Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tupta, czemu nie. moze nie w przyszlym tygodniu, ale ogolnie to nie problem :cool3: a wy tam w grupie chyba macie Olke, pomolestujcie ja, ona przecie dobre zdjecia robi.

blabradory niech zaluja, ze ich wczoraj nie bylo, bo zdjecia byly :cool3: wczorajsze hopanie

Posted

gato napisał(a):
Tupta, czemu nie. moze nie w przyszlym tygodniu, ale ogolnie to nie problem :cool3: a wy tam w grupie chyba macie Olke, pomolestujcie ja, ona przecie dobre zdjecia robi.

Jest u nas Ola z Frytką. Nie wiem, czy dałaby radę jeszcze zdjęcia robić, bo ta jej pchła mała bardzo dużo energii ma. Ile to ona okrążeń placu zrobi. Wielki ubaw, ale tylko dla nas obserwatorów! I dla Fryci! :evil_lol::Dog_run:

Posted

Saba, palisada jest za prosta jak dla Szopow, one po pionowej scianie daja :cool3: (o)POSy gora!

a dla tych spragnionych, oslinionych i zniecierpliwionych: very bardzo mocno kupne zdjecia z wczoraj (tak wiem, ze data jest zla, ale serio nie chce mi sie tego na nowo wgrywac, wiec bedzie trzeba zacisnac zeby i zyc dalej). zdjecia z dzis beda wieczorem (takim pozniejszym) albo jutro. ach no i oczywiscie mozna brac, wstawiwac, przestawiac i zamieszczac chociaz wstyd straszny :oops:

Posted

gato napisał(a):
ach no i oczywiscie mozna brac, wstawiwac, przestawiac i zamieszczac chociaz wstyd straszny :oops:

Jaki wstyd?! Ja bym chciała takie śliczne zdjęcia robić.:crazyeye::lol:

Posted

Oh gato my jak zwykle dozgonnie wdzięczni. Swoją drogą muszę przyznać, że zajęcia wyrównawcze są mega fajne- dużo nas, dużo nas do pieczenia chleba:diabloti: i tak jakoś w kupie miło:diabloti::diabloti:

Posted

dla takiej publiki, ktorej zdjecia sie zawsze podobaja i sa zadowoleni to moszna (szorstka) sie pomeczyc z armata :cool3:

ceta, w kupie razniej, w kupie sila :diabloti:

dzisiejsze wyrownawcze . jestem teraz tak mniej-wiecej w polowie folderu, wiec jeszcze troche tego bedzie, nawet chyba jeszcze dzis skoncze takze nie plakac.

i na nastepny trening na jakim sie widzimy chce dostac PLYTY/pendrajwy/cokolwiek! (zwlaszcza ci co chodza na obi; reszta ktorym robie okazyjnie fotki jak chca to moga przyniesc to ponagrywam) :x bo potem ja sobie na plyty ponagrywam i bedziecie czekac sto lat az ja to znajde, potem zmusze sie zeby to ponagrywac, a potem przez x tygodni bede zapominala ich wziac ze soba na trening. albo kompsiuter mi zdechnie, odmowi wspolpracy, zamknie sie w sobie i zadne klikanie ani awersja go nie zmusza juz nigdy do nawiazania ze mna pozytywnych kontaktow ;]

• 2 weeks later...
Posted

Hej, mam pytanko ;) czy tor agility nadal działa w Olsztynie? Czy wstęp jest wolny, czy są jakieś opłaty/zapisy itp? Kiedy odbywają się jakieś treningi? Mam szalonego i skocznego buldoga i zastanawiam się, czy byśmy się nie odnalazły w agility :) Dajcie znać jak to wszystko wygląda

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

witam serdecznie,

będę w Olsztynie 10 i 11 listopada. Czy na te dni planowany jest jakiś trening. Chętnie byśmy z Lolą wróciły do korzeni..w końcu u Was się wszystko zaczęło :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam. Ja również poproszę o info o agility w Olsztynie. W jakie dni odbywają się zajęcia?? Trzeba czekać na rozpoczęcie kursu czy można dołączyć w każdym momencie??
Pozdrawiam

Posted

Widzę, że moda na agility w Olsztynie ja również jestem zainteresowana. Mam 7 miesięcznego sznaucerka od jakiego wieku można zacząć ćwiczyć?