dunia77 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Nie no, kolczatki na szelciaku nie stosuję :eviltong: Ten puder mnie zaciekawił... muszę się bliżej zainteresować. Quote
OlaAB Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 quadrupedium napisał(a):Obfitość włosa nie zależy od jego miejsca pobytu ale od uwarunkowań genetycznych, pokarmu i zdrowia.[/qoute] przyjżyj się emotionkom :eviltong: [quote name='quadrupedium']Aby nie było kołtunów za uszami - zdejmujcie psu w domu obrożę i zapomnijcie o kolczatkach. szelciak w kolczatce - to byłby niezły widok :lol::diabloti: quadrupedium - czy wiesz o jakiej rasie rozmawiamy?:lol: Quote
dunia77 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 OlaAB napisał(a): szelciak w kolczatce - to byłby niezły widok :lol::diabloti: Może ktoś nawet by uwierzył, że to pies-morderca :eviltong: Quote
OlaAB Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no wiesz, czasami jak patrzę na Blusia w czasie zabawy (całe zęby na wierzchu) to... ;) Quote
jamnicza_mama Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Moja zdanie - zawsze możliwie najbliżej natury- czyli czeszemy możliwie rzadko. Ja czeszę raz w tygodniu, trymuję raz w miesiącu. Czeszę tylko na sucho (to pozwala oczyszczaś sierść z kurzu i złuszczającego się naskórka). Podaję tabletki na sierść - ostatnio Gammolen i bardzo sobie chwalę. pOLECAM:multi: Quote
infers Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja mam laba i czesze go codziennie.Bez zwilżania sierści. Quote
derrick Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jamnicza_mama napisał(a):Moja zdanie - zawsze możliwie najbliżej natury- czyli czeszemy możliwie rzadko. Ja czeszę raz w tygodniu, trymuję raz w miesiącu. Czeszę tylko na sucho (to pozwala oczyszczaś sierść z kurzu i złuszczającego się naskórka). Podaję tabletki na sierść - ostatnio Gammolen i bardzo sobie chwalę. pOLECAM:multi: Natura naturą, ale jednak higiena przede wszystkim. Ja staram się czesac częściej, co najmniej co 2 dni. Quote
Recommended Posts