Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Gonia a czy wet potrafił powiedzieć ile jeszcze Limce zostało czasu :-(
Żaden poważający się wet nie będzie takich opinii wyrażał...

malagos napisał(a):
a gdzie ona jest teraz? domyslam się, ze na razie w lecznicy, a co potem? Wróci do schroniska? :cool1:
Limka jest teraz pod bardzo dobrą opieką w dt. Może tam zostać do poniedziałku. Potem idzie do drugiego dt, równie cudownego, z tym, że Hania dużo pracuje, więc i czasu będzie miała dla Limki mniej. No ale coś będziemy musieli wspólnymi siłami wykombinować...
LIMKA NA PEWNO JUŻ NIGDY DO SCHRONISKA NIE WRÓCI :shake: Takiej opcji po prostu nie ma!

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Limko...ty wiesz co. Dużo dużo szczęścia do końca oby jaknajdłuższego życia! Kochany właścicielu gdzie jesteś, jeśli istnieje przeznaczenia to niech czas tego, który jest jej przeznaczony zwiększy tempo, a jej zwolni...

Posted

Dobranoc Limko. Śpij sobie wygodnie w swoim wielkim łożu. I wyśnij dla siebie jeszcze wiele czasu, pięknych chwil u boku swojego własnego, kochającego człowieka. Nas przecież już masz.

Posted

GoniaP napisał(a):
Dobranoc Limko. Śpij sobie wygodnie w swoim wielkim łożu. I wyśnij dla siebie jeszcze wiele czasu, pięknych chwil u boku swojego własnego, kochającego człowieka. Nas przecież już masz.

Pięknie napisałaś...
Limko, z całego serca życzę zdrowia...

Posted

Wczoraj Limka miała odwiedziny innej Ciotki :) Dostała zabawki i jedzonko różniste.... Jak ktoś przechodzi na korytarzu klatki schodowej, to biegnie cwaniara do drzwi, robi śmieszne miny, i czeka, czy to może nie do niej....
Bo goście w zasadzie przychodzą bardziej do Limki, niż do Leny. Każdy chce ją zobaczyć, wyściskać, wlać ducha optymizmu w jej piękne psie serce i życzyć jej tylko samych dobrych chwil.
Jeśli pogoda będzie ładna, ja też ją dziś odwiedzę, ba, mama plan zabrać ją do lasu na spacerek... Niech dziewczyna pooddycha zdrowym powietrzem ;)

Limka dziękuje za wszystkie dobre myśli.

Posted

Nasza Limka o posiwiałym pyszczku, ma wiele ze szczeniaka :loveu:
Wczoraj jak weszłam do mieszkania Leny, Limka odtańczyła taniec radości. A po chwili zaczęła mi przynosić swoje nowe zabawki :) No wiecie, nie że chciała mi je dać :lol: Co jej, to jej :) Pokazywała i zaraz zabierała obrabiać na swoje legowisko :evil_lol:
A potem stanęła przy półce ze smyczką, i wymownie patrzyła to na smycz, to na mnie. Mądrala już zakodowała, że jak Ciotka przychodzi, to są wygłupy, jedzonko i spacerki :loveu:
Czy ktoś pokocha taką przylepę i zapewni jej wszystko co najlepsze do jej końca???