Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SOS SOS SOS błagam działajcie!!!!
Byłam dziś z Limką w lesie i na polanie, i tak sie cieszyła z wolności!!! Dziś brykała jak szczenię, nosiła i goniła patyki, goniła mnie i lizała po rękach. Teraz siedzi smutna w piwnicy i piszczy. Mnie serce przecież pęknie!!!

Posted

Dziś nie spałam całą noc i martwiłam sie o Limkę... Najgorzej, że od środy jestem sama. Wyjeżdża i Hania i mój TZ. Wracają obydwoje w piątek, a TZ znów wyjeżdża w niedzielę. Jak ja dam radę z trzema psami, które trzeba separować? No przecież nie oddam Limki do schroniska...

Posted

Szkoda, że się nie dogaduja ;( a na spacerku probowałaś??? Z Tosią pewnie nie byłoby problemu bo jest szczeniaczkiem i nic sie nie powino stac.

rany ale klops z tym tymczasem gdzie sie podziali dobrzy ludzie ???

Posted

caroolcia napisał(a):
Szkoda, że się nie dogaduja ;( a na spacerku probowałaś??? Z Tosią pewnie nie byłoby problemu bo jest szczeniaczkiem i nic sie nie powino stac.

rany ale klops z tym tymczasem gdzie sie podziali dobrzy ludzie ???
Napisałam do Targu Dobrych Ludzi, ponoć Aga załatwia komunikaty w radio. A telefon milczy jak zaklęty, a czas biegnie nieubłaganie :placz:

Posted

malagos napisał(a):
to boksia wcale nie lubi psów, czy tylko Twojego?
mój nie akceptuje Limki :shake: Limka w zasadzie nie zwraca na psy uwagi. Dopiero oszczekana lub zaczepiona reaguje...

Posted

Czas leci a tu zero rozwiazan, pytałam tez Age szczeniakową (ale ty juz tez z nia rozmawiałaś) wysłałam smska do Ewki, która limke na mieszka wyprowadzała, ale też nikogo nie ma, a sama nie moze bo sie rodzice na psa nie zgadzają :placz:

Posted

A ja dziś byłam u Kuzynki, która się w Limce zakochała i bardzo chciała jej pomóc, ale nie zgodził sie mąż, świeżo upieczony z resztą. Obiecała podzwonić po znajomych i szukać... Ale to wszystko...