Korenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Super bukieciki :D! Oglądałam zdjęcia z zeszłego roku z połowy marca - byłam w cienkim sweterku... a teraz zaraz połowa kwietnia, a tu śniegu po pas :P Quote
makot'a Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Wow, nie na wszystkich zdjęciach to widać, a ja praktycznie nie spotykam sznaucerów na spacerach, więc jak gdzieś na zdjęciu zauważę, to mnie to zawsze niezmiernie zadziwia - jak one mają niziutko staw skokowy! :crazyeye: Czy to im "daje kopa" w byciu kłusakami? :razz: (sznaucery to w ogóle kłusaki? :lol:) https://lh6.googleusercontent.com/-OiHyyUf-Uv0/UVILFgj9IjI/AAAAAAAAfpI/9FSFC_yLhL4/s640/Marzec 2013 090.JPG A te plamki na obiektywie faktycznie dają wrażenie, jakby Lotos był jabłkowity, jak koń ;) https://lh6.googleusercontent.com/-ga4mwsVPLWM/UVyFXT980wI/AAAAAAAAft8/Fwd6VYj0A8k/s640/Lany Poniedziałek 2013 082.JPG Quote
Fides79 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 A te plamki na obiektywie faktycznie dają wrażenie, jakby Lotos był jabłkowity, jak koń ;-) https://lh6.googleusercontent.com/-g...k 2013 082.JPG nie wiem czy to plamki, czy też tak Lotosowi odrasta sierść po wyrwaniu Quote
zuzolandia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Witaj Kochana;-) Bardzo ładniutki ten Bernuś niedaleko mnie tez mieszka jeden ale jakis taki bardzo schorowany ;-( Ten kominek to na drewno czy to taki bio kominek? bo ja sobie kupilam ów bikominek powiesilam i kurde raz odpaliłam hihihi a wisi ponad rok;-) U na s w Aldiku sa takie tanie bukieciki tulipanów i rózyczek nabywam zawsze 2 pakiety bo to raptem 12 zł a jest tych kwiatów 24szt i se wsadzam do wazonu na stol .Niestety kupuje sobie sama nie mam tak fajnie jak Ty ;-) Buziam zimowooo a coo;-) Quote
makot'a Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Fides79']nie wiem czy to plamki, czy też tak Lotosowi odrasta sierść po wyrwaniu[/QUOTE] Ale Doginka pisała, że to zaśnieżony obiektyw :) Quote
Doginka Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='Saththa']Hahahhah dziadek z wnukami normalnie;) Gdzie, jak co?:hmmmm::niewiem: [quote name='Fides79']piękny berneńczyk :p a kwiaty też śliczne, fajnie tak dostać bez powodu :lol: Miś lubi mnie rozpieszczać:lol: [quote name='Korenia']Super bukieciki :D! Oglądałam zdjęcia z zeszłego roku z połowy marca - byłam w cienkim sweterku... a teraz zaraz połowa kwietnia, a tu śniegu po pas :P Też mam już dosyć tego białego bleeeee :razz: makot'a;20683224 napisał(a):Wow, nie na wszystkich zdjęciach to widać, a ja praktycznie nie spotykam sznaucerów na spacerach, więc jak gdzieś na zdjęciu zauważę, to mnie to zawsze niezmiernie zadziwia - jak one mają niziutko staw skokowy! :crazyeye: Czy to im "daje kopa" w byciu kłusakami? :razz: (sznaucery to w ogóle kłusaki? :lol:) https://lh6.googleusercontent.com/-OiHyyUf-Uv0/UVILFgj9IjI/AAAAAAAAfpI/9FSFC_yLhL4/s640/Marzec 2013 090.JPG ... Nie wiem, czy sznupy to kłusaki, ale biegają szybko i są bardzo zwrotne;-) Z wyjątkiem leniwca Rapera:evilbat: [quote name='Fides79']nie wiem czy to plamki, czy też tak Lotosowi odrasta sierść po wyrwaniu Zapewniam Cię, to plamki śniegowe, a Lotos zarasta przepięknie - jest ciemniejszy od Gordona w tej chwili;-) [quote