Ramona Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 :diabloti: mam samochód wiec niewidze problemu Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Shahar']:diabloti: mam samochód wiec niewidze problemu[/quote] O mamy chętną na kontrolę poadopcyjną :cool3: Quote
ewadr Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Błagam jedzcie sprawdzić:modla::modla::modla: Quote
bea_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Rozmawiałam z byłą Pnią. Pani ma kontakt le kilka razy dziennie w pieskiem. Podobno jest wszystko ok. Acha udało mi sie wyrwać tel i adres Pyzelka :) . Myślę że w przyszłym tygodniu będzie nalot. Jak co to deskorolka juz nasmarowana. Quote
Alpina Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A tak na poważnie, to wydaje mi się, że psiaczek ma dobrze,skoro właścicielka jest zadowolona...Tylko nie wiadomo, jakie te Panie mają wobec niego plany matrymonialne...Tu żadna kontrola nic nie zdziała.. Żeby tak udało się namówić nowe właścicielki albo na sterylkę suni albo na wyciachanie jajek Pyzelka...:roll: Quote
ewadr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 bea_m napisał(a):Rozmawiałam z byłą Pnią. Pani ma kontakt le kilka razy dziennie w pieskiem. Podobno jest wszystko ok. Acha udało mi sie wyrwać tel i adres Pyzelka :) . Myślę że w przyszłym tygodniu będzie nalot. Jak co to deskorolka juz nasmarowana. I jak? Planujecie nalot? Niech ja juz bede spokojna o maluszka. Quote
bea_m Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Nalot jest w planach. Mam wszystkie namiary na domek. Czasu brak jedynie. Quote
Ada-jeje Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A nas zzera ciekawosc :angryy::angryy::angryy: czekamy na dalsze wiesci.:crazyeye: Quote
Recommended Posts