Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jak się ciocia Gonia się lepiej poczuje:evil_lol: to może coś napisze.:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Donvitow']Jak się ciocia Gonia się lepiej poczuje:evil_lol: to może coś napisze.:evil_lol: Dowcipniś :diabloti::mad: Ciocia Gonia z Ciocią Agą, mimo chwilowych niedyspozycji ;) zdążyły już wyciągnąć boksię z poznańskiego schronu i zmusić TZta do nieplanowanej podróży do Tczewa. :diabloti: Ciocia Gonia idzie zaraz zagłosować i pędzi w odwiedziny do Hani i Limusi :loveu: A oto Tola, która właśnie jedzie po szczęśliwsze życie na kolanach Cioci Agi :multi::multi::multi: Quote
Donvitow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No jaka fajna relacja. A tego bólu głowy to wiesz że Wam zazdroszczę:lol:. Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Donvitow napisał(a):A tego bólu głowy to wiesz że Wam zazdroszczę:lol:. Nie byłabym wcale tego taka pewna :lying: Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Limkę znalazłam dziś w dobrym zdrowiu i szampańskim humorze!!! Bawiłyśmy się piłeczką, przynosiła mi kość, pojadła smaczki, popuszczała bąki z radości, a szczytem rozkoszy był krótki spacer z dwoma pańciami :loveu: Quote
Evra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='GoniaP']Dowcipniś :diabloti::mad: Ciocia Gonia z Ciocią Agą, mimo chwilowych niedyspozycji ;) zdążyły już wyciągnąć boksię z poznańskiego schronu i zmusić TZta do nieplanowanej podróży do Tczewa. :diabloti: Ciocia Gonia idzie zaraz zagłosować i pędzi w odwiedziny do Hani i Limusi :loveu: A oto Tola, która właśnie jedzie po szczęśliwsze życie na kolanach Cioci Agi :multi::multi::multi: Czy to jest ta boksia z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90381&highlight=boksery+poznan Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Evra']Czy to jest ta boksia z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90381&highlight=boksery+poznan tak............... Quote
Evra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 GoniaP napisał(a):tak............... Dziękuję!!!! Za uratowanie jej, to spojrzenie nie dawało mi spać po nocach. :loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Piękna mordeczka, ale straszny chudziaczek :shake: Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Słuchajcie!! Jest tragedia!! Lima od środy jest bezdomna!! Błagam o pomoc, błagam o pomysły!! [SIZE=2]Właścicielka mieszkania, które Hania wynajmuje, przyłapała ją z Limką i zrobiła awanturę. Nie pomogły prośby, perswazje ani błagania. Nie zgadza się na psa w mieszkaniu i już. Limka musi opuścić mieszkanie do środy :placz::placz::placz: Ja sobie chyba palnę w łeb :help1::help1::help1: Quote
Evra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Szybko na górę! Potrzebny nowy DT na cito! Quote
caroolcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pomocy!!!!! ratunku!!!!! szukamy dobrego serducha, ktore nam pomoże :placz: Quote
mariee Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja przyjme Limke, ale musze miec wasza pomoc! Moj Max toleruje sunie, jest madrym psem i poslusznym w domu! gorzej na zewnatrz, ale to chyba nie ma znaczenia? Quote
Ziutka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='mariee']Ja przyjme Limke O matuchno....jesteś wielka mariee :modla::modla::modla::modla::modla: :loveu: Quote
mariee Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Byla dluga narada z mezem rano, maz doszedl do wniosku,ze to zly pomysl! chyba sie pospieszylam z decyzja :( Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 mariee napisał(a):Byla dluga narada z mezem rano, maz doszedl do wniosku,ze to zly pomysl! chyba sie pospieszylam z decyzja :(Tragedia :placz: A już miałam nadzieję... Quote
gosikf & dogs Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja pierdziele, i co teraz z nią będzie, chciałabym pomóc ale nie mogę:placz: Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Pokazuj się, może znajdziesz miejsce... Quote
Recommended Posts