Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i ja się tymi Twoimi 'zaskrońcami' co je na fb wstawiłaś zasugerowałam, ale nie miałam pewności (nie chciało mi się sprawdzać) więc napisałam że węże, ha ha :)
https://lh4.googleusercontent.com/-GaNJonN_JQg/UhvjqGcMGTI/AAAAAAAAqu4/rYe5x55M90w/s640/Stegna%2520004.JPG wooow, ale super ujęcie

https://lh4.googleusercontent.com/-HmJf-m1qHik/UhvkMMcUmpI/AAAAAAAAqv0/a8t4ntQbybA/s576/Jastarnia%2520017.JPG Miśce gratuluję odwagi :p

Posted

[quote name='Fides79']no i ja się tymi Twoimi 'zaskrońcami' co je na fb wstawiłaś zasugerowałam, ale nie miałam pewności (nie chciało mi się sprawdzać) więc napisałam że węże, ha ha :)
https://lh4.googleusercontent.com/-GaNJonN_JQg/UhvjqGcMGTI/AAAAAAAAqu4/rYe5x55M90w/s640/Stegna%20004.JPG wooow, ale super ujęcie

https://lh4.googleusercontent.com/-HmJf-m1qHik/UhvkMMcUmpI/AAAAAAAAqv0/a8t4ntQbybA/s576/Jastarnia%20017.JPG Miśce gratuluję odwagi :p
Padalcowe ujęcie trochę się zamazało, bo padalec się dosyć szybko przemieszczał;-)

[quote name='Unbelievable']widziałam, że kitesurfingowaliście z moim kolegą z uczelni :diabloti:
Czyli z Zedem?

Posted (edited)

Unbelievable napisał(a):
mam na myśli Wiktora ;)

Dominika z Nim nie pływała, bo nie było wiatru:shake:
Za to pływała z Zedem;-)

Saththa napisał(a):
za tego gada podziękuję.

za to ujęcia morskie bardzo mi sie podobają;)

Dziś gada trzymałam w ręku, przez chwilunię króciutką, bo ratowałam go przed rozjechaniem - lazł środkiem drogi:mad::lol:

I jestem zuuuuuuuuuuuaaaaaaaa, na siebie, bo zapomniałam dziś wziąć aparatu na plażę, a po drodze nawinęła mi się na oczy przecudnej urody liszka zielona z mordką pomarańczową i rogiem czarnym. Mam foto z telefonu, ale to nie ta jakość:sad::shake:

Edited by Doginka
Posted

Piękne zdjęcia nadmorskie :)
A liszeczka śliczna. One w ogóle bywają obłędnie kolorowe jak jakieś egzotyczne stwory. A jak są jeszcze owłosione...

Posted

Saththa napisał(a):
Bleh :eek2:

Bleh, ale jaka piękna:lol:;-)

ulana napisał(a):
Piękne zdjęcia nadmorskie :)
A liszeczka śliczna. One w ogóle bywają obłędnie kolorowe jak jakieś egzotyczne stwory. A jak są jeszcze owłosione...

Ta była cudownie seledynowo-zielona, buzię miała pomarańczową, a jeden kolec błyszcząco-czarny, a przy doopce miała niebieskie kropki, jakby ją ktoś posypał makiem;-)
Biegiem wróciłam po aparat, ale już jej nie było tam, gdzie ją położyłam:shake:

Fides79 napisał(a):
woow jakie maciupeńkie padalce, ale miałaś farta że trafiłaś na taki moment:p

a liszka śliczna i jaki ma kolec na doopce :-o

Jakbym miała ze sobą aparat, to liszka byłaby jeszcze piękniejsza;-)

Posted

Doginka napisał(a):

Ta była cudownie seledynowo-zielona, buzię miała pomarańczową, a jeden kolec błyszcząco-czarny, a przy doopce miała niebieskie kropki, jakby ją ktoś posypał makiem;-)
Biegiem wróciłam po aparat, ale już jej nie było tam, gdzie ją położyłam:shake:

Durna, to juz ja trzeba było ze soba po ten aparat zabrać :diabloti:

Posted

[quote name='Saththa']Durna, to juz ja trzeba było ze soba po ten aparat zabrać :diabloti:
Hihihi, zanim się namyśliłam, żeby wrócić, to minęło z 5 minut:mad:

[quote name='ulana']Proszę jaka chybka :)
Ano, chybka chybka, chyba, że ją jakaś ptica pożarła:mad:

A my właśnie wróciłyśmy z mamcią znad morza i po drodze grzybów nazbierałyśmy nie wchodząc w głąb lasu, tylko przy drodze:lol:

Te zostały zebrane w sumie jak szłyśmy nad morze;-)

A to już po dozbieraniu w drodze powrotnej - podczas mycia, był tylko jeden malutki grzybek robaczywek, a reszta zdrowiutka i będzie sosik:multi:

• 2 weeks later...