GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kto chce maila przechodniego, ogłoszenie i zdjęcia na mail? Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja!!!!! w pracy porozsyłam!!!! caroolcia@op.pl Quote
credita Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 kurcze biedna sunia :shake: dałabym jej dom tymczasowy ,ale boję się reakcji mojej Gapci bo Huzar to akceptuje wszystko,chyba dla niej i tak najlepiej by było jakby mieszkała sama jest chora powinna odpocząć:roll: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ona nie potrzebuje tak bardzo odpoczynku, jak miłości i kontaktu z człowiekiem ....:-( Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='caroolcia']ja!!!!! w pracy porozsyłam!!!! caroolcia@op.pl Poszło!!!! Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jutro puszcze po firmie - trzeba probować wszystkiego...ehhhh oby tak historia miała dobre zakończenie bo ta mordka potrzebuje...przepraszam ZASŁUGUJE na happy end Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 credita napisał(a):kurcze biedna sunia :shake: dałabym jej dom tymczasowy ,ale boję się reakcji mojej Gapci bo Huzar to akceptuje wszystko,chyba dla niej i tak najlepiej by było jakby mieszkała sama jest chora powinna odpocząć:roll: caroolcia napisał(a):ona nie potrzebuje tak bardzo odpoczynku, jak miłości i kontaktu z człowiekiem ....:-( Powiem tak... Lima najbardziej ze wszystkiego, potrzebuje uwierzyć, że ktoś ją kocha i nie skrzywdzi. Potrzebuje rutyny, własnego kąta, swobody i wielkiej dawki miłości. A jej nie sposób nie pokochać, bo tak jak niejednokrotnie mówiłam, to pies idealny. Mimo swoich traumatycznych doświadczeń jest non stop uśmiechnięta, personalizując, jest wdzięczna, za każdy gest ze strony człowieka. Na spacerach to pies ideał. Nie ciągnie na smyczy. Puszczona wolno nie ucieka, tylko kokietuje i prowokuje do zabawy. Uwielbia się droczyć i gonić. Biega za kijkami. Pokochała legowisko od Agi, więc w domu albo w nim śpi, albo się w nim bawi, czasami przynosi zabawki i prosi o zabawę, czasami przychodzi po pieszczoty. Nie jest w ogóle uciążliwa. Nie lubi natomiast być odseparowana. Wtedy jest nieszczęśliwa. :-( Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Małgos, jakty to pięknie umiesz ujać ... znajdź mi współlokatora to ja zabieram, sama nie dam rady z trójką i moją durna pracą :shake: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 kaLOlina napisał(a):a Bonka jej nie zje?? no Boa nie byłaby zachwycona i zawsze jedna musiałaby byc zamknięta :shake: Quote
kaLOlina Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Karola- ekhm ja nie wiem....Bonka zamknieta wiesz sama jaka ona jest bidula przytulasna, nie wiem jakby to zniosla...ja rozsylam wici...moze ktos ze znajomych na uczelni????popytam tez jutro w stajni:( Quote
tanitka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 o Boże GoniaP nic nie wymyśliłam:placz: Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 tanitka napisał(a):o Boże GoniaP nic nie wymyśliłam:placz: Nie Ty jedna :placz::placz::placz: Quote
PaulinaT Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rozesłałam wieści - w przypadku Bastera wiele osób z łańcuszka mailowego dzwoniło... Mam nadzieję, że ktoś się odezwie... Kurcze ja nic więcej nie mogę :bigcry: Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jest mail przechodni i jest plakat! Komu, komu?? Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 PaulinaT napisał(a):Rozesłałam wieści Mam nadzieję, że ktoś się odezwie... Kurcze ja nic więcej nie mogę :bigcry: Zrobiłam to samo co Ty....też nic więcej nie mogę :placz: :placz: :placz: Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No nic, wybija godzina zero i trzeba iść spać...lub choć udawać sen :-( Bilans sukcesów na dziś jest zerowy :placz: A zegar tyka ... Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Limka jest nawet na blogu Państwa, którzy adoptowali Sułtana. Dziękuję... http://zuzia-odziomek.blog.onet.pl/2,ID260974820,index.html Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie mogę spać Lima. Martwię się. Ty jeszcze nie wiesz co się dzieje... Wykorzystałam wszystkie możliwości. Zrobiłam chyba wszystko by Ci pomóc, by zapewnić Ci PRZYSZŁOŚĆ... Nie mam więcej już nic w zanadrzu... Powoli rozkładam ręce. :-( Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Porozsyłam o niej info, moż to cos da, więcej nie mogę.... Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Zero rozwiązań. Telefon i mail milczą. Ja już zrobiłam wszystko co w mojej mocy i rozkładam ręce :placz: Limka od jutra jest bez domu. Quote
AgaiTheta Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Obmeilowałam wszystkich z allegro z okolic Poznania. Nie mam pomysłów :placz: Są nawet pieniądze na DT... LUDZIE!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje z Wami? Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mnie juz ogarnęła histeria :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts