Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Oj, kurcze. Ze zdjęciami będzie ciężko, bo teraz nie bywam na dogo.
Jutro mam sprawdzian z histori i idę ssię uczyc (23:00 :P).
Z Duśkiem w każdym razie ok, pojedziemy może w pt do weta na szczepionke.
Skakałam dzisiaj szereg złożony z 3 krzyżaczków. Nawet nieźle mi szło :P :) Tata mial robic zdjęcia ale w końcu nie przyjechał. Może następnym razem :)

Posted

Dzień dobry :)

Paczuszka już doszła, malawaszka jest zachwycona, bo psiak podobno na żywo wygląda jeszcze lepiej :loveu: bardzo Ci dziękuję :loveu:

A Duśkowa przeróbka ciekawa :)

Co bierzecie z historii?

Posted

Napoleona, powstanie listopadowe i styczniowe :)
A dzisiaj pojedziemy z Duśkiem do weta. Mamy miec szczepienie i niepokoi mnie ta jegoo krew nad kuprem we wtorek.
Dodaję zdjęcia :) Najpierw Duśkowe :)

Posted

Szablon Duśkowy ma fajne kolory, ale u mnie też leci w prawo. Jak ustawiasz w htmlu poszczególne elementy to operujesz na pikselach, a powinno się na procentach, żeby każdy na swoim ekranie widział tak samo.

Druga strona mi się nie rozjeżdża.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Szablon Duśkowy ma fajne kolory, ale u mnie też leci w prawo. Jak ustawiasz w htmlu poszczególne elementy to operujesz na pikselach, a powinno się na procentach, żeby każdy na swoim ekranie widział tak samo.

Druga strona mi się nie rozjeżdża.

Kurcze... ja nawet nie wiem w czym ja to piszę :shake:
Kody przerabiam z webmajstra bo mi łatwiej wszystko ustawic i ogólnie jakos tak mi sie przyjęło.
To "px" zastąpic "%"?
Jak tak: http://www.dorot.republika.pl/11.htm ?

Posted

Teraz dół strony poszedł w prawą stronę. Ja kiedyś bawiłam się html-em ale teraz nie jestem Ci w stanie pomóc. Też operowałam na pikselach(px). Jeśli chodzi o procenty to ponoć robi się to w zupełnie inny sposób, ale na tym się nie znam.

Może poszukaj kogoś kto się na tym zna? Poszukaj w internecie, albo spytaj na jakimś forum?