Dorkaa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Wesołych Świąt życzą Dorka, Dusiek & Kurczak :) Chcecie foty ? Bo w pt, so i nie mnie nie bd... hahaha Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Świetna mina! :lol: Pewnie, że chcemy zdjęcia :) Wróciłam, może w końcu wezmę się za te bazarki i Twoje figurki... ;) :oops: Quote
Dorkaa Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Świetna mina! :lol: Pewnie, że chcemy zdjęcia :) Wróciłam, może w końcu wezmę się za te bazarki i Twoje figurki... ;) :oops: Zdjęcia nie wiem kiedy bo mi sie ochota skonczyła :evil_lol: No figurki stoją i zagracają :diabloti: Ale bynajmniej może jakiemuś psiakowi pomogą :) W małym stopniu ale zawsze Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Wypchaj się z ta ochotą :diabloti: Wiesz, że każda złotówka się liczy :) Quote
Dorkaa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 A no wiem, wiem, na własnej skórze się przekonuję, bo zbieram :P Może w najbliższych dniach będą jakies fotki (coś koło środy :evil_lol:) Pisałam już, że byłam na jeździe w nowej stajni :evil_lol: ? Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jak w nowej stajni? :razz: ja w końcu nie byłam w nowej, ale pojadę jak tylko zrobi się cieplej :) Quote
Dorkaa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Super :) Wiem, że mogę się czegoś więcej nauczyc, poprawic się. Trenerka super. Na razie pierwsza zapoznawcza jazda była, jutro druga. Już się nie mogę doczekac :) Quote
Dorkaa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Macie pare fot :P Zaraz lecę sprzątac moje biurko i łóżko... ehh: Sory za ciemne. Quote
Dorkaa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Sory wogóle, ze wam tu tak Duśkiem zanudzam :evil_lol: Mam nadzieję, że za niedługo jakies foty kopytnych... eh... Jutro do szkołyy :( Pocieszam się tym, że jutro na koń i YCD... Czwartek fizyka i chemia, pt jakis taki nieswój no i na reszcie sobota i niedziela w Kato! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dobry wieczór :) Dusiek jest świetnym modelem - te jego miny... :loveu: I jak - przetrwałaś pierwszy dzień w szkole? :) Quote
Dorkaa Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Na szczęscie tak :P Byłam na koniach i... pierwsze skoki! Nie wiem jak było, wiem że leciałam i dośc kiepsko :P Nie spadłam :P Cieszę się niesamowicie :] Quote
Anusia&Saba Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dusiek jest śliczny, pisałam to już na twoim forum ;) Gratuluje pierwszych skoków! :D (A tak na marginesie to jestem Ania z podkowy) Quote
Dozia_13 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hejka... Świetne foteczki... Dusiek jesteś śliczny... Jak oglądam te foteczki to przypomina mi się mój Timuś (*) Quote
Luzia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 E tam zanudzasz co Ty gadasz :eviltong: Moim zdaniem i tak ich za mło :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 hej! miło było Cię poznać osobiście ;) http://img167.imageshack.us/img167/1844/dus92sx1.jpg jaki słodki pyszczek :loveu: Quote
Dorkaa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Anusia&Saba']Dusiek jest śliczny, pisałam to już na twoim forum ;) Gratuluje pierwszych skoków! :D (A tak na marginesie to jestem Ania z podkowy) Dziękuję :lol: [quote name='Dozia_13']Hejka... Świetne foteczki... Dusiek jesteś śliczny... Jak oglądam te foteczki to przypomina mi się mój Timuś (*) Przykro mi z jego powodu :-( [quote name='Luzia&Funia']E tam zanudzasz co Ty gadasz :eviltong: Moim zdaniem i tak ich za mło :evil_lol: Zaraz będą ze strzyżenia :cool3: [quote name='basia bonnie']hej! miło było Cię poznać osobiście ;) http://img167.imageshack.us/img167/1844/dus92sx1.jpg jaki słodki pyszczek :loveu: Mi też było bardzo miło :loveu: Quote
Tengusia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dusiek jest superasny :loveu: tez mialam kiedys krolika mial byc miniaturka ... zjadal dywany i ksiazki :eviltong: ale okladki zawsze zostawial smialam sie ze to dlatego zebysmy wiedzieli ktora ksiazke zjadl :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Tengusia napisał(a):Dusiek jest superasny :loveu: tez mialam kiedys krolika mial byc miniaturka ... zjadal dywany i ksiazki :eviltong: ale okladki zawsze zostawial smialam sie ze to dlatego zebysmy wiedzieli ktora ksiazke zjadl :evil_lol: :lol: Witamyy :) :) Mój król sie jakoś trzyma, ale wczoraj przelałam akwarium :evil_lol: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobry wieczór :) Przychodzę z wiadomością, że licytuje się jedna z Twoich figurek :loveu: Quote
Dorkaa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Przychodzę z wiadomością, że licytuje się jedna z Twoich figurek :loveu: O, to trza wejśc zobaczyc :cool3: Quote
Recommended Posts