Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 argentynka napisał(a):Mój głos także poszedł ;) Dziękuję! :) Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 pomóżpomagać napisał(a):Mój też:) :) :) Wspaniale. :) Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dzięki Ewa :) Dziękuję Pliszka :) Quote
Pliszka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Bonsai napisał(a): Dziękuję Pliszka :) no problemo ;) Postaram się jeszcze kogoś namówić i mocno trzymam kciuki!!! :) Na pewno się uda!!! Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Pliszka napisał(a):no problemo ;) Postaram się jeszcze kogoś namówić i mocno trzymam kciuki!!! :) Na pewno się uda!!! Dzięki - każdy głos się liczy! Może w końcu uda się wybudować geriatrię, to nasze marzenie! :) Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Pliszka napisał(a):no problemo ;) Postaram się jeszcze kogoś namówić i mocno trzymam kciuki!!! :) Na pewno się uda!!! Dzięki - każdy głos się liczy! Może w końcu uda się wybudować geriatrię, to nasze marzenie! :) Quote
Magdalena Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 my też zaraz zagłosujemy,trochę mało osób jest na tym wątku, radziłbym porozsyłać trochę pw... Quote
Patkant Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ola, właśnie wysłałam od siebie i od TZta, węc macie dodatkowe 2 głosy! :) Quote
DONnka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Bonsai']Wystarczy wysłać e-mail na adres: bp@um.kalisz.pl lub ogloszenia@faktykaliskie.pl W treści należy podać "Głosuję na Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kaliszu, imię nazwisko, nr telefonu" - tylko tyle! :) Wysłałam :) Ufam Ci cioteczko, że to naprawdę dobre schronisko, w którym troszczy się o zwierzęta a nie tylko przechowuje :) Quote
Bonsai Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Patka - dziekuję Tobie i Łukaszowi (choć nie jestem pewna, czy on wie, ze zagłosował ;) ;) ;) ) DONnka napisał(a):Wysłałam :) Ufam Ci cioteczko, że to naprawdę dobre schronisko, w którym troszczy się o zwierzęta a nie tylko przechowuje :) Dzięki! Powiem tak - jest coraz lepiej. Zdarzają się wpadki, ale to są raczej wyjątki od reguły. Idzie ku dobremu, biorąc pod uwagę co było, a co jest... W miarę możliwości starają się dobierać psy w boksach tak, by czuły się dobrze w swoim towarzystwie. Powoli realizują zamierzenia. Najpierw zrobili kwarantannę (na miejsce pomieszczenia bez okien zwanego dotąd kwarantanną...), potem wybieg dla psów (niestety jeszcze idealny nie jest, ale jest), wreszcie szpitalik. Wolontariat działa. Dokupują boksy. Największą wadą wg mnie są pracownicy, którym np. nie chce się często przenieść psa z boksu do boksu w sposób dla niego optymalny, tzn. co czasami by zajęło np. 1h, ale takiego poziomu to chyba nikt szybko w Polsce nie osiągnie. Przeszkolenie z zachowań psów, ich mowy ciała mieli, ale czy z tego korzystają... No, ciężko powiedzieć. Raczej zależy od humoru. Natomiast kierownictwo schroniska bardzo fajne, idzie się z nimi dogadać, zależy im na psiakach i wiem, że ewentualna wygrana nie poszłaby na marne. Quote
DONnka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Bonsai'] Dzięki! Powiem tak - jest coraz lepiej. Zdarzają się wpadki, ale to są raczej wyjątki od reguły. Idzie ku dobremu, biorąc pod uwagę co było, a co jest... W miarę możliwości starają się dobierać psy w boksach tak, by czuły się dobrze w swoim towarzystwie. Powoli realizują zamierzenia. Najpierw zrobili kwarantannę (na miejsce pomieszczenia bez okien zwanego dotąd kwarantanną...), potem wybieg dla psów (niestety jeszcze idealny nie jest, ale jest), wreszcie szpitalik. Wolontariat działa. Dokupują boksy. Największą wadą wg mnie są pracownicy, którym np. nie chce się często przenieść psa z boksu do boksu w sposób dla niego optymalny, tzn. co czasami by zajęło np. 1h, ale takiego poziomu to chyba nikt szybko w Polsce nie osiągnie. Przeszkolenie z zachowań psów, ich mowy ciała mieli, ale czy z tego korzystają... No, ciężko powiedzieć. Raczej zależy od humoru. Natomiast kierownictwo schroniska bardzo fajne, idzie się z nimi dogadać, zależy im na psiakach i wiem, że ewentualna wygrana nie poszłaby na marne. To najważniejsze :) Quote
Sunshinee Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Poszło! :) Mam nadzieję, że zdążyłam :) Quote
argentynka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 (edited) Jak tam wyniki? :) Edited February 23, 2012 by argentynka Quote
Bonsai Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Jeszcze nie ma. ;) Głosowanie przedłużone do końca tygodnia. ;) Quote
argentynka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 O! dobrze że mówisz. To w takim razie jeszcze do kilku znajomych spoza fb zdaże napisać o tym :) Quote
kasienka001 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 To ja podrzucam tutaj. Może więcej osób zauważy Quote
Bonsai Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 martasekret napisał(a):Udało się...? Wciąż przedłużają konkurs. :/ Ale schronisko ponoć znacząco wygrywa. Quote
martasekret Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Bonsai napisał(a):Wciąż przedłużają konkurs. :/ Ale schronisko ponoć znacząco wygrywa. Cieszę się ;) Trzymam kciuki do końca! Quote
pomóżpomagać Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Iiiii?? Zmobilizowałam swoje rodzeństwo i nawet o dziwo mamuska sie przyłączyła!:crazyeye: Teraz wszyscy czekają na wynik i ciagle tylko słysze "no iiiii??":cool3: Quote
Recommended Posts