name='zuzolandia']Witaj Kochana;-) Bardzo ładniutki ten Bernuś niedaleko mnie tez mieszka jeden ale jakis taki bardzo schorowany ;-( Ten kominek to na drewno czy to taki bio kominek? bo ja sobie kupilam ów bikominek powiesilam i kurde raz odpaliłam hihihi a wisi ponad rok;-) U na s w Aldiku sa takie tanie bukieciki tulipanów i rózyczek nabywam zawsze 2 pakiety bo to raptem 12 zł a jest tych kwiatów 24szt i se wsadzam do wazonu na stol .Niestety kupuje sobie sama nie mam tak fajnie jak Ty ;-) Buziam zimowooo a coo;-) Kominek na drewno i doskonale grzeje:lol: A bukiety tulichłopków są drogie - 50 zł, bo jest w nim 25 szt. po 2 zł:razz: Ściskam Cię gorąco przed super kinem na TVN:lol: Księżyc w nowiu mnie wzywa:lol:;-) makot'a;20688887 napisał(a):Ale Doginka pisała, że to zaśnieżony obiektyw :) No właśnie;-) Widać kto czyta, a kto nie:lol:;-) Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Tutaj dzidek z wnukami:) https://lh5.googleusercontent.com/-tEpEAyS5XeM/UVIKpAp-3KI/AAAAAAAAfl4/t92nY3Q73Ps/s640/Marzec%25202013%2520017%2520%25282%2529.JPG dziadzio w środku a po bokach dwa młodziki;) Takie świeże :) Quote
eria Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 jak zobaczyłam zmierzch w tv wczoraj ,od razu o Tobie pomyślałam, nawet obejrzałam fragment, ale nudne to to było, wolałam rodzinkę.pl zdecydowanie :loveu: Quote
Doginka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Saththa']Tutaj dzidek z wnukami:) https://lh5.googleusercontent.com/-tEpEAyS5XeM/UVIKpAp-3KI/AAAAAAAAfl4/t92nY3Q73Ps/s640/Marzec%202013%20017%20%282%29.JPG dziadzio w środku a po bokach dwa młodziki;) Takie świeże :) Ten po środku jest średniego wieku, bo najstarszy jest Gordonek - ten po lewej;-) [quote name='eria']jak zobaczyłam zmierzch w tv wczoraj ,od razu o Tobie pomyślałam, nawet obejrzałam fragment, ale nudne to to było, wolałam rodzinkę.pl zdecydowanie :loveu: Mnie nie nudzi, oglądałam i pewnikiem jeszcze nie raz obejrzę:lol:;-) Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Doginka']Ten po środku jest średniego wieku, bo najstarszy jest Gordonek - ten po lewej;-) [/QUOTE] Tak myslałam ze to Raper :lol: ale wolałam nie pisać coby gafy nie walnąc;) Quote
Aleks89 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='eria']jak zobaczyłam zmierzch w tv wczoraj ,od razu o Tobie pomyślałam, nawet obejrzałam fragment, ale nudne to to było, wolałam rodzinkę.pl zdecydowanie :loveu:[/QUOTE] Ja też oglądałem....ostatnio leciało też oglądałem.I za każdym razem widzę jak Doginka siedzi ślini się i wpiertentego popcorn ,albo chipsy obłożona psami:diabloti: Szczerze to myślałem ,że to duużo duuuużo gorsza szmira ,ale nawet przyjemnie się oglądało. Quote
Fides79 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Alicja a ja mam białe tulipany :smile: a ja mam kolorowe gerbery, które już stoją ze 2 lata i to bez wody i trzymają się rewelacyjnie ;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Alicja']a ja mam białe tulipany :)[/QUOTE] tez białe białe :eviltong: bo tylko takie mi pasują do wystroju ...a dostac takie to nie lada wyczyn hihihi Witaj Laleczko...tez obejrzalam i jakos drugi raz mi sie lepiej podobało :lol: buziam cieplutkoo :loveu: Quote
