kiniaczeq Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Arina napisał(a):Wydaje mi sie, że istnieje jeszcze jedna istotna sprawa... jak pies którego masz w domu obecnie zareaguje na ewntualnego nowego mieszkańca, to chyba tez jest warte zastanowienia.Pozdrawiam na sunie to dobrze zareaguje zresztą bo ja chce sunie od koleżanki z wizażu wziąść no to jak ją weźmiemy to sie wysterylizuje pieska naszego :eviltong: mam nadzieje ŻE JĄ WEŹMIEMY i będa dobrymi przyjaciółmi:multi: Quote
kiniaczeq Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Arina napisał(a):Wydaje mi sie, że istnieje jeszcze jedna istotna sprawa... jak pies którego masz w domu obecnie zareaguje na ewntualnego nowego mieszkańca, to chyba tez jest warte zastanowienia.Pozdrawiam na sunie to dobrze zareaguje zresztą bo ja chce sunie od koleżanki z wizażu wziąść no to jak ją weźmiemy to sie wysterylizuje pieska naszego :eviltong: mam nadzieje ŻE JĄ WEŹMIEMY i będa dobrymi przyjaciółmi:multi: BlackSheWolf napisał(a):nmzc :) a ty pisz jak tam z mamą:P i co postanowiła :) trudno będzie przekonać mame ale napisze co i jak :multi: Quote
DuDziaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Generalnie chodzilo mi o to zejezeli ma starszego pieska mlody moze go meczyc i po penym czasie np. miesiacy pies moze przestac tolerowac szczeniaka pisze to na przykladzie kolezanki... Quote
kiniaczeq Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 DuDziaczek napisał(a):Generalnie chodzilo mi o to zejezeli ma starszego pieska mlody moze go meczyc i po penym czasie np. miesiacy pies moze przestac tolerowac szczeniaka pisze to na przykladzie kolezanki... Aha ok, rozumiem.. Quote
DuDziaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 kiniaczeq napisał(a):Aha ok, rozumiem.. Kiniaczek wiesz ja wiem ze mozepies meczarnie szczeniora przyjmowacgodnie ale moze mu sie to po pewnym czasei znudzic i bedzie sie odgryzal z tym tez trzeba sie liczyc.... :cool1: Quote
kiniaczeq Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='DuDziaczek']Kiniaczek wiesz ja wiem ze mozepies meczarnie szczeniora przyjmowacgodnie ale moze mu sie to po pewnym czasei znudzic i bedzie sie odgryzal z tym tez trzeba sie liczyc.... :cool1: no tak teraz rozumiem BlackSheWolf - niestety narazie nie... w domu mam spore zamieszanie z powodu pewnej sprawy w sądzie którą ktoś nam założył ale jak już będzie po wszytskim to pomyślimy z mamą nad tym by wziąć pieska jakiegoś ... Quote
DuDziaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Super sa ludze nie... tylko by donosyna kogos pisali :angryy: Quote
kiniaczeq Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='DuDziaczek']Super sa ludze nie... tylko by donosyna kogos pisali :angryy: no dokladnie jak by nie ten palant to juz bym miala nowego psa :angryy: jestem baardzo wwwwkurzona Quote
Recommended Posts