Agga Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Przeczytałam cały temat Jak zawsze poleciały łzy. Z takiej smutnej mordeczki zrobiła się uśmiechnięta. Gdyby nie ta choroba... Limko [`]...bardzo mi przykro...[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]:-(:-(:-(:-(Limeczko .....dziś poszła za Tobą Hope :-(...bądźcie szczęśliwe bez bólu ... nasze kochane boxie :-(:-(:-( [/FONT] Quote
Chandler Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Trafiłam do tego wątku trochę przypadkiem... Przeczytałam i przeryczałam całą historię Limy... Żal, że nie ma już SUNI w JEJ Mateuszowym Domku... Światełkiem jest to, że Limka nie była sama - w ostatnią podróż wyruszyła otulona ciepłymi ramionami PRZYJACIELA, KOCHAJĄCY CZŁOWIEK odprowadził JĄ do granic Tęczowego Mostu, a w ostatnich minutach czuła na sobie kochający wzrok Własnego Osobistego Pana... Zasnęła..., ale jako KOCHANY PIES, a nie porzucony przedmiot. Mateuszu, Twoja decyzja o pokochaniu Limki była wielka... Quote
gosikf & dogs Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Lima, wszyscy pamiętamy, byłaś kochana i ktoś za Tobą płacze... Biegaj zdrowa i młoda po niebieskich łąkach. Quote
mathiasmezler Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [*] [*] [*] [*] [*] Pamietamy o Tobie Limko! Dzisiaj to już rok:( Quote
mariee Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Limus jestes caly czas w naszych serduszkach! Quote
Aganiok Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 2 lata....a wydaje się jakby było wczoraj śpij spokojnie Limeczko [*] Quote
Recommended Posts