Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arina napisał(a):
Wydaje mi sie, że istnieje jeszcze jedna istotna sprawa... jak pies którego masz w domu obecnie zareaguje na ewntualnego nowego mieszkańca, to chyba tez jest warte zastanowienia.Pozdrawiam

na sunie to dobrze zareaguje zresztą bo ja chce sunie od koleżanki z wizażu wziąść no to jak ją weźmiemy to sie wysterylizuje pieska naszego :eviltong: mam nadzieje ŻE JĄ WEŹMIEMY i będa dobrymi przyjaciółmi:multi:

Posted

Arina napisał(a):
Wydaje mi sie, że istnieje jeszcze jedna istotna sprawa... jak pies którego masz w domu obecnie zareaguje na ewntualnego nowego mieszkańca, to chyba tez jest warte zastanowienia.Pozdrawiam

na sunie to dobrze zareaguje zresztą bo ja chce sunie od koleżanki z wizażu wziąść no to jak ją weźmiemy to sie wysterylizuje pieska naszego :eviltong: mam nadzieje ŻE JĄ WEŹMIEMY i będa dobrymi przyjaciółmi:multi:

BlackSheWolf napisał(a):
nmzc :) a ty pisz jak tam z mamą:P i co postanowiła :)

trudno będzie przekonać mame ale napisze co i jak :multi:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Generalnie chodzilo mi o to zejezeli ma starszego pieska mlody moze go meczyc i po penym czasie np. miesiacy pies moze przestac tolerowac szczeniaka pisze to na przykladzie kolezanki...

Aha ok, rozumiem..

Posted

kiniaczeq napisał(a):
Aha ok, rozumiem..

Kiniaczek wiesz ja wiem ze mozepies meczarnie szczeniora przyjmowacgodnie ale moze mu sie to po pewnym czasei znudzic i bedzie sie odgryzal z tym tez trzeba sie liczyc.... :cool1:

Posted

[quote name='DuDziaczek']Kiniaczek wiesz ja wiem ze mozepies meczarnie szczeniora przyjmowacgodnie ale moze mu sie to po pewnym czasei znudzic i bedzie sie odgryzal z tym tez trzeba sie liczyc.... :cool1:

no tak teraz rozumiem

BlackSheWolf - niestety narazie nie... w domu mam spore zamieszanie z powodu pewnej sprawy w sądzie którą ktoś nam założył ale jak już będzie po wszytskim to pomyślimy z mamą nad tym by wziąć pieska jakiegoś ...

Posted

[quote name='DuDziaczek']Super sa ludze nie... tylko by donosyna kogos pisali :angryy:

no dokladnie

jak by nie ten palant to juz bym miala nowego psa :angryy:
jestem baardzo wwwwkurzona