makot'a Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Aleks89']Ja też oglądałem....ostatnio leciało też oglądałem.I za każdym razem widzę jak Doginka siedzi ślini się i wpiertentego popcorn ,albo chipsy obłożona psami:diabloti: [/QUOTE] Ale się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: "wpiertentego" :roflt: Quote
Doginka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Aleks89']Ja też oglądałem....ostatnio leciało też oglądałem.I za każdym razem widzę jak Doginka siedzi ślini się i wpiertentego popcorn ,albo chipsy obłożona psami:diabloti: Szczerze to myślałem ,że to duużo duuuużo gorsza szmira ,ale nawet przyjemnie się oglądało. Obłożona psami by się zgadzało, ale bez popcornu i bez chipsów - i bez tego doopsko mi urosło:evilbat: Orzeszki laskowe podgryzam, ale bardzo malutko;-) [quote name='Alicja']a ja mam białe tulipany :) Wolę kolory, bo mam dosyć tej zimowej wiosny:lol: [quote name='Fides79']a ja mam kolorowe gerbery, które już stoją ze 2 lata i to bez wody i trzymają się rewelacyjnie ;):evil_lol: Bo to są nieśmiertelne gerbery:diabloti: [quote name='zuzolandia']tez białe białe :eviltong: bo tylko takie mi pasują do wystroju ...a dostac takie to nie lada wyczyn hihihi Witaj Laleczko...tez obejrzalam i jakos drugi raz mi sie lepiej podobało :lol: buziam cieplutkoo :loveu: Ja mogę ogladać w kółko i dla mnie zawsze jest super:lol: Buziam - dziś wiosennie, wreszcie jak na wiosnę przystało u nas słoneczko grzało i śnieg stopniał z deczka:multi: makot'a;20705496 napisał(a):Ale się uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol: "wpiertentego" :roflt: Oj tam, zaledwie kilka orzeszków laskowych wpiertentego:evil_lol: Quote
Saththa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Doginka'] Oj tam, zaledwie kilka orzeszków laskowych wpiertentego:evil_lol:[/QUOTE] Bo resztę ptaszkom oddałaś :razz: Quote
Doginka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Saththa']Bo resztę ptaszkom oddałaś :razz:[/QUOTE] Moim sójeczkom:lol: Ale masz piękny banerek;-) Quote
Saththa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Doginka']Moim sójeczkom:lol: Ale masz piękny banerek;-)[/QUOTE] Twoim Twoim;) Heheh dziękuję, Eria się zlitowała;) Quote
Fides79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Bo to są nieśmiertelne gerbery:diabloti: taaa 2,99 za szt ;) Quote
Doginka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 A ja mam ostatnio ciekawe ptasie towarzystwo przy karmniku. Były u mnie: Stado trznadli, dzwońce, zięby dwie, kwiczoł i stale przebywają sójki i bażant, mazurki i sikorki bogatki i modraszki. Były też piękne synogarlice, a dziś był dzięcioł:lol: Mam kilka fot, ale najpierw muszę je zmniejszyć i wgrać na serwa;-) Quote
Doginka Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Fides79']całkiem pokaźny przegląd ornitologiczny:p[/QUOTE] Nioom, były też kos z kosicą:lol: Quote
Doginka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 (edited) Obiecane ptaszki - jeszcze zimowo, ale już śnieg pomalutku topniał;-) Sikora bogatka A to chyba była zięba;-) Czyżyki i mazurki Czyżyki;-) Zięba Edited April 9, 2013 by Doginka Quote
Doginka Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 (edited) Zięba i Czyżyk Dzwoniec, Czyżyk, zięba;-) Edited April 9, 2013 by Doginka Quote
Recommended Posts