Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ostudziło...A sześć kilo to jak na pieska niewiele...Moje suczydła ważą od 6.50 do 7.7kg...Wzorcowa waga od 6 - 9 kg/10kg Shih- tzu nigdy nie był miniaturką to zawsze był krępy, mocny pies...
Czyli transport potrzebny z Płocka do Krakowa?
Napiszcie jasno bo ja coś dzisiaj "ciężko myślę"...:roll:
Skąd trzeba odebrać pieska i dokąd zawieść - ewadr napisała, że wystarczy dowieść do Krakowa ale skąd...
Trzeba na już szukać transportu...

Posted

bea_m napisał(a):
Psiak jest w Płocku, ja jestem w Płocku tylko transportu nie ma. Z Płocka do Krakowa bądz Katowic jest z 500 km. Co robić?

Właśnie te 500 km. ćhciałam TZ namowic na wycieczkę do płocka ale dziwnie na mnie popatrzył, nie moge przeginać, zgodził sie na Bestyjke.
Ale musi sie udac, Koffi ze szczecina dowiezliśmy. Alpinko masz pomysł?
Z Płocka do katowic lub krakowa lub okolice.

Posted

bea_m napisał(a):
Może chociaż z Wawy albo Łodzi!!!!! do Krakowa. Co prawda pogoda okrutna ale się poźwięce i go odwioze ze 100 km na deskorolce.

Do łodzi w okolicy srody jedzie prawdopodobnie kolezanka z pracy. Nie jest to pewne, obiło mi sie o uszy, ale zaraz jutro zadzwonie do niej i zapytam.

Posted

Myślałam że TZ koleżanki będzie w tamtych okolicach ale zmienił trasę...:roll:
Szukajmy dalej może jakoś się uda...
Cioteczki a jest ogłoszenie, że taki transport potrzebny na wątku transportowym?

Posted

No i co? Ktoś z Krakowa do Łodzi jedzie w następnym tygodniu? Ciotki no przecież pocztą Puzla nie prześlę! Chopiaż pewnie w normalnym liście by się zmieścił :evil_lol:

Posted

:hmmmm: a czemu? No przecież Płock od Łodzi to rzut beretem jest. Na kawke zapraszam, albo co kto lubi i o jakiej porze. No indegracja byłaby ludzko - psia itd... I jesze można zatankować najdroższe paliwko w Polcse :evil_lol:. ( w końcu sie u nas to produkuje :oops:) ZAPRASZAM :)

Posted

bea_m napisał(a):
:hmmmm: a czemu? No przecież Płock od Łodzi to rzut beretem jest. Na kawke zapraszam, albo co kto lubi i o jakiej porze. No indegracja byłaby ludzko - psia itd... I jesze można zatankować najdroższe paliwko w Polcse :evil_lol:. ( w końcu sie u nas to produkuje :oops:) ZAPRASZAM :)

Pertraktuje- zobaczymy co wywalcze.:cool3:
A moja shilka ma szanse przezyć? Czy zostanie potraktowana jak śniadanko?:evil_lol:

Posted

My psów na śniadenie nie jadamy. I ludzi z Chrznowa teź nie :evil_lol:
A na poważnie. Damy rade. W końcu mam aż dwa pokoję :razz: Mędruś najwyżej z Szli sobie poduszke zrobi :)
Ostatnio Ptyś przyprowadzil od sąsiadki małą suczkę do domu (dziecko wyprowadza czasem pieska bo suczka młoda jest a pani za nią biegać już nie potrafi) Męda tylko chodził i sprawdzał gdzie oa jest. ZERO głodu na sucz ;)

Posted

Alpina napisał(a):

Jestem...
Maluch nie jest "czystym" shih-tzakiem ale to przecież nieistotne...
Trzeba szukać mu domu...Dam znać do Malagos jej koleżanka poszukiwała pieska shih- tzu ale nie wiem czy nie suczki...I jeszcze do innych cioteczek wyślę maile...
Rozmnażaczki z DOGO - bo są tu takie na bank i śledzą wątki o psach w typie danej rasy- raczej nie będą nim zainteresowane bo nie jest aż tak bardzo w typie...To lepiej bo przynajmniej nie będą przeszkadzały...
Już wysyłam PW...

a i owszem:cool1:..........................

Posted

A ewentualnie zPłocka lub Łodzi do Wrocławia, Legnicy badz Opola. Ada-jeje bedzie pod koniec tygodnia wracać przez te miasta. Moze ktos planuje wycieczke w tym kierunku?