Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i pogadałam sobie z Panem Mateuszem... On też pół nocy nie spał przez Limkę... Zapytałam, czy nie zraża go ten nowotwór. Ano nie zrażał... Obiecał, że zadzwoni po pracy...

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjęcia, które wkleiłam wcześniej, były robione po tym telefonie. Limka natychmiast wyczuła zmianę mojego nastroju... Biegałyśmy, wygłupiałyśmy się, a ona uśmiechała sie od ucha do ucha i była tak szczęśliwa jak ja....

Posted

Skoro już wszedł do paszczy lwa :evil_lol: to został przemaglowany... Cierpliwie zniósł inwigilację. Zapoznał się z Limką, poszli na pierwszy wspólny spacer. Wrócili, i zaczęły zapadać decyzje. Mateusz był gotów zabrać Limkę ze sobą, a ani Hania, ani ja nie miałyśmy wątpliwości, że to właśnie to... Dla pewności skonsultowałyśmy z Agą i Thetą. Dostałysmy zielone światło.
Proces trwał ponad 2 godziny, aż nadszedł czas rozstania. Limka pojechała do swojego własnego domu...

Posted

Hania pojechała z Limką i Mateuszem. Zajechali po drodze po Limkowy posag i lekarstwa, potem po Dziewczynę Mateusza, i dalej do domu. Tam z kolei przywitała ich Mama.

Posted

Co prawda Limka nie odchodziła od Hani na krok, i trzeba było ją przytrzymać jak wychodziła, ale Hania wyszła z domu Mateusza i Limki spokojna. Potwierdziły sie dobre przeczucia. Ta adopcja była inna niż zwykle, zostały pominięte pewne procedury, ale... Ale Mateusz jak obiecał, zadzwonił punktualnie o 21.30 by mi powiedzieć, że Limka dostała lekarstwa i że ma sie dobrze...

Posted

A teraz parę słów o domu Limy...
Lima zamieszkała w Poznaniu na Ratajach z Mateuszem i Jego Mamą. Mateusz ma w zasadzie krótkie godziny pracy, Mama pracuje nieopodal domu, a dyżury Limkowe będzie sprawować na razie Dziewczyna Mateusza. Limka nie zostanie więc jutro sama w domu. Ani pojutrze ;) Na weekendy Limka będzie wyjeżdżać ze swoimi opiekunami do domku na wsi, wśród lasów. Tam będzie mogła szaleć do woli...

Posted

Limka pojechała do domu z wyprawką. Być może sie porządziłam, ale pojechała z Limką karma i jej legowisko wraz z zabawkami. Jeśli to problem, to odkupię. Chciałam, by Limka miała coś swojego.
Obiecałam, że w razie poważnych problemów ze zdrowiem, Limka będzie mogła liczyc na nasze wsparcie. Dobrze?

Posted

to uffff wqreszcie przeczytalam...alarm odwoluje! ufff
a ja tez mialam alternatywe- nie za dobra ale w razie czego na jakis czas;)

ciesze sie ze nie jest konieczna!!! super super super Limko kochanie!!!!

Posted

[quote name='AgaiTheta']a to zobaczcie kto śpi sobie:

A wy śmialiście się z mojego fetyszystycznego podejścia do czerwonych obroży :mad::mad::mad: Zwracacie mi honor??? Aga?? Karolina??:p:p:p