Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donvitow']Jak się ciocia Gonia się lepiej poczuje:evil_lol: to może coś napisze.:evil_lol: Dowcipniś :diabloti::mad:
Ciocia Gonia z Ciocią Agą, mimo chwilowych niedyspozycji ;) zdążyły już wyciągnąć boksię z poznańskiego schronu i zmusić TZta do nieplanowanej podróży do Tczewa. :diabloti:
Ciocia Gonia idzie zaraz zagłosować i pędzi w odwiedziny do Hani i Limusi :loveu:
A oto Tola, która właśnie jedzie po szczęśliwsze życie na kolanach Cioci Agi :multi::multi::multi:

Posted

Limkę znalazłam dziś w dobrym zdrowiu i szampańskim humorze!!! Bawiłyśmy się piłeczką, przynosiła mi kość, pojadła smaczki, popuszczała bąki z radości, a szczytem rozkoszy był krótki spacer z dwoma pańciami :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Dowcipniś :diabloti::mad:
Ciocia Gonia z Ciocią Agą, mimo chwilowych niedyspozycji ;) zdążyły już wyciągnąć boksię z poznańskiego schronu i zmusić TZta do nieplanowanej podróży do Tczewa. :diabloti:
Ciocia Gonia idzie zaraz zagłosować i pędzi w odwiedziny do Hani i Limusi :loveu:
A oto Tola, która właśnie jedzie po szczęśliwsze życie na kolanach Cioci Agi :multi::multi::multi:

Czy to jest ta boksia z tego wątku?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90381&highlight=boksery+poznan

Posted

GoniaP napisał(a):
tak...............

Dziękuję!!!! Za uratowanie jej, to spojrzenie nie dawało mi spać po nocach.

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Słuchajcie!! Jest tragedia!!
Lima od środy jest bezdomna!!
Błagam o pomoc, błagam o pomysły!!
[SIZE=2]Właścicielka mieszkania, które Hania wynajmuje, przyłapała ją z Limką i zrobiła awanturę. Nie pomogły prośby, perswazje ani błagania. Nie zgadza się na psa w mieszkaniu i już. Limka musi opuścić mieszkanie do środy :placz::placz::placz:
Ja sobie chyba palnę w łeb :help1::help1::help1:

Posted

Ja przyjme Limke, ale musze miec wasza pomoc! Moj Max toleruje sunie, jest madrym psem i poslusznym w domu! gorzej na zewnatrz, ale to chyba nie ma znaczenia?

Posted

mariee napisał(a):
Byla dluga narada z mezem rano, maz doszedl do wniosku,ze to zly pomysl! chyba sie pospieszylam z decyzja :(
Tragedia :placz: A już miałam nadzieję...