dorotal Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 basia napisał(a):psy, kl. szczeniąt: FREDERIC DAMBIER ZE SLUNNE kl. pośrednia: BALTHAZARD DE L'EPINE A MIEL kl. otwarta ARMANDO DE LA BACSKA OZZY MACA BEUS FAPELLA GRAY suki, kl. szczeniat: PALLOMIA PERI BIELY DEMON kl. młodzieży: TARA TIZIAN BEDIT kl. posrednia: PHOEBE LADY B.FAPELLA GRAY kl. otwarta: APHRODITE DE LA BACSKA BABY DOLL ZE SLUNNE STRANE Dziekuje za kingi:lol: Quote
Ewelina & Hera Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='basia']A czy po czesku to jest Nemecky ohar kratkosrsty? Jeśli tak to proszę: suki, kl młodzieży: ETNA Z KA-MIR-BOHEMIA kl. pośrednia CITA Z TALINA HELGA ZE TCHOROVIC kl. otwarta AMIRA Z CIMELICKYCH STRANI NATA Z BILICE kl. użytkowa AMBRA OD POSTRANI MEZE kl. weteranów HERA Z NEMILANSKYCH HAJU Również chwile je oglądałam :eviltong: Dzięki, napewno było na co popatrzeć :loveu: Quote
DaRa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Skąd Wy macie stawki :watpliwy: Czy i ja mogę poprosić - briardów??? 113 FCI Od której jest ocena w ringach? Z góry dziękuję Quote
GroSSiu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A ma ktoś może fotki z BISa Weteranów z piątku, bo nasz Cedrik wygrał :) !! Quote
DaRa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 DaRa napisał(a): Czy i ja mogę poprosić - briardów??? 113 FCI Od której jest ocena w ringach? Z góry dziękuję Albo chociaż suk młodzieży płowych.... Quote
RAKIJA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 DaRa napisał(a):Albo chociaż suk młodzieży płowych.... ENNANA z Andaye KONTRA z Kuźni Championów UNFORGETTABLE Julie Moravia a sędziowanie rozpoczyna się o 9.30 powodzenia :) Quote
Agasia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 basia napisał(a):Proszę bardzo ;) pies, kl. pośrednia CORAL VIALLE DAVARONII IWANHOE MAXWELL DAMA KRKONOSE kl. użytkowa FRODO Z MESINSKE HAJOVNY suki, kl. pośrednia EGLANTINE LESLIE LEVEN CAMELLIA BRILANTI DAVARONI kl. użytkowa ISIS LADY DAMA KRKONOSE IVONNE LADY DAMA KRKONOSE Oglądałam je nawet przez chwile ... nie były jakies powalająco piękne :oops: Dziekuje ;) Quote
panienkabubu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 My "skromnie" :oops: My Lovely Dreams Become A Reality: WO1, Best Puppy My Sweet Dreams Become A Reality (debiutowała:loveu:): WO Halszka Dar Świętego Bernarda: doskonała, 1 miejsce, CAC, Best of Sex, Narodni Vitez, Best Of Breed, Vitez plemene. Quote
Błyskotka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 panienkabubu napisał(a):My "skromnie" :oops: My Lovely Dreams Become A Reality: WO1, Best Puppy My Sweet Dreams Become A Reality (debiutowała:loveu:): WO Halszka Dar Świętego Bernarda: doskonała, 1 miejsce, CAC, Best of Sex, Narodni Vitez, Best Of Breed, Vitez plemene. I to ma być skromnie :crazyeye:. Brawooooo :multi:. Quote
panienkabubu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hihihi, zażartowałam :loveu: Wynik tej wystawy przerósł moje najśmielsze oczekiwania! A miała być bardzo dobra u Halszki ;) Przynajmniej tak myślałam. A tu taka piękna niespodzianka :loveu: Na Bisach pogardzono Bernardynami ;) Quote
dzamal Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Własnie wrócilismy z wystawy...mielismy mały kawałeczek ;) Musze się pochwalic moj Dżamalek- vyborny,lok.I,CAC :) no i skończylismy Championat Czech:))) Hura, Hura, Hura. Czesi przemili i bardzo miła atmosfera. Quote
panienkabubu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 dzamal napisał(a):Własnie wrócilismy z wystawy...mielismy mały kawałeczek ;) Musze się pochwalic moj Dżamalek- vyborny,lok.I,CAC :) no i skończylismy Championat Czech:))) Hura, Hura, Hura. Czesi przemili i bardzo miła atmosfera. O to gratulacje :) Pewnie gdzieś przemknęliście mi przed oczami :loveu: Muszę zaznaczyć, że na halach było PRZEDUSZNO!!! Ogrzewanie tak dawało, że dla molosów KOSZMAR. A dla wystawców raj :loveu: Quote
