dzamal Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 zpr napisał(a):Może ktoś podać stawkę zgłoszonych Husky pies młodziez: Kristaris Chinook At Jednicka suka młodziez: Charlote Kraska Vysociny Megi Cool Forjana Pretty Blackie Jednicka pośrednia: Sherry Sashka Ray Of Light otwarta: That's All Folks Del Whymper Quote
dzamal Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 simbik napisał(a):A my mieliśmy "miejscówkę" na górzę :evil_lol:, rezydowaliśmy przy panu z maszyną od popcornu :roll:. My, tzn.moj pies, musimy unikać wszelkiech maszyn z jedzeniem. Dzamal nie odszedłby od tego Pana tak długo dopóki wszytskiego by nie zjadł hahahaha :lol: Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='bety']panienkabubu BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ :multi: Pzdr nie ma za co:) Quote
Tecia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Kl. młodzieży 41- ADORE OF BAJER 42- MARÓTEAM DISCOVER THE WORLD Kl. pośrednia 43- BIGGER BAND DE GABRITHO suki kl. młodzieży 44- BLACK SAMANTHA KOKOSAN kl. pośrednia 45 CAIA AOBARA Kl. otwarta 46 BONNIE BRONTE CID-LAKE 47 GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA :) Wielkie dzieki, mojego chlopaka dali w szczeniakach? korcze zglaszalam do mlodziezy ale co tam i tak nas nie bylo:) Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hmmmm...... No i tu właśnie pojawia się problem, bo chyba to jednak młodzież :lol: Nie rozumiem ich klas, dorost to szczeniak czy młodzież? :cool3: Quote
zula Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 basia napisał(a): Wszystkich było 49. Nie dam rady wszystkich przepisać, może ktoś mógłby Ci zeskanować z katalogu, ja teraz nie dam rady. A sędziowała je MVDr. Jindriska Bendova :roll: Dzięki:p Stawkę też już mam ;) Zna ktoś może wyniki BOG VIII? Quote
dzamal Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Hmmmm...... No i tu właśnie pojawia się problem, bo chyba to jednak młodzież :lol: Nie rozumiem ich klas, dorost to szczeniak czy młodzież? :cool3: Dorost to szczeniak :) Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A czyli chyba jednak muszę poprawić stawkę seterków dla Teci :cool3: Quote
Agappe Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [SIZE="3"]bardzo prosze o stawke rasy AKITA + sędziego, który miał oceniać rasę Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To stawka Amerykańskich Akit, już ją podawałam. Sędziował Miroslav Vaclavik panienkabubu napisał(a):Kl. młodzieży 41- ADORE OF BAJER 42- MARÓTEAM DISCOVER THE WORLD Kl. pośrednia 43- BIGGER BAND DE GABRITHO suki kl. młodzieży 44- BLACK SAMANTHA KOKOSAN kl. pośrednia 45 CAIA AOBARA Kl. otwarta 46 BONNIE BRONTE CID-LAKE 47 GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA :) Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Aha, zauważyłam teraz dopiero, że chodzi o Akitę-Inu. Też była sedziowana przez p. Vaclavika. Stawka: psy: kl. młodzieży DOSHI CZECH DIAMANT TAIGI Z BAMBUSOVEHO HAJE TAISHI Z BAMBUSOVEHO HAJE kl. pośrednia EIKYU NIPPON-RYU (boze jakie nazwy :mdleje:) kl. otwarta DRUFI OMONO GAWA kl. championów ACHIKO GO AKITA INU OF CACIC suki kl. młodzieży G-ARI-KATA NIPPON-RYU KAITSU NO UKIYOE-GO NABUKO ROAL TAIRA Z BAMBUSOVEHO HAJE TENSI Z BAMBUSOVEHO HAJE kl. otwarta SARA Z BAMBUSOVEHO HAJE kl. championów ZUI REI AKITA INU OF CACIC kl. weteranów AKEMI Z BAMBUSOVEHO HAJE mogą być literówki Quote
Agappe Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dziękuje ślicznie ;) Japońska rasa = japońskie imiona:evil_lol::evil_lol: Quote
zpr Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dzamal napisał(a):pies młodziez: Kristaris Chinook At Jednicka suka młodziez: Charlote Kraska Vysociny Megi Cool Forjana Pretty Blackie Jednicka pośrednia: Sherry Sashka Ray Of Light otwarta: That's All Folks Del Whymper Serdecznie dziękuję :lol: Quote
