Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam taką zasadę
jeśli otwieram wątek to pilnuje aby te psy miały robione ogłoszenia i odnawiam je co jakiś czas i nie piszę co kto ma robić tylko się sama za to zabieram,a jeśli nie mam czasu to zmniejszam liczbę odwiedzanych wątków ,bo lepiej zająć się 5 ale dobrze niż 10 połowicznie.
Nero miał robione ogłoszenia 8.12 na wszystkich portalach na których ma to sens,Szajbus czuwa nad allegro
A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;)

Posted

[quote name='ciapuś']
A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;)

zwykle nie było większego problemu, przedwczoraj była mała kaszanka.
następnym razem na pewno będzie ok.

Posted

[quote name='ciapuś']A co do zdjęć chyba już zauważyłaś że na Kosodrzewiny nie jest to taka prosta sprawa;)[/quote]
W zasadzie udało mi się zrobić dosyć sporo zdjęć ( Tobik, Fraszka ) ale niestety nie mogłam zostać dłużej w przytulisku. Mam zaproszenie na następny raz. ;)
A wypominania mi że nie wywiązałam się z zadania sobie nie życzę bo nie była to moja wina tylko siły wyższe. :cool3:

[quote name='ciapuś']Ja raz byłam i chciałam zrobić zdjęcia Nero ale też mi sie nie udało[/quote]
Może na następny raz się umówimy razem i pójdziemy na Kosodrzewinę ;) ? Co dwa aparaty to nie jeden. A myślę że nie powinno byc problemów z wpuszczeniem - w razie co to jeszcze zatelefonuje. :lol:

Posted

Kurde - rzeczywiście przydały by się lepsze fotki. :roll: Od września mamy tylko to jedno jedyne zdjęcie.
Następnym razem ja albo ktoś inny koniecznie musi mu cyknąć fotkę.

Ciapuś - może ty wybrałabyś się na Kosodrzewiny ;) ?

Posted

ciapuś napisał(a):
nie przewiduje ,ale liczę że Wam się uda pstryknąć mu kilka nowych zdjęć

Ja może w następnym tygodniu wybiorę się do przytuliska. Teraz nie dam rady.

Posted

SŁUCHAJCIE CIOTKI, POSPADACIE Z KRZESEŁ: POLO ZNALAZŁ DOM!!! W GRUDNIU!!!! JA SIĘ ZASTRZELĘ. Dzwoniłam dziś do P. Siemińskiej, czy mogę przyjechać i zrobić mu nowe fotki i dowiaduję się, że przecież go już nie ma... o matko boska. przy okazji zapytałam o Tobiego - nadal jest.