caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ona chyba dziisaj była bardzo zmeczona po zabiegu, bardzo grzecznie spacerowała a w klinicie jak z nia siedzialam to ledwo sie na nóżkach trzymała - słaba jeszcze.... takie zagubione, samotne i przetraszone słoneczko.... Quote
AgaiTheta Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ma mordzie jak Lalunia, tylko białe na drugi policzek. Słodka Lima :loveu: Szukamy domku i się usmiechnie, odpocznie po wszystkim. Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 tak jest podobna do laluni tylko nie tak poteznie zbudowana ale pycholek bardzo podobny!!!! Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Burbek i Bonia podzieły się swoimi chrupkami więc zawiozałm od nich siateczke, ale nie wiem czy bedzie mogła chrupki wcinać Quote
xxxx52 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zupelnie jak Laluna z ktora spalam w jednym pokoju.Widze ,ze obydwie seniorki sa sliczne,dystyngowane i kochaja ponad wszystko ludzi. Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale biedna strasznie... :sad: Jakbyś caroolcia potrzebowała pomocy przy spacerkach... to wiesz. Quote
GoniaP Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 W poznańskim schronisku są jeszcze 2 boksery :-(:-(:-( Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 donvitow rozmawiał dzisiaj z lekarzem który operował, mówi, że limka w dobrym stanie, pod obserwacją musi zostać do niedzieli, a niedziele mozna ja już zabierać. Pilnie poszukiwany tymczas!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Byłoby rewelacyjnie jakby Lima trafiła do DT a nie hotelu czy kliniki. Wiem już że trafiła do schroniska w lutym tego roku i być może to jest jej drugi pobyt w tym schronisku, stąd ten 2002 rok. Nie pozwólmy by sunia włóczyła się z miejsca na miejsce.... Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 AgaiTheta napisał(a):Byłoby rewelacyjnie jakby Lima trafiła do DT a nie hotelu czy kliniki. Wiem już że trafiła do schroniska w lutym tego roku i być może to jest jej drugi pobyt w tym schronisku, stąd ten 2002 rok. Nie pozwólmy by sunia włóczyła się z miejsca na miejsce.... Pewnie zachorowała, to won :angryy: Dla wielu zwierzę jest rzeczą...:-( Naoglądałam się takich zachowań w schronisku... Szukamy, intensywnie szukamy DT!!! Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 DOMEK TYMCZASOWY PILNIE POTRZEBNY !!!! Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Lima na allegro: http://www.allegro.pl/item250136797_bokser_ka_lima_pomocy_pilnie_dom_potrzebny_bwp.html Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Maile rozesłane :) Już 81 wyświetleń i Limka ma 100 zł w kieszeni !! Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 juz 160 :multi: plus koleżanka Beatka miłosniczka zwierzaków mi przekazała "do ręki" kolejne 30 pln w sumie 190 :p Quote
kaLOlina Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to do tej cudnej psinki jechalas wczorak karolina- musialam ja znalezc;) sliczna i biedulka taka... rozsylam wiesci dalej... Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja też porozsyłałam maile do znajomych.....będą rozsyłać dalej. Lima trzymaj sie kochanie.....mam nadzieje, że już wkrótce będziesz miała swój kochany domek :lol: Quote
wykrywka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Śliczne imię otrzymała boksereczka! Już kupiłam cegiełki na allegro i zrobiłam przelew.Trzymam kciuki. Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kaLOlina napisał(a):to do tej cudnej psinki jechalas wczorak karolina- musialam ja znalezc;) sliczna i biedulka taka... rozsylam wiesci dalej... ziuta-23 napisał(a):Ja też porozsyłałam maile do znajomych.....będą rozsyłać dalej. Lima trzymaj sie kochanie.....mam nadzieje, że już wkrótce będziesz miała swój kochany domek :lol: wykrywka napisał(a):Śliczne imię otrzymała boksereczka! Już kupiłam cegiełki na allegro i zrobiłam przelew.Trzymam kciuki. Dzięki :multi: Dzięki :multi: Dzięki :multi: Caroolcia była u boksi więc będzie fotorelacja :lol: Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jest super tymczas, ale dopiero od 22 października :roll: Quote
fafledwie Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jezu to dobrze bo ja już szykowałam się na poważną rozmowę z TZtem!Gdyby nie odległość to już bym próbowała wprowadzić ją do stadka..Kamień z serca DZIĘKI! Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sunia nadal oszołomiona. I bidna. Dała dzisiaj Karolci na odchodnym dwa buziaki. Będą foty i relacja z odwiedzin. Stan zdrowia stabilny. Wszystko gra. Tydzień musimy czekać na Histopat. To tyle ze strony weterynaryjno-medycznej. Rachunek za klinikę straszny. Jeszcze bez pobytu. Każde 5 PLN się liczy. Quote
Recommended Posts