fafledwie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Immunoglukan jest drogi ok. 140 zł. za 30szt.a teraz i tak niema go w hurtowniach farmaceutycznych. Quote
GoniaP Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To kupie beta glucan, tylko ile tabletek dziennie dawać Limce? Quote
fafledwie Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Goniu dla zdrowych ludzi dawka dzienna to 1 tab,a dawka lecznicza to 2 tab. Biorąc pod uwagę wagę suni myślę ,że 1 tab wystarczy. Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 1 tabl. na czczo najlepiej podana przed posiłkiem. Ja immunoglukan daje dla kotów - ten w syropie można łatwo obliczyc dawkę, ktora dla kota jest sporo mniejsza. Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='GoniaP']A tak w ogóle to: 2. oraz ubranko na zimne dni Bokserze Ciotki, proszę zadziałać!! Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało... Tak wygląda moja Kiri w nim. Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L. Quote
GoniaP Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało... Tak wygląda moja Kiri w nim. Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało... Tak wygląda moja Kiri w nim. Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L. http://img171.imageshack.us/img171/2775/nowy9kl4.jpg Śliczny kubrak! Mogłabyś podac link do sklepu w którym go kupiłaś? Quote
Akadna Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zafunduję Limce ubranko. Swojej kupiłam w wysyłkowym "Manmacie", nie pamiętam ile kosztowało... Tak wygląda moja Kiri w nim. Zakładam jej na mrozy i jesienne szarugi z przenikliwym wiatrem i deszczem... Jest lekkie, cieplutkie, moja paskuda je polubiła... To jest rozmiar L. Dziękujemy ślicznie!!!:multi::multi::loveu: Quote
GoniaP Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dziś byłyśmy z Limką u weta, i nasz Aniołek, po anielsku, zniósł badania i rtg. Błony śluzowe wyglądają już lepiej, oczka mniej zaognione, brzuszek miękki, niepokojących objawów (oprócz oddechu) nie ma. Obraz rtg pokazał czyste płuca :multi: powiększone serce :-( oraz brzuszek pełen jedzenia :evil_lol: . Ujawnił też inny fakt, o którym nikt wcześniej nie wspomniał, a mianowicie, że Limka miała złamany mostek (w dwóch miejscach) :-( Jej życie kryje zatem wiele mrocznych tajemnic :shake: Tym bardziej więc, trzeba jej pokazać obraz świata pełnego troski i miłości człowieka. Quote
Akadna Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='GoniaP']Dziś byłyśmy z Limką u weta, i nasz Aniołek, po anielsku, zniósł badania i rtg. Błony śluzowe wyglądają już lepiej, oczka mniej zaognione, brzuszek miękki, niepokojących objawów (oprócz oddechu) nie ma. Obraz rtg pokazał czyste płuca :multi: powiększone serce :-( oraz brzuszek pełen jedzenia :evil_lol: . Ujawnił też inny fakt, o którym nikt wcześniej nie wspomniał, a mianowicie, że Limka miała złamany mostek (w dwóch miejscach) :-( Jej życie kryje zatem wiele mrocznych tajemnic :shake: Tym bardziej więc, trzeba jej pokazać obraz świata pełnego troski i miłości człowieka. Aniołek nasz kochany:loveu: :angel: :multi: :( hihi :D Tak! nie każdy człowiek jest zły, Limeczko :) Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Donvitow napisał(a):Gonia a czapeczka:lol: Jak trzeba, to udziergam, mam podobno talent...:evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Donvitow napisał(a):Gonia a czapeczka:lol: AgusiaTerierka napisał(a):Jak trzeba, to udziergam, mam podobno talent...:evil_lol: No i stałam sie pośmiewiskiem :roll: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='PaulinaT']Śliczny kubrak! Mogłabyś podac link do sklepu w którym go kupiłaś? http://www.manmat.prv.pl Najlepiej szczegóły telefonicznie, tam jest nr kom. Pan poda kolory, doradzi, jak zmierzyć psiaka... Ja składam zamówienie e-mailem, odbiór za zaliczeniem... Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 GoniaP napisał(a):No i stałam sie pośmiewiskiem :roll: Daj spokój, to tylko facet...:evil_lol: My wiemy swoje... Ja dla swojej kupiłam jeszcze buciki, na wypadek skaleczonej łapki. Quote
GoniaP Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Daj spokój, to tylko facet...:evil_lol: My wiemy swoje... Ja dla swojej kupiłam jeszcze buciki, na wypadek skaleczonej łapki. LImka zasługuje na wszystko co najlepsze! I jeśli będzie potrzebowała bucików i czapki, to też dostanie! Kupiłam jej Scanomune na 7 dni... Wycałowałam, wyściskałam, a jutro znów się z nią zobaczę i znów jej poszeptam do uszek zaklęcia... Nie powiem jakie... Takie nasze... Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 GoniaP napisał(a):LImka zasługuje na wszystko co najlepsze! I jeśli będzie potrzebowała bucików i czapki, to też dostanie! Kupiłam jej Scanomune na 7 dni... Wycałowałam, wyściskałam, a jutro znów się z nią zobaczę i znów jej poszeptam do uszek zaklęcia... Nie powiem jakie... Takie nasze... Ode mnie też powiedz jej, no sama wiesz, najlepiej...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ach Limeczko kochana, biedactwo ty nasze, jak tylko cioteczka sie wykuruje to koniecznie musi ci cos osobiście do uszaka szepnąć ;) Quote
GoniaP Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 caroolcia napisał(a):ach Limeczko kochana, biedactwo ty nasze, jak tylko cioteczka sie wykuruje to koniecznie musi ci cos osobiście do uszaka szepnąć ;) Koniecznie!!! Im więcej zaklęć, tym lepiej dla Limki!!! A wczoraj Limka spała z buldożkiem francuskim, Beniem :loveu: Weszła do domu Benia jak do siebie, pobawiły się piłeczką, poprzytulały, a potem padły i zgodnie spały. Dziś jadę do Limki wcześniej, bo miała wczesny start, i od 6 rano jest sama. Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 GoniaP napisał(a):Koniecznie!!! Im więcej zaklęć, tym lepiej dla Limki!!! A wczoraj Limka spała z buldożkiem francuskim, Beniem :loveu: Weszła do domu Benia jak do siebie, pobawiły się piłeczką, poprzytulały, a potem padły i zgodnie spały. Dziś jadę do Limki wcześniej, bo miała wczesny start, i od 6 rano jest sama. Ma dobry gust, Dziewczyna... I do góry, Sunieczko! Quote
AgaiTheta Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Limka na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=258490944 Quote
AgaiTheta Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Ciocia Gosia pisała :loveu: ja to bardziej od liczenia jestem :oops: i nie umiem tak pieknie :oops: Quote
Recommended Posts