jo-jo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wszystkim baaaaaaardzo Serdecznie Gratuluje :multi: A szczególnie Tobie Kasiu, aleście zaszalały z Halszką :calus: Czy mogłabym poprosić kogoś o stawke doziów niemieckich? Quote
simbik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jo-jo napisał(a):Wszystkim baaaaaaardzo Serdecznie Gratuluje :multi: A szczególnie Tobie Kasiu, aleście zaszalały z Halszką :calus: Czy mogłabym poprosić kogoś o stawke doziów niemieckich? Dziękuje :lol:. Jak nie potrzebujesz pilnie, to będzie razem z wynikami i fotkami u mnie na stronie. Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jo-jo napisał(a):Wszystkim baaaaaaardzo Serdecznie Gratuluje :multi: A szczególnie Tobie Kasiu, aleście zaszalały z Halszką :calus: Czy mogłabym poprosić kogoś o stawke doziów niemieckich? Klaudia, dzięki :loveu: do dzisiaj jesteśmy w mini-szoku ;) Zastanawia mnie tylko czemu Czesi nie dają medali :hmmmm: Quote
simbik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Klaudia, dzięki :loveu: do dzisiaj jesteśmy w mini-szoku ;) Zastanawia mnie tylko czemu Czesi nie dają medali :hmmmm: Dają :cool3:, za CAC i CACIB, za resy nie. Trzeba je odebrać w sekretariacie pokazując kartę ocen. Tak samo jest na Słowacji. Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 simbik napisał(a):Dają :cool3:, za CAC i CACIB, za resy nie. Trzeba je odebrać w sekretariacie pokazując kartę ocen. Tak samo jest na Słowacji. O JEZU to czemu nikt mi nie powiedział :(:(:(:(:(:( Czy można to załatwić listownie? Quote
simbik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 panienkabubu napisał(a):O JEZU to czemu nikt mi nie powiedział :(:(:(:(:(:( Czy można to załatwić listownie? Spróbuj, wyślij mail'em skany ocen i napisz że nie wiedziałaś o odbiorze medali w sekretariacie, a bardzo Ci zależy. Powinno się udać. Swoją drogą to ja przez to że dużo za granicę jeżdżę, to już nawet czasem na wszelki wypadek idę sprawdzić czy coś w sekretariacie za ocenę nie dadzą :evil_lol:. W Czechach często są dodatkowo małe upominki np. w Ostravie, więc warto zawsze spytać. Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dostałyśmy tylko pucharek za BOB :( Ech...... Nie wiedziałam :( Napiszę do nich zaraz. Dzięki Simbik :) Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A czy za Najlepsze Szczenie też może coś być? Quote
erloy Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Dostałyśmy tylko pucharek za BOB :( Ech...... Nie wiedziałam :( Napiszę do nich zaraz.:) Panienkabubu poinformuj gdyby udało ci się coś uzyskać. Ja niestety też nie wiedziałem że po medal trzeba się zgłosić do sekretariatu :( Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 :placz::placz::placz::placz: I jeszcze był puchar za Narodni Vitez :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Znajoma z Czech radziła zadzwonić do nich, ale ja się z nimi nie dogadam :placz::placz::placz::placz: Quote
musia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 panienkabubu napisał(a)::placz::placz::placz::placz: I jeszcze był puchar za Narodni Vitez :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Znajoma z Czech radziła zadzwonić do nich, ale ja się z nimi nie dogadam :placz::placz::placz::placz: ale przecież odbierałaś puchar za BoBa. Nie pokazałaś im pozostałych kartoników? Acha , odbierałaś na ringu głównym? , tak Bo my w sekretariaciacie poszliśmy z całą dokumentacjąś i dostałam 2 puchary (BoB i NV) oraz medal za CaCa. Nawet się uczeszyłam , że mam już pucharek za BoBa - bo nie mogliśmy zostać i po posiłku ruszyliśmy do domu. Próbuj , może przyślą Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 za BOBa odebrałam tak jak mówisz, na ringu honorowym :( Ech.... Tak to jest jak się pierwszy razy wyjeżdża za granicę na wystawę z dorosłym psem i nie zna się ich zwyczajów i nie rozumie dokładnie co się do mnie mówi :( No nic, napisałam maila do organizatorów i znajomej Czeszki, może pomogą. Mam nauczkę na przyszłość. A mogłam mieć jeden puchar i medal więcej ech Quote
Recommended Posts