Ulaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Patrzcie :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85401 te mopki to jednak biedne są :-( Quote
bea_m Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ciotki no spójrzci na papę chociaz raz! To nie ten kierunek. Z Płocka do Chrzanowa mam bliżej niż do Wrocławia. Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 bea ja mapy nie potrzebuje bo z Chrzanowa do Belina jezdze juz w ciemno, nawet wiem gdzie jaka dziura jest na drodze. A teraz juz spadam. Quote
bea_m Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mi chodziło o trasę Płock Katowice. E i teraz nie jest to już ważne. Puzel już dzxsiaj nocuje w swoim nowym domku. Pani odwiozła go osobiście 25 km od Płocka. Psiak ma do dyspozycji 3 ludzkie kobiety i jedną psią. Dom przestronny, ogród, wet za płotem i fryzjer. TYlko na sterylkę trzeba jeszcze ludzi namówić. Kurcze cos Ewadr nie ma szczęścia do adopcji shih tzu. Widocznie jeszcze się taki nie urodził z przeznaczeniem dla niej ;) Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Najwazniejsze, zeby miał dobry dom. Nie wazne czy u mnie czy nie. Zeby był kochany, przyytulany. Zeby miał dobra opiekę i własciwą pielęgnację. I zeby nowa rodzina miała duzo zrozumienia dla dziwnych zachowań i nawyków Puzelka. Zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy. Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='ewadr']Najwazniejsze, zeby miał dobry dom. Nie wazne czy u mnie czy nie. Zeby był kochany, przyytulany. Zeby miał dobra opiekę i własciwą pielęgnację. I zeby nowa rodzina miała duzo zrozumienia dla dziwnych zachowań i nawyków Puzelka. Zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy.[/quote] Przestraszyłam się Twojego nowego avatarka :razz::eviltong: Quote
bea_m Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Myślę że to dobry dom Pani spędziła w nim najpierw jeden wieczór sama. A później pół dnia już z pasikiem. Nowe wlaścicielki nie były namolne. Pozwoliły Puzelkowi zapoznać się z terenem i z nową przyjąciółką. Zresztą PUzel od razu podobno zakochał się w starszej pani. Była Pani warcał do domu ze łzami w oczach i trzepotach serca. Mam nadzieję tylko że Panie upilnują parkę przed amorami. Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='bea_m']Myślę że to dobry dom Pani spędziła w nim najpierw jeden wieczór sama. A później pół dnia już z pasikiem. Nowe wlaścicielki nie były namolne. Pozwoliły Puzelkowi zapoznać się z terenem i z nową przyjąciółką. Zresztą PUzel od razu podobno zakochał się w starszej pani. Była Pani warcał do domu ze łzami w oczach i trzepotach serca. Mam nadzieję tylko że Panie upilnują parkę przed amorami.[/quote] To tam jest suczka? :crazyeye: Quote
bea_m Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Tak jest 5 letnia zuczka z macicą i Puzel z jajkami :( Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='bea_m']Tak jest 5 letnia zuczka z macicą i Puzel z jajkami :([/quote] Nic więcej do dodania :shake::mad: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Ulaa']Przestraszyłam się Twojego nowego avatarka :razz::eviltong:[/quote] Bo tak pieknego psa jeszcze nie widziałaś i przeraziła cię twoja ogromna niewiedza.:evil_lol: Quote
ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Ulaa']Nic więcej do dodania :shake::mad:[/quote] Wiem o czym myslisz, cały czas mysle o tym samym. Ale moze bedzie dobrze. Suczka ma juz pare latek, nie miała kawalera, moze nie bedzie chciała , Puzel tez nie pierwszej młodosci - pocieszam sie jak dziecko, wiem, ale nic innego mi nie pozostało. :shake: Quote
bea_m Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ciotki ja po prostu ne decyzje Pani nie miałam zbytniego wpływu. A i tak myślę że wybrała najlepszy domek ze wszystkich chętnych. Myślę że ją troche przeraziła adopcjia przez Ewadr. Chodzi o odległość. Nowemu domkowi zapowiedziała naloty :) Quote
Ulaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ewadr']Bo tak pieknego psa jeszcze nie widziałaś i przeraziła cię twoja ogromna niewiedza.:evil_lol:[/quote] Coś w tym jest. Faktycznie nie wiedziałam co jest na tym zdjęciu :roll::diabloti: [quote name='bea_m']Ciotki ja po prostu ne decyzje Pani nie miałam zbytniego wpływu. A i tak myślę że wybrała najlepszy domek ze wszystkich chętnych. Myślę że ją troche przeraziła adopcjia przez Ewadr. Chodzi o odległość. Nowemu domkowi zapowiedziała naloty :)[/quote] A co mają dać te "naloty"? Nie mogłaby w tej sytuacji określić kastracji jako warunek? I co ma z tym wspónego odległość? Przecie ona by psinki nie wiozła... Quote
Alpina Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Też mi się to nie podoba...Ale bea_m nic tu nie mogła zrobić to właścicielka decydowała o losie psa - Nie chcę krakać ale mogę się założyć, że przy pierwszej cieczce "zdarzy się" wypadek i ...Całkiem "niechcący" będą szczeniaki...:cool1: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ciotki nie krakajcie. Ile dają lat za kradzież psa? Quote
Alpina Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='bea_m']Ciotki nie krakajcie. Ile dają lat za kradzież psa?[/quote] :razz::razz::razz: Jak Cię nie złapią, to nic nie dostaniesz...:cool3::cool3::cool3: A jak Cię złapią, to też nic nie dostaniesz bo zawsze można powiedzieć, że tak jakoś przyleciał no i wpadł Ci w ręce...:diabloti: Quote
malagos Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Pod warunkiem, ze ktoś na Ciebie nai doniesie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
Alpina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Łoo to!To!Święte słowa... Mnie się to niestety przydarzyło..Niedawno...Hymmmm... :stormy-sad: Więc teraz jak by ktoś go na prawdę zwinął to masz jak w banku...:roll: Malagos przeczytałam ten wątek o Arce...Szkoda, że tak późno... Chryste a ja się dziwiłam... Teraz wiem, że "konfidentów ci tutaj dostatek..." :angryy: Quote
Ramona Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Bea :evil_lol: wrazie czego to razem pójdziemy wykrasc psinke :lol: Przepraszam Cioteczki ale dopiero teraz posty poczytałam :oops:. Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Oby wam sie udalo ukrasc psiura przed zaplodnieniem suni. Quote
bea_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Shahar psiak jest w Gostyninie więc szykuj dobrą deskorolkę. Quote
Recommended Posts