Dorkaa Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak się cieszę, że jestem wysoka i nie muszę się w takich szczudłach męczyć... :evil_lol: I tańcz w tym na dodatek :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak się cieszę, że jestem wysoka i nie muszę się w takich szczudłach męczyć... :evil_lol: Ja tez jestem wysoka i wlasnie ubolewam nad tym ze normalnie az mi nie wypada zalozyc takich obcaskow xD :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na krolicze :diabloti: Quote
Dorkaa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Na razie moje 7 nowych wstązek i dwie stare Za 6 metrów moich 7 nowych wstazek szer. 2,5cm zapłaciłam 50 zł :P Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :-o:-o:-o Ja sioe moze i nie znam ale to sporo.... :roll: Quote
Dorkaa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 sporo, sporo, ale 7 razy 6 metrów :) za metr jest chyba 1,5 zł no to masz 42 razy 1,5 zł to tam chyba wychodzi właśnie 50,50 zł. Wszystko ma swoją cenę :P Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Fajne wstązeczki :) co teraz z nimi zrobisz? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dobry wieczór :) A zdradzisz mi jak robisz takie ładne rozety? ;) Quote
Dorkaa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47986&page=36 Tu jest taka właściwie instrukcja :) Nie wiem czy mnie byś zrozumiała :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Na razie zbytnio nie mam czasu, ale ostatnio robiłam mamie na Dzień Matki :) Może fotki wstawię bo jutro będę w podkarpackim, w niedzielę come back więc będzie trochę fot :) Quote
Dorkaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 A więc: Moje GOwskie próby I jakies takie różne: Z dziś: Jak wam się podoba to polne? Quote
DuDziaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dorka 1 mi sie b.podoba ;) W 2 nie bardzo wiem co chcialas sfocic taki kadr dziwny:roll: 3 ladne, ale jakos tak do mnie nie przemawia (ale ja jestem dziwna wiec wiesz :cool3:) papierosy hehe smiechowe:evil_lol: A polne jest naprawde bardzo fajne tylko dziwnie Ci ostrosc wyszla zauwazylas? takna srodek :lol: Dobra powiedzialam co wiedzialam :evil_lol::evil_lol: Sama mam zwykla cyfrowke, beznadziejna wiec moja wiedza to artykuly jakies strony w necie no i oczywiscie nasz wateczek na dogo :loveu::loveu: A fotki Duska super, kurcze sliczny z niego facet ;) Quote
Dorkaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Dziękuję DuDziaczku :) To są na razie takie próby z GO, żeby wogóle uzyskac taki efekt :) A Duśkowi w biodra poszło :diabloti: :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A no i rozetka sliczna ;) Dorkaa a czym focisz? :lol: Quote
Dorkaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Panasonic Lumix DMC FZ7 :) Masz pudełko na którejś z fot z Duśkiem :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No tak Dusiek zabardzo zaskarbil moje oczy i nic innego nie zauwazylam :diabloti: Quote
Dorkaa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 DuDziaczek napisał(a):No tak Dusiek zabardzo zaskarbil moje oczy i nic innego nie zauwazylam :diabloti: Mój kochany chłop :evil_lol: Nawiasem mówiąc to akwarium mi sie rozszczelniło :cool1: Rybki siedzą w dużym (3 glonojady w tym jeden "prywatnej" hodowli + kirysek). Jedną welonkę która kuruje się po obgryzieniu jej ogona przez ryby mojego taty z dużego akwarium, a druga niestety nieprzeżyła :-( Biała zyje i siedzi w małym kotniku. Quote
Dorkaa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Chcecie końskie zdjęcia :roll: :evil_lol:? Quote
Kincia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Dorkaa']Chcecie końskie zdjęcia :roll: :evil_lol:?[/quote] TAK ! :diabloti::diabloti: Quote
Dorkaa Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Na zachętę... nie końskie, ale z dziś (wrzucam z nk, wybaczcie) : Quote
Luzia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Miały być końskie a nie zmutowane :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts