GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 caroolcia napisał(a): Bonia też ma czerwoną :grins::grins::grins: kaLOlina napisał(a):DEmi tez ma czerwona- ciocia Gonia kazała zapewne przewidując co sie stanie;) Limka i inne "moje" mają czerwone, i mają sie dobrze :eviltong::eviltong::eviltong: No już jestem taka przesądna i już. Nawet srokom się kłaniam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mathiasmezler Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witam wszystkich!:) Mam na imię Mateusz i od dzisiaj opiekuje się bokserką Limą:) Zgodnie z moją obietnicą, napiszę parę zdań o sobie:))) Na codzień jestem pracownikiem polsatowskich "Wydarzeń" oraz studentem kulturoznawstwa (pierwszy rok uzupełniających magisterskich). Poza tym tworzę polskie filmy niezależne - mam na swoim koncie kilka znacznych osiągnięć. Ale to nie jest w tym momencie najwazniejsze:) Najwazniejsze jest, ze Lima ma u mnie nowy, pelen ciepla dom, gdzie na pewno znajdzie wiele milosci:) Postaram sie wraz z moją mamą i moją dziewczyną Kasią dołożyć wszelkich starań, żeby Limka czuła się z nami jak najlepiej:) Zobowiązuje się do regularnego informowania was o stanie, w jakim aktualnie znajduje się Limka. W momencie pisania tego spokojnie spi sobie w swoim legowisku, pomimo malych niestrawnosci żołądkowych;))) troche chrapie...;) ogolnie duzo by pisac;)))) jesli macie jakies pytania do mnie - jestem otwarty:) pozdrawiam wszystkich serdecznie :) mateusz Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='mathiasmezler']w momencie pisania tego spokojnie spi sobie w swoim legowisku, pomimo malych niestrawnosci żołądkowych;))) troche chrapie...;) ogolnie duzo by pisac;)))) ostrzegałam :eviltong: [quote name='mathiasmezler'] jesli macie jakies pytania do mnie - jestem otwarty:) Skąd ten nick??? Quote
Ziutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witamy na dogo osobę, która udowodniła nam dzisiaj, że jednak cuda się zdarzają :multi: Witaj Mateusz :lol: Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witamy witamy...:):):) ja tez mam psa od cioci Goni miedzy innymi i zdradze ci mateusz ze to sa cudowne przekochane zwierzaki!!!! :) Quote
mathiasmezler Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mathias Mezler to pseudonim, pod ktorym tworze kino niezalezne:) Mozna o mnie znalezc w necie troche niepochlebnych, ale tez pare pochlebnych komentarzy;] ewentualnie zapraszam na ponizszy link:] http://poznan.hotmag.pl/artykuly.php?artykul=2787 Quote
mariee Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 kaLOlina napisał(a):witamy witamy...:):):) ja tez mam psa od cioci Goni miedzy innymi i zdradze ci mateusz ze to sa cudowne przekochane zwierzaki!!!! :) Dobrzy ludzie maja dobre psy!:cool3: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Patrzcie!! Nie zawiodły też Labradory!!! http://www.labrador.pl/ A Limka ma już DOM :multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='mathiasmezler']Mathias Mezler to pseudonim, pod ktorym tworze kino niezalezne:) Mozna o mnie znalezc w necie troche niepochlebnych, ale tez pare pochlebnych komentarzy;] ewentualnie zapraszam na ponizszy link:] http://poznan.hotmag.pl/artykuly.php?artykul=2787 Oj Mateusz, pokazałeś swoją twarz!!! Nie wiem, czy teraz opędzisz się od wielbicielek ;) Ambitne kino, physis i wielkie serce:loveu: Niech Cię lepiej Kasia I Lima :diabloti: pilnują :evil_lol: Quote
mariee Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GoniaP napisał(a):Oj Mateusz, pokazałeś swoją twarz!!! Nie wiem, czy teraz opędzisz się od wielbicielek ;) Ambitne kino, physis i wielkie serce:loveu: Niech Cię lepiej Kasia I Lima :diabloti: pilnują :evil_lol:! No no , nie tylko dusza piękna!:lol: Quote
mariee Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GoniaP napisał(a):Ależ się tu wesoło zrobiło :loveu: Sa powody do radości, aż spać sie odechciało!:multi: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mariee napisał(a):Sa powody do radości, aż spać sie odechciało!:multi: No właśnie... Powinnam już dawno przytulać poduszkę, ale "jadę na adrenalinie" :multi: Quote
Aga i Krzyś Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Gratuluję!!!!!!!! A jeszcze wczoraj namawiałam męża na tymczas dla Limki:roll: sie zgodził wstępnie:p Pewnie byśmy ją zabrali, a tu taka rewelacja!!!! stały domek - i to jaki... Mateusz, dziękujemy:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nooooooooooo kamień z serca, czapki z głów! :multi: :multi: :multi: :multi: Gonia - nawet nie wiesz jak się ciesze że sie udało. I to jak :p Mathiasmezler - bosko! Czy ty wiesz jakiego masz wspaniałego psa??? :razz: Quote
Donvitow Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Tak teraz wszyscy mateuszowi kadzą a na spacer zapoznawczy Gonia limę wydała za okazaniem/ delkatnie mówiąc / dowodu osobistego:evil_lol:. Witamy kolejnego bokseromaniaka. Dziekujemy za Te kochaną suczynkę.:lol: Quote
caroolcia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 i czekamy na kolejne relacje z nowego domku naszej żabki :loveu: a tymczasem nocne foto Limki, tak sobie słodko chrapie ... Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dzień Dobry Limkowa Rodzinko :* ten boksik jest dla mnie wyjątkowy, dzieki niemu poznałam wspaaaaniałych poznańskich ludzi, pare sztuk sobie zachowam jako przyjaciół - mam nadzieje :loveu: buziaki dla Limuszki :buzi: Quote
basiaap Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ciotka, jak Ty to robisz, że zawsze w podbramkowej sytuacji jakić cud z rękawa wyciągniesz, co?;) Czerwona obroża szczęście przynosi, mówisz? Hm, chyba sobie to zapamiętam:lol:. Mam pytanie, czy czerwony puszorek też działa? Jak sądzisz? Dla Mateusza i Jego Rodziny wielkie brawa za wielkie serce:klacz::klacz::klacz: Jednak warto w cuda wierzyć, jak to dobrze... Quote
mathiasmezler Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Limka spokojnie przespala pierwsza noc w naszym domowstwie:) Przed 7 rano upomniala sie o swoje i wyciagnela mnie na pierwszy poranny spacer, po czym po powrocie witala wszystkich domownikow:) Po wyjsciu mamy do pracy przeniosla sie do mojego pokoju, zeby towarzyszyc mojej dziewczynie i mi w krotkiej drzemce:) Zjadla takze pierwszy posilek wraz z medykamentami. Za chwile wychodze do pracy i zostawie Limke pod opieką mojej Kasi:) Po poludniu oczekuje wizyty Małgosi:) Quote
Aganiok Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja myślę, że ktoś miał dobre chody "Na Górze" bo to co się stało, to prawdziwy cud. Mathiasmezler - WIELKIE DZIĘKI !!!! Quote
mar.gajko Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Przynajmniej jeden cud; dobrze że mam katar ;) Quote
Recommended Posts