Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']A tak w ogóle to:

2. oraz ubranko na zimne dni

Bokserze Ciotki, proszę zadziałać!!

Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało...
Tak wygląda moja Kiri w nim.
Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało...
Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało...

http://img171.imageshack.us/img171/2775/nowy9kl4.jpg
Śliczny kubrak!
Mogłabyś podac link do sklepu w którym go kupiłaś?

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało...
Dziękujemy ślicznie!!!:multi::multi::loveu:

Posted

Dziś byłyśmy z Limką u weta, i nasz Aniołek, po anielsku, zniósł badania i rtg.
Błony śluzowe wyglądają już lepiej, oczka mniej zaognione, brzuszek miękki, niepokojących objawów (oprócz oddechu) nie ma.
Obraz rtg pokazał czyste płuca :multi: powiększone serce :-( oraz brzuszek pełen jedzenia :evil_lol: . Ujawnił też inny fakt, o którym nikt wcześniej nie wspomniał, a mianowicie, że Limka miała złamany mostek (w dwóch miejscach) :-( Jej życie kryje zatem wiele mrocznych tajemnic :shake: Tym bardziej więc, trzeba jej pokazać obraz świata pełnego troski i miłości człowieka.

Posted

[quote name='GoniaP']Dziś byłyśmy z Limką u weta, i nasz Aniołek, po anielsku, zniósł badania i rtg.
Błony śluzowe wyglądają już lepiej, oczka mniej zaognione, brzuszek miękki, niepokojących objawów (oprócz oddechu) nie ma.
Obraz rtg pokazał czyste płuca :multi: powiększone serce :-( oraz brzuszek pełen jedzenia :evil_lol: . Ujawnił też inny fakt, o którym nikt wcześniej nie wspomniał, a mianowicie, że Limka miała złamany mostek (w dwóch miejscach) :-( Jej życie kryje zatem wiele mrocznych tajemnic :shake: Tym bardziej więc, trzeba jej pokazać obraz świata pełnego troski i miłości człowieka.
Aniołek nasz kochany:loveu: :angel:
:multi: :( hihi :D
Tak! nie każdy człowiek jest zły, Limeczko :)

Posted

Donvitow napisał(a):
Gonia a czapeczka:lol:

Jak trzeba, to udziergam, mam podobno talent...:evil_lol:
No i stałam sie pośmiewiskiem :roll:

Posted

GoniaP napisał(a):
No i stałam sie pośmiewiskiem :roll:

Daj spokój, to tylko facet...:evil_lol:
My wiemy swoje...
Ja dla swojej kupiłam jeszcze buciki, na wypadek skaleczonej łapki.

Posted

Daj spokój, to tylko facet...:evil_lol:
My wiemy swoje...
Ja dla swojej kupiłam jeszcze buciki, na wypadek skaleczonej łapki.
LImka zasługuje na wszystko co najlepsze! I jeśli będzie potrzebowała bucików i czapki, to też dostanie!
Kupiłam jej Scanomune na 7 dni... Wycałowałam, wyściskałam, a jutro znów się z nią zobaczę i znów jej poszeptam do uszek zaklęcia... Nie powiem jakie... Takie nasze...

Posted

GoniaP napisał(a):
LImka zasługuje na wszystko co najlepsze! I jeśli będzie potrzebowała bucików i czapki, to też dostanie!
Kupiłam jej Scanomune na 7 dni... Wycałowałam, wyściskałam, a jutro znów się z nią zobaczę i znów jej poszeptam do uszek zaklęcia... Nie powiem jakie... Takie nasze...

Ode mnie też powiedz jej, no sama wiesz, najlepiej...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
ach Limeczko kochana, biedactwo ty nasze, jak tylko cioteczka sie wykuruje to koniecznie musi ci cos osobiście do uszaka szepnąć ;)

Koniecznie!!! Im więcej zaklęć, tym lepiej dla Limki!!!
A wczoraj Limka spała z buldożkiem francuskim, Beniem :loveu:
Weszła do domu Benia jak do siebie, pobawiły się piłeczką, poprzytulały, a potem padły i zgodnie spały.
Dziś jadę do Limki wcześniej, bo miała wczesny start, i od 6 rano jest sama.

Posted

GoniaP napisał(a):
Koniecznie!!! Im więcej zaklęć, tym lepiej dla Limki!!!
A wczoraj Limka spała z buldożkiem francuskim, Beniem :loveu:
Weszła do domu Benia jak do siebie, pobawiły się piłeczką, poprzytulały, a potem padły i zgodnie spały.
Dziś jadę do Limki wcześniej, bo miała wczesny start, i od 6 rano jest sama.

Ma dobry gust, Dziewczyna...
I do góry, Sunieczko!