bety Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 bety napisał(a):Mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH ([FONT=Times-Bold]Americká akita / [FONT=Times-Bold]American Akita) numery kat. 41 - 47.[/FONT][/FONT] [FONT=Times-Bold][FONT=Times-Bold]Z góry dziękuję[/FONT][/FONT] [FONT=Times-Bold][FONT=Times-Bold]Pzdr[/FONT] [/FONT] Ponawiam prośbę :cool3: No i oczywiście gratuluję sukcesów! Pzdr Quote
Tecia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Gratulacje dla Wszystkich zwycięzców i uczestników:) Bardzo proszę o stawkę seterów irlandzkich, niech choc powzdycham czy wiele stracilismy:) Bo zyskac napewno zyskalismy suka pokryta i czekamy teraz na maluchy:) Huuuura !!!! Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 bety napisał(a):Ponawiam prośbę :cool3: No i oczywiście gratuluję sukcesów! Pzdr Kl. młodzieży 41- ADORE OF BAJER 42- MARÓTEAM DISCOVER THE WORLD Kl. pośrednia 43- BIGGER BAND DE GABRITHO suki kl. młodzieży 44- BLACK SAMANTHA KOKOSAN kl. pośrednia 45 CAIA AOBARA Kl. otwarta 46 BONNIE BRONTE CID-LAKE 47 GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA :) Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tecia napisał(a):Gratulacje dla Wszystkich zwycięzców i uczestników:) Bardzo proszę o stawkę seterów irlandzkich, niech choc powzdycham czy wiele stracilismy:) Bo zyskac napewno zyskalismy suka pokryta i czekamy teraz na maluchy:) Huuuura !!!! Tecia - psy kl. szczeniąt 349 Irish Melody Lucky Luke kl. pośrednia 350 Nor z Netcic kl. "pracovni" 351 Dag z Krenovic kl. championów Windsor od Velkeho Dubu suki kl. szczeniąt celia mahogony rose kl. posrednia dolly z krenovic vicarys funnyhonny kl. 'pracovni' lilliana redweed vanesa z luhove sece kl. championow aischa red joker tequila special sour mahoniowa Quote
dzamal Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Faktycznie ogrzewanie było chyba właczone na max.My siedzieliśmy na górze a tam wiało od okien i wentylatorów, więc po jakimś czasie było oki :) Quote
simbik Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 My też zadowoleni :lol:, choć nie jakiś wielki sukces II dosk i res.CAC, ale dawno tak z drugiej lokaty nie byłam zadowolona :cool3:, bo... stałam w klasie w takim samym składzie jak w Brnie: sędzia, konkurent i ja, ostatnio rozgrywka zakończyła się dla nas II bdb, a tym razem mimo mojego czarnowidztwa poszło całkiem fajnie :multi:. Co do warunków to mi się podobało, jak na halówkę nie było źle. Ja byłam w hali A tej najbardziej tłocznej. Jednak tylko na początku było bardzo ciasno, później się zdecydowanie rozluźniło, tylko rzeczywiście było bardzo duszno, nawet mój "cieplarniany" molos ziapał jak głupi :evil_lol:. Niesmak jednak mam, ale z innego powodu w katalogu nie pojawiła się moja opłacona i wysłana w terminie reklama :shake:... nauczka na przyszłość, żeby dokładnie wszystko potwierdzić telefonicznie, bo jak widać informacja mailowa to za mało. Quote
dzamal Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Co do warunków to mi się podobało, jak na halówkę nie było źle. Ja byłam w hali A tej najbardziej tłocznej. Jednak tylko na początku było bardzo ciasno, później się zdecydowanie rozluźniło, tylko rzeczywiście było bardzo duszno, nawet mój "cieplarniany" molos ziapał jak głupi :evil_lol:. To ja pewnie Ciebie z góry widziałam-byłam tez w hali A i obserwowalam dogi.Przepiękne psy:) Było na co popatrzeć:) Gratulacje wyników! Quote
simbik Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dzamal napisał(a): To ja pewnie Ciebie z góry widziałam-byłam tez w hali A i obserwowalam dogi.Przepiękne psy:) Było na co popatrzeć:) Gratulacje wyników! A my mieliśmy "miejscówkę" na górzę :evil_lol:, rezydowaliśmy przy panu z maszyną od popcornu :roll:. Quote
bety Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 panienkabubu BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ :multi: Pzdr Quote
Recommended Posts