeszcze wczoraj namawiałam męża na tymczas dla Limki:roll: sie zgodził wstępnie:p
Pewnie byśmy ją zabrali, a tu taka rewelacja!!!! stały domek - i to jaki...
Mateusz, dziękujemy:loveu:

Posted

Nooooooooooo kamień z serca, czapki z głów! :multi: :multi: :multi: :multi:

Gonia - nawet nie wiesz jak się ciesze że sie udało. I to jak :p

Mathiasmezler - bosko! Czy ty wiesz jakiego masz wspaniałego psa??? :razz:

Posted

Tak teraz wszyscy mateuszowi kadzą a na spacer zapoznawczy Gonia limę wydała za okazaniem/ delkatnie mówiąc / dowodu osobistego:evil_lol:.

Witamy kolejnego bokseromaniaka. Dziekujemy za Te kochaną suczynkę.:lol:

Posted

Dzień Dobry Limkowa Rodzinko :*

ten boksik jest dla mnie wyjątkowy, dzieki niemu poznałam wspaaaaniałych poznańskich ludzi, pare sztuk sobie zachowam jako przyjaciół - mam nadzieje :loveu:

buziaki dla Limuszki :buzi:

Posted

No ciotka, jak Ty to robisz, że zawsze w podbramkowej sytuacji jakić cud z rękawa wyciągniesz, co?;)
Czerwona obroża szczęście przynosi, mówisz? Hm, chyba sobie to zapamiętam:lol:. Mam pytanie, czy czerwony puszorek też działa? Jak sądzisz?

Dla Mateusza i Jego Rodziny wielkie brawa za wielkie serce:klacz::klacz::klacz:
Jednak warto w cuda wierzyć, jak to dobrze...

Posted

Limka spokojnie przespala pierwsza noc w naszym domowstwie:) Przed 7 rano upomniala sie o swoje i wyciagnela mnie na pierwszy poranny spacer, po czym po powrocie witala wszystkich domownikow:) Po wyjsciu mamy do pracy przeniosla sie do mojego pokoju, zeby towarzyszyc mojej dziewczynie i mi w krotkiej drzemce:) Zjadla takze pierwszy posilek wraz z medykamentami. Za chwile wychodze do pracy i zostawie Limke pod opieką mojej Kasi:) Po poludniu oczekuje wizyty Małgosi:)