Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zarz dodam naszego psiaczka do nowo powstałego bloga :razz:.

ciapuś napisał(a):
Tosiu czy dasz radę zdobyć nowe zdjęcia Polo(Nero)?

Nie wiem jak Tosia - ale ja będę po świętach ( tj. po nowym roku) i postaram się pocykać specjalne zdjęcia dla Tobiego i Nerusia :loveu:.
I nawet specjalną obróżkę mu założę :cool1:.

Posted

ciapuś napisał(a):
dzięki......

Proszę bardzo.
Dodałam psiaka do naszego bloga - schroniska na Kosodrzewiny :razz:.

Psy okazji życzenia.

Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadziei,
ile Lepper ma wyroków
tyle szczęścia w Nowym Roku dla psiaka i dziewczyn :loveu:

Życzy Enchantress :multi:.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
byłam, ale niestety z niezależnych przyczyn nie udało mi się zrobic zdjęc. Była tez Enchantress, moze ona ma jakies fotki

Ja też niestety nie mam zdjęć Nerusia. Musiałam się spieszyć i zrobiłam tyko Tobiemu i jeszcze kilku innym psiakom - dla Nerusia nie starczyło czasu . :-(

Posted

_Tosia_ napisał(a):
następnym razem na pewno się uda

Na pewno. ;)
Tylko faniej gdyby pogoda byłaby lepsza. O mało sobie nie odmroziłam palców przy 20-minutowym robieniu zdjęć :cool1:.

Posted

[quote name='luka1']I co Nero, bez zmian?[/quote]
Niestety nie.
Proponuje zająć się Ogłoszeniami w internecie i może w psiej prasie. ( Fraszka będzie miała zasponsorowane przez Itkse :multi:)
Jakieś bannerki o różnych rozmiarach.
Pisanie do osób które chcą przygarnąć psa ( internet i dział DGM ). Ja niestety nie mam czasu. ;)

Posted

Polo jest ogłaszany od początku w necie.
Czy ty sobie wyobrażasz, że my nic nie robimy tylko hopamy wątek???? Zanim cos takiego napiszesz to zapytaj. Powiem ci, ze wkurza mnie takie pouczanie, a w szczególności jak robi to ktoś, kto nie zna tematu od początku do końca.
Ponadto jego ta jedyna fotka została przez dogomaniaków rozsyłam e-mailami gdzie się dało i jak na razie bez efektów. Pies miał także kilku obserwatorów na allegro . Czy były w jego sprawie telefony do p. Sieminskiej nie wiemy.
Byłaś na Kosodrzewiny i miałaś zrobić mu fotki nie wywiązałaś sie z obietnicy i psina nadal bazuje na tej jedynej fotce. Gdybym ja miała taka możliwość to cyknęłabym mu je nawet jakby mi odpadały paluchy na mrozie.

Posted

[quote name='szajbus']Polo jest ogłaszany od początku w necie.
Czy ty sobie wyobrażasz, że my nic nie robimy tylko hopamy wątek???? Zanim cos takiego napiszesz to zapytaj. Powiem ci, ze wkurza mnie takie pouczanie, a w szczególności jak robi to ktoś, kto nie zna tematu od początku do końca.
Ponadto jego ta jedyna fotka została przez dogomaniaków rozsyłam e-mailami gdzie się dało i jak na razie bez efektów. Pies miał także kilku obserwatorów na allegro . Czy były w jego sprawie telefony do p. Sieminskiej nie wiemy.
Byłaś na Kosodrzewiny i miałaś zrobić mu fotki nie wywiązałaś sie z obietnicy i psina nadal bazuje na tej jedynej fotce. Gdybym ja miała taka możliwość to cyknęłabym mu je nawet jakby mi odpadały paluchy na mrozie.[/quote]

Ej! Ja nie powiedziałam że wy tylko hopacie. Chyba sobie żartujesz. ;)
Wy ogłaszałyście psa w internecie - ale jest jeszcze wiecej portali. Pomyślałam też że można by znaleźć kogoś kto ogłosi psa za darmo w PP i MP. Warto też pisać do osób które chcą adoptować psa - i zamieszczają takie ogłoszenia w internecie. To były tylko takie moje pomysły. Nie wiem dlaczego odebrałaś to jako otak na twoją osobę - że nic nie robisz. Nigdy bym tak nie pomyślała - uwierz mi.

Byłam na Kosodrzewiny ale sytuacja nie pozwoliła mi być tam dłużej. Tosi zresztą też . I bynajmniej nie chodziło o to że było mi zimno. ;)

Posted

[quote name='Enchantress*']Ej! Ja nie powiedziałam że wy tylko hopacie. Chyba sobie żartujesz. ;)
Wy ogłaszałyście psa w internecie - ale jest jeszcze wiecej portali. Pomyślałam też że można by znaleźć kogoś kto ogłosi psa za darmo w PP i MP. Warto też pisać do osób które chcą adoptować psa - i zamieszczają takie ogłoszenia w internecie. To były tylko takie moje pomysły. Nie wiem dlaczego odebrałaś to jako otak na twoją osobę - że nic nie robisz. Nigdy bym tak nie pomyślała - uwierz mi.

Byłam na Kosodrzewiny ale sytuacja nie pozwoliła mi być tam dłużej. Tosi zresztą też . I bynajmniej nie chodziło o to że było mi zimno. ;)[/quote]

Skoroi znasz te hmmmm portale to zrób to. W czym problem?

Posted

[quote name='szajbus']Skoroi znasz te hmmmm portale to zrób to. W czym problem?
Chodzi o to że nie za bardzo mam czas. :cool3: Ale oczywiście zrobię to w najbliższym czasie. W tym! wątku znajduje się spis wszystkich portali ogłoszeniowych. Do tego ja ogłaszam jeszcze psy na innych forach.
Oczywiście nie na wszystkich portalach mam konto i dlatego proszę o pomoc innych. :lol: