caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak to możliwe, że nikt się jeszcze w tej pociesznej mordce nie zakochał :shake: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Bo prawda jest taka, że nikt nie chce starszego psa z niewiadomą przyszłością :placz::placz::placz:Głowa w piasek to najlepsze rozwiązanie :placz::placz::placz: Quote
AgaiTheta Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Ale było tyle starszych boksi i udało sie a tu nie wiem, jakaś klatwa czy co... Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ale było tyle starszych boksi i udało sie a tu nie wiem, jakaś klatwa czy co... Może dlatego, że na BwP wciąż jest stary tekst...:-( Quote
AgaiTheta Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Dharma zmieni jak tylko dotrze do domu. Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wyjątkowe fatum wisi nad Limką. I czemu ona jest winna??? :placz: Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Pokazuj się szybciutko!!!! Telefon nadał głuchy??? Quote
Kluska4 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A w Poznaniu nie ma jakiegoś domowego hoteliku? Może to by było rozwiązanie? Quote
AgaiTheta Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 W Poznaniu nie ma nic takiego... Nawet płatny tymczas sie nie znalazł.... Quote
Kluska4 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Czyli tak naprawdę chodzi tylko o dwa dni, od środy do piątku? Czy w ogóle inny tymczas jest potrzebny? Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Podnosimy jak najwyżej i mocno trzymamy kciuki żeby się jakieś rozwiaanie znalazło!!!!!:-( Quote
mar.gajko Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mni dobijają to i ja Was. W łasnie w Krakowie schron odłapał białą boksię w cieczce i odwiózł. Dziewczyan, która dzwoniła do nas miala ją wziąć dla nas - hotel; ale jak poszła sunia siedzial juz w schronowym aucie i ...; dupa zbita. W schronie kwarantanna jest, ze tak powiem "kikupsowa" w kojcach; jak trafi do suk to ją pożrą; jak do psów to też o nią się pożrą. Kwarantanna trwa 2 tygodnie. Quote
olenka_f Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mar.gajko napisał(a):Mni dobijają to i ja Was. W łasnie w Krakowie schron odłapał białą boksię w cieczce i odwiózł. Dziewczyan, która dzwoniła do nas miala ją wziąć dla nas - hotel; ale jak poszła sunia siedzial juz w schronowym aucie i ...; dupa zbita. W schronie kwarantanna jest, ze tak powiem "kikupsowa" w kojcach; jak trafi do suk to ją pożrą; jak do psów to też o nią się pożrą. Kwarantanna trwa 2 tygodnie. cholera jasna, ja już jakieś doły łapie przez to wszystko Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mar.gajko napisał(a):Mni dobijają to i ja Was. W łasnie w Krakowie schron odłapał białą boksię w cieczce i odwiózł. Dziewczyan, która dzwoniła do nas miala ją wziąć dla nas - hotel; ale jak poszła sunia siedzial juz w schronowym aucie i ...; dupa zbita. W schronie kwarantanna jest, ze tak powiem "kikupsowa" w kojcach; jak trafi do suk to ją pożrą; jak do psów to też o nią się pożrą. Kwarantanna trwa 2 tygodnie. Jezu - straszne :-o :placz: Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Trzymajcie wszyscy kciuki o 17.30 i nie zadawajcie mi teraz żadnych pytań, bo i tak nie odpowiem ;) Quote
malagos Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja też zaraz zacznę trzymać, choć to nie będzie łatwe, o 17 mam aerobik! :cool3: Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 GoniaP napisał(a):Trzymajcie wszyscy kciuki o 17.30 i nie zadawajcie mi teraz żadnych pytań, bo i tak nie odpowiem ;) Bosze jaka przesądna. Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts