Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze biedna sunia :shake: dałabym jej dom tymczasowy ,ale boję się reakcji mojej Gapci bo Huzar to akceptuje wszystko,chyba dla niej i tak najlepiej by było jakby mieszkała sama jest chora powinna odpocząć:roll:

Posted

credita napisał(a):
kurcze biedna sunia :shake: dałabym jej dom tymczasowy ,ale boję się reakcji mojej Gapci bo Huzar to akceptuje wszystko,chyba dla niej i tak najlepiej by było jakby mieszkała sama jest chora powinna odpocząć:roll:

caroolcia napisał(a):
ona nie potrzebuje tak bardzo odpoczynku, jak miłości i kontaktu z człowiekiem ....:-(

Powiem tak... Lima najbardziej ze wszystkiego, potrzebuje uwierzyć, że ktoś ją kocha i nie skrzywdzi. Potrzebuje rutyny, własnego kąta, swobody i wielkiej dawki miłości. A jej nie sposób nie pokochać, bo tak jak niejednokrotnie mówiłam, to pies idealny. Mimo swoich traumatycznych doświadczeń jest non stop uśmiechnięta, personalizując, jest wdzięczna, za każdy gest ze strony człowieka. Na spacerach to pies ideał. Nie ciągnie na smyczy. Puszczona wolno nie ucieka, tylko kokietuje i prowokuje do zabawy. Uwielbia się droczyć i gonić. Biega za kijkami. Pokochała legowisko od Agi, więc w domu albo w nim śpi, albo się w nim bawi, czasami przynosi zabawki i prosi o zabawę, czasami przychodzi po pieszczoty. Nie jest w ogóle uciążliwa.
Nie lubi natomiast być odseparowana. Wtedy jest nieszczęśliwa. :-(

Posted

Karola- ekhm ja nie wiem....Bonka zamknieta wiesz sama jaka ona jest bidula przytulasna, nie wiem jakby to zniosla...ja rozsylam wici...moze ktos ze znajomych na uczelni????popytam tez jutro w stajni:(

Posted

Rozesłałam wieści - w przypadku Bastera wiele osób z łańcuszka mailowego dzwoniło...
Mam nadzieję, że ktoś się odezwie...
Kurcze ja nic więcej nie mogę :bigcry:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Rozesłałam wieści
Mam nadzieję, że ktoś się odezwie...
Kurcze ja nic więcej nie mogę :bigcry:

Zrobiłam to samo co Ty....też nic więcej nie mogę :placz: :placz: :placz:

Posted

Nie mogę spać Lima. Martwię się. Ty jeszcze nie wiesz co się dzieje... Wykorzystałam wszystkie możliwości. Zrobiłam chyba wszystko by Ci pomóc, by zapewnić Ci PRZYSZŁOŚĆ...
Nie mam więcej już nic w zanadrzu... Powoli rozkładam ręce. :-(