szajbus Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Polo tak bardzo tęskni za człowiekiem. pomóż mu! Quote
szajbus Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czy Polo całe życie spędzi w zamknięciu? Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Polo tęskni za człowiekiem, pomóż mu! Quote
ciapuś Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Tosiu czy dasz radę zdobyć nowe zdjęcia Polo(Nero)? Quote
Inkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Zarz dodam naszego psiaczka do nowo powstałego bloga :razz:. ciapuś napisał(a):Tosiu czy dasz radę zdobyć nowe zdjęcia Polo(Nero)? Nie wiem jak Tosia - ale ja będę po świętach ( tj. po nowym roku) i postaram się pocykać specjalne zdjęcia dla Tobiego i Nerusia :loveu:. I nawet specjalną obróżkę mu założę :cool1:. Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Niech w tym Nowym 2008 Roku spełni sie twoje marzenie o wspaniałym domku, a zdrowko dopisuje każdego dnia Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ciapuś napisał(a):dzięki...... Proszę bardzo. Dodałam psiaka do naszego bloga - schroniska na Kosodrzewiny :razz:. Psy okazji życzenia. Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyroków tyle szczęścia w Nowym Roku dla psiaka i dziewczyn :loveu: Życzy Enchantress :multi:. Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ciapuś napisał(a):Tosiu czy dasz radę zdobyć nowe zdjęcia Polo(Nero)? tak, wybieram się w sobotę na Kosodrzewiny i będę o nim pamiętać Quote
szajbus Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Polo marzy o domku, a ja mam nadzieje, ze jego marzenia sie wreszcie spełnią. Quote
szajbus Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Polo nie może się doczekac dnia, w którym znajdzie wspaniały domek. Quote
ciapuś Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 _Tosia_ napisał(a):tak, wybieram się w sobotę na Kosodrzewiny i będę o nim pamiętać Bardzo dziękuje Quote
szajbus Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Polo jest zbyt młody, żeby spędzić życie za kratami. Pomóz mu! Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 byłam, ale niestety z niezależnych przyczyn nie udało mi się zrobic zdjęc. Była tez Enchantress, moze ona ma jakies fotki Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 _Tosia_ napisał(a):byłam, ale niestety z niezależnych przyczyn nie udało mi się zrobic zdjęc. Była tez Enchantress, moze ona ma jakies fotki Ja też niestety nie mam zdjęć Nerusia. Musiałam się spieszyć i zrobiłam tyko Tobiemu i jeszcze kilku innym psiakom - dla Nerusia nie starczyło czasu . :-( Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 _Tosia_ napisał(a):następnym razem na pewno się uda Na pewno. ;) Tylko faniej gdyby pogoda byłaby lepsza. O mało sobie nie odmroziłam palców przy 20-minutowym robieniu zdjęć :cool1:. Quote
Inkaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='luka1']I co Nero, bez zmian?[/quote] Niestety nie. Proponuje zająć się Ogłoszeniami w internecie i może w psiej prasie. ( Fraszka będzie miała zasponsorowane przez Itkse :multi:) Jakieś bannerki o różnych rozmiarach. Pisanie do osób które chcą przygarnąć psa ( internet i dział DGM ). Ja niestety nie mam czasu. ;) Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Polo jest ogłaszany od początku w necie. Czy ty sobie wyobrażasz, że my nic nie robimy tylko hopamy wątek???? Zanim cos takiego napiszesz to zapytaj. Powiem ci, ze wkurza mnie takie pouczanie, a w szczególności jak robi to ktoś, kto nie zna tematu od początku do końca. Ponadto jego ta jedyna fotka została przez dogomaniaków rozsyłam e-mailami gdzie się dało i jak na razie bez efektów. Pies miał także kilku obserwatorów na allegro . Czy były w jego sprawie telefony do p. Sieminskiej nie wiemy. Byłaś na Kosodrzewiny i miałaś zrobić mu fotki nie wywiązałaś sie z obietnicy i psina nadal bazuje na tej jedynej fotce. Gdybym ja miała taka możliwość to cyknęłabym mu je nawet jakby mi odpadały paluchy na mrozie. Quote
Inkaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='szajbus']Polo jest ogłaszany od początku w necie. Czy ty sobie wyobrażasz, że my nic nie robimy tylko hopamy wątek???? Zanim cos takiego napiszesz to zapytaj. Powiem ci, ze wkurza mnie takie pouczanie, a w szczególności jak robi to ktoś, kto nie zna tematu od początku do końca. Ponadto jego ta jedyna fotka została przez dogomaniaków rozsyłam e-mailami gdzie się dało i jak na razie bez efektów. Pies miał także kilku obserwatorów na allegro . Czy były w jego sprawie telefony do p. Sieminskiej nie wiemy. Byłaś na Kosodrzewiny i miałaś zrobić mu fotki nie wywiązałaś sie z obietnicy i psina nadal bazuje na tej jedynej fotce. Gdybym ja miała taka możliwość to cyknęłabym mu je nawet jakby mi odpadały paluchy na mrozie.[/quote] Ej! Ja nie powiedziałam że wy tylko hopacie. Chyba sobie żartujesz. ;) Wy ogłaszałyście psa w internecie - ale jest jeszcze wiecej portali. Pomyślałam też że można by znaleźć kogoś kto ogłosi psa za darmo w PP i MP. Warto też pisać do osób które chcą adoptować psa - i zamieszczają takie ogłoszenia w internecie. To były tylko takie moje pomysły. Nie wiem dlaczego odebrałaś to jako otak na twoją osobę - że nic nie robisz. Nigdy bym tak nie pomyślała - uwierz mi. Byłam na Kosodrzewiny ale sytuacja nie pozwoliła mi być tam dłużej. Tosi zresztą też . I bynajmniej nie chodziło o to że było mi zimno. ;) Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Enchantress*']Ej! Ja nie powiedziałam że wy tylko hopacie. Chyba sobie żartujesz. ;) Wy ogłaszałyście psa w internecie - ale jest jeszcze wiecej portali. Pomyślałam też że można by znaleźć kogoś kto ogłosi psa za darmo w PP i MP. Warto też pisać do osób które chcą adoptować psa - i zamieszczają takie ogłoszenia w internecie. To były tylko takie moje pomysły. Nie wiem dlaczego odebrałaś to jako otak na twoją osobę - że nic nie robisz. Nigdy bym tak nie pomyślała - uwierz mi. Byłam na Kosodrzewiny ale sytuacja nie pozwoliła mi być tam dłużej. Tosi zresztą też . I bynajmniej nie chodziło o to że było mi zimno. ;)[/quote] Skoroi znasz te hmmmm portale to zrób to. W czym problem? Quote
Inkaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='szajbus']Skoroi znasz te hmmmm portale to zrób to. W czym problem? Chodzi o to że nie za bardzo mam czas. :cool3: Ale oczywiście zrobię to w najbliższym czasie. W tym! wątku znajduje się spis wszystkich portali ogłoszeniowych. Do tego ja ogłaszam jeszcze psy na innych forach. Oczywiście nie na wszystkich portalach mam konto i dlatego proszę o pomoc innych. :lol: Quote
Recommended Posts