gwiazda0 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):oo i są foty! sliczne :loveu: dziekuje :buzi: ......długo bedziedzie czekac na nastepne ;) Quote
sisia0 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 gwiazda..dzis widzialam twojego mikusia ... jaki z niego pakero przypakowany jest ..ze hoho Quote
gwiazda0 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Matinka napisał(a):Super psiurek :-) dziekuje :buzi: ps.wczesniej nie zauwazyłam.... Quote
Pimpek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Prze ślicznego masz psiaka :loveu: Czekam na następne foty, śliczny Mikuś :loveu: Będę tu wpadać częściej :cool3: Quote
gwiazda0 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Pimpek napisał(a):Prze ślicznego masz psiaka :loveu: Czekam na następne foty, śliczny Mikuś :loveu: Będę tu wpadać częściej :cool3: dziekuje :buzi: Quote
gwiazda0 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 no..hm pewna osoba mnie poprosila,zebym napisala cos o mikusiu....to co ja biedna moge napisac?? strasznie leniwy pies :[ hehe...zartuje ;) lizus...najlepiej jest wtedy kiedy sie na niego nie zwaraca uwagi.to wtedy szczeka :) hihi. albo jak ja robie cos w kuchni,to ten sie kladzie pod nogami i czeka jak mu sie jesc da....a miska po brzegi karma wypelniona :) Quote
Pimpek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 gwiazda0 napisał(a):no..hm pewna osoba mnie poprosila,zebym napisala cos o mikusiu....to co ja biedna moge napisac?? strasznie leniwy pies :[ hehe...zartuje ;) lizus...najlepiej jest wtedy kiedy sie na niego nie zwaraca uwagi.to wtedy szczeka :) hihi. albo jak ja robie cos w kuchni,to ten sie kladzie pod nogami i czeka jak mu sie jesc da....a miska po brzegi karma wypelniona :) Hi,hi,hi no to ciekawą ma Miki osobowość ;) Quote
Bewarka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witam! A może opowiecie, co u was słychotać? ;) Quote
Recommended Posts