klunek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wiatam, Czy ktoś z was wie skąd/od kogo można kupić krew do układania ścieżki tropowej? Jestem z Wrocławia. Czy ktoś ma jakieś dobre sprawdzone żródło? Z góry dzieki za pomoc. ps: a tak przy okazji to czy wiecie gdzie we Wrocławiu lub okolicy jest jakiś dobry szkoleniowiec który zna się na szkoleniu tropowców. Może wiecie też czy w okolicy jest jakaś zagroda dzicza? Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Quote
shangri_la Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 przyłączam sie do pytania o sciezki, a zagroda dzicza jest w Jarach kolo Obornik , najlepiej dowiedziec sie w oddziale ZK w godzinach pracy sekcji mysliwskich czyli chyba piatek 18-20. pozdrawiam Quote
sylrwia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Spróbuj przez PZŁ dotrzeć do jakiś mysliwych polujących na gruba zwierzyne. Oni i pewnei krew i sposób preparowania podpowiedzą. Ja wiem tylko tyle, ze albo uzywa sie do ścieżek "orginalnej" krwi, albo preparuje sie wieprzową badylami. Quote
klunek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Dzieki bardzo za odpowiedzi. Byłaś może w tej zagrodzie? Jak to wygląda tzn. Czy jest tam jakiś szkoleniowiec, kto jest wogóle tego właścicielem. Quote
sylrwia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Może rzuc okiem na ten temat. Może akurat znajdziesz dla siebie jakiś termin szkoleń. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71132 Quote
Recommended Posts