szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No i na tych najczęściej odwiedzanych jest ogłaszany jak większość naszych psiaków + ma notorycznie odnawiane allegro Quote
ciapuś Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ja mam taką zasadę jeśli otwieram wątek to pilnuje aby te psy miały robione ogłoszenia i odnawiam je co jakiś czas i nie piszę co kto ma robić tylko się sama za to zabieram,a jeśli nie mam czasu to zmniejszam liczbę odwiedzanych wątków ,bo lepiej zająć się 5 ale dobrze niż 10 połowicznie. Nero miał robione ogłoszenia 8.12 na wszystkich portalach na których ma to sens,Szajbus czuwa nad allegro A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;) Quote
_Tosia_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ciapuś'] A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;) zwykle nie było większego problemu, przedwczoraj była mała kaszanka. następnym razem na pewno będzie ok. Quote
ciapuś Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ja raz byłam i chciałam zrobić zdjęcia Nero ale też mi sie nie udało Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Polo niech cie wreszcie ktos wypatrzy i zabierze do tego wymarzonego domu Quote
Inkaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ciapuś']A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;)[/quote] W zasadzie udało mi się zrobić dosyć sporo zdjęć ( Tobik, Fraszka ) ale niestety nie mogłam zostać dłużej w przytulisku. Mam zaproszenie na następny raz. ;) A wypominania mi że nie wywiązałam się z zadania sobie nie życzę bo nie była to moja wina tylko siły wyższe. :cool3: [quote name='ciapuś']Ja raz byłam i chciałam zrobić zdjęcia Nero ale też mi sie nie udało[/quote] Może na następny raz się umówimy razem i pójdziemy na Kosodrzewinę ;) ? Co dwa aparaty to nie jeden. A myślę że nie powinno byc problemów z wpuszczeniem - w razie co to jeszcze zatelefonuje. :lol: Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Odnowiłam mu allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294623162 Quote
Inkaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kurde - rzeczywiście przydały by się lepsze fotki. :roll: Od września mamy tylko to jedno jedyne zdjęcie. Następnym razem ja albo ktoś inny koniecznie musi mu cyknąć fotkę. Ciapuś - może ty wybrałabyś się na Kosodrzewiny ;) ? Quote
ciapuś Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 nie przewiduje ,ale liczę że Wam się uda pstryknąć mu kilka nowych zdjęć Quote
szajbus Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Piesku, kiedy znajdziesz ten wspaniały domek? Quote
szajbus Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Taki piękny pies i bezdomny Nie pozwól na to i zabierz do siebie Quote
szajbus Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wciąz samotny Polo marzy o kochającym domku i takowym czlowieku Quote
szajbus Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Polo nie che się zestarzeć za kratami. Pomóż mu! Quote
Inkaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ciapuś napisał(a):nie przewiduje ,ale liczę że Wam się uda pstryknąć mu kilka nowych zdjęć Ja może w następnym tygodniu wybiorę się do przytuliska. Teraz nie dam rady. Quote
szajbus Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nero siedzi i wyglada czlowieka każdego dnia. Czy on sie pojawi? Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Polo tęskni za normalnym życiem. Pomóż mu! Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie śpimy, idziemy na spacerek na pierwsza stronkę prosić o domek. Quote
_Tosia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 SŁUCHAJCIE CIOTKI, POSPADACIE Z KRZESEŁ: POLO ZNALAZŁ DOM!!! W GRUDNIU!!!! JA SIĘ ZASTRZELĘ. Dzwoniłam dziś do P. Siemińskiej, czy mogę przyjechać i zrobić mu nowe fotki i dowiaduję się, że przecież go już nie ma... o matko boska. przy okazji zapytałam o Tobiego - nadal jest. Quote
Recommended Posts