Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o kurka, Senseju :crazyeye:

dzieki temu filmowi odkrylam swoje powolanie - zostane gwiazda filmowa! wszedzie wygladam tak ambitnie jak pol dupy zza krzaka :cool3: .

bedzie kolejna superprodukcja?

Posted

Szop sie tajniaczy i nie przychodzi na treningi, gdy nagrywamy :evil_lol:

pom-pon
Zapraszamy w odwiedziny, jesli bedziecie przy okazji w Olsztynie :)

• 2 weeks later...
Posted

to ja przynosze troche fotek z trenignu specjalnej troski, czyli ze ostatniego. a ze dam mamy w mniejszosci w tej grupie to od nich zaczniemy.
Bella

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hej,

podobno w Olsztynie działa jakaś szkoła agility, której właściciele mają aussika blue merle. Czy ktoś coś więcej wie na ten temat?

Posted

raczej to błędne wieści, myślę że coś byśmy wiedzieli :cool1: a skąd masz te wieści?? bo znam jedną osobę która ma aussiki, jakie? nie wiem nie znam się :oops: ona planowała trenować u nas jednak zapału zabrakło, wiem że czasem sobie skaczą na swoich końskich przeszkodach ale agility trudno to nazwać.
saJo może coś wie co mi umknęło i będzie wiedzieć jakie tam aussiki są ;)

Posted

Z ozikowego forum, ktoś ich podobno spotkał na wystawie w Dobrym Mieście (ale chyba bez psiaka).
A te koniarskie oziki to znam, jest tam suczka red merle i piesek black tri.

Posted

wstawiam tutaj, bo w sumie najwiecej bylo jednak hopkania:
dobre miasto 2009

zmienilam album na photobucketa, bo z picassa chyba cos nie stykalo i nie chciala dawac obrazkow na fora i inne *******y, z tym powinno juz byc wszystko w porzadku.
Jacek z Ania maja jeszcze moje zdjecia z BOGa i BOSa takze jak dostane w swe lapy to wstawie ;] . no i chyba wsjo.