Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Raper też dokazuje:multi: Lotin nie mógł sobie poradzić z Gordonkiem, to chociaż za łapę go złapał:roflt: Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 I lecę teraz na dół zjeść śniadanko i pędzimy na plażę, bo słoneczko cudnie przygrzewa i nie ma najmniejszej chmurki na niebie:lol:;-) Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='eria']https://lh5.googleusercontent.com/-3ikX2SHCP8A/UERMFD2c53I/AAAAAAAAUjU/y4W2tYclNZw/s640/Cha%C5%82upy%20%2826%29.JPG cudne zdjęcie !!! a małe ptaszki, których nie znasz, to ja dłuuugo szperałam i próbowałam rozszyfrować, bo widywałam je często na Helu, ale też nie doszłam do konkretnego gatunku- wydaje mi się,że są to jakieś brodźce,ale jakie ? ;) Aniu, ja wiem na 100%, że to jest BIEGUS, tylko nie umiem rozpoznać, czy to biegus rdzawy, czy biegus malutki, czy też biegus krzywodzioby lub biegus zmienny - wszystkie te biegusy są podobne do siebie i taki laik jak ja ma trudności w ich rozróżnieniu:oops: Quote
Fides79 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ależ te Twoje chłopaki szczęśliwe, plaża cała ich, mają gdzie biegać, patyczki są, a wiatr i piach w brodach to już pełnia radości :lol::lol: Ty też widzę promieniejesz, super jestes opalona, aż zazdraszczam :oops: https://lh4.googleusercontent.com/-TnLjnTIrGbU/UERMNyoInsI/AAAAAAAAUk8/lFxBt-39oB0/s640/Cha%C5%82upy%20(3:cool:.JPG a to łobuziak, nie chciał się przedstawić? ;) Quote
Saththa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-HdQfCjMicws/UD-vxl1f__I/AAAAAAAAUQw/sebV_XK-MWU/s640/Jastarnia%252C%2520Jurata%2520i%2520W%25C5%2582adys%25C5%2582awowo%2520Jarka%2520077.JPG a cóż to za jeziorko?:lol: Zdjecia cudne;) Któryś z chłopaków sika na plazy oj nie ładnie;) NIe dość ze gofra wsuwasz to w drugiej łapsi loda trzymasz;) Skoki z falochronów niesamowite;) i do tego z aparatem taki?:) Zdjęć full;) Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Fides79']ależ te Twoje chłopaki szczęśliwe, plaża cała ich, mają gdzie biegać, patyczki są, a wiatr i piach w brodach to już pełnia radości :lol::lol: Ty też widzę promieniejesz, super jestes opalona, aż zazdraszczam :oops: https://lh4.googleusercontent.com/-TnLjnTIrGbU/UERMNyoInsI/AAAAAAAAUk8/lFxBt-39oB0/s640/Chałupy (3:cool:.JPG a to łobuziak, nie chciał się przedstawić? ;) Opalona jestem słabo, bo nie mam czasu na opalanie:roflt: Plaża cała nasza, to nie mam miejsca na rozłożenie parawanu i opalanie się:rpflt: Biegus jakiśtam nie chciał się przedstawić, co więcej, nie chciał nawet swojej partnerki przedstawić:lol: [quote name='Saththa']https://lh5.googleusercontent.com/-HdQfCjMicws/UD-vxl1f__I/AAAAAAAAUQw/sebV_XK-MWU/s640/Jastarnia%2C%20Jurata%20i%20W%C5%82adys%C5%82awowo%20Jarka%20077.JPG a cóż to za jeziorko?:lol: Zdjecia cudne;) Któryś z chłopaków sika na plazy oj nie ładnie;) NIe dość ze gofra wsuwasz to w drugiej łapsi loda trzymasz;) Skoki z falochronów niesamowite;) i do tego z aparatem taki?:) Zdjęć full;) To nie jeziorko, to Zatoka Pucka:lol: Loda trzymałam, żeby zacny fotograf mógł mnie obfocić:roflt: Falochrony śliskie jak diabli, ale miszczunio Doginka daje rade, nawet z aparatem skakać:roflt: Zaraz jemy obiadek i lecimy dalej się plażować, bo pogoda dziś jest superancka - nareszcie gorąco:multi: Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Korenia']Świetne wakacje! :) Zgadzam się w 100%:lol: Trochę moich wypocin - focenia:lol: Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Ten biegus bardzo blisko pozwolił do siebie podejść:lol: Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Biegus w locie:lol: To też biegus, ale inny gatunek (wydaje mi się, że to biegus malutki) - są tu wszystkie gatunki, tylko ja nie umiem ich odróżnić:oops: Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 eria napisał(a):wooow , ale zachód !!!!! :loveu: Ten zachód był wczoraj nad Zatoką Pucką, ale dziś był podobny, tylko ja nie miałam ze sobą aparatu, bo zrobiłam sobie wolny dzień od dźwigana:lol:;-) Mam nadzieję, że do końca tygodnia będą takie zachody;-) Quote
Justa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ooo to wygląda na to, że odpoczywałyśmy w jednym miejscu.. Ja właśnie wróciłam po tygodniu z Chałup :) Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Justa napisał(a):Ooo to wygląda na to, że odpoczywałyśmy w jednym miejscu.. Ja właśnie wróciłam po tygodniu z Chałup :) Ja jestem w Chłapowie już 2 tygodnie, ale jeździmy do Chałup po...latać-pływać na kajcie;-)Zostajemy do niedzieli, a może jeszcze dłużej jak pogoda pozwoli:lol: Quote
kopra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 a ja poczytuję, ale się nie odzywałam chyba jeszcze więc się witam :) my byliśmy w Chłapowie do 20 sierpnia :) fajna miejscowość, my akurat nie mieliśmy problemów z psem tam, ale sąsiadka jeździła do Chałup ze swoim na psią plażę :) fakt, że plaża w Chłapowie jest dość wąska i jak jest przypływ to prawie w ogóle jej nie ma :D ale fajny widok jest z klifu, z którego z resztą moja spanielka zbiegła..myślałam, że umrę jak na to patrzyłam, ale dała radę dziewczyna :) Quote
Justa Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Doginka napisał(a):Ja jestem w Chłapowie już 2 tygodnie, ale jeździmy do Chałup po...latać-pływać na kajcie;-)Zostajemy do niedzieli, a może jeszcze dłużej jak pogoda pozwoli:lol: Ja w tym roku jeszcze nie skusiłam się na latanie na wietrze, ale za rok jadę podbijać zatokę ;) Przyczepa 10 metrów od wody, ja chcę tam wrócić :placz: :placz: :placz: Plaża w Chałupach to jedno z najspokojniejszych miejsc jakie można w tej chwili znaleźć nad morzem, jestem oczarowana :loveu: Udanego wypoczynku. W weekend ma wiać 7 w szkwałach, idealna pogoda na łapanie wiatru w żagiel :razz: Quote
Doginka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='kopra']a ja poczytuję, ale się nie odzywałam chyba jeszcze więc się witam :) my byliśmy w Chłapowie do 20 sierpnia :) fajna miejscowość, my akurat nie mieliśmy problemów z psem tam, ale sąsiadka jeździła do Chałup ze swoim na psią plażę :) fakt, że plaża w Chłapowie jest dość wąska i jak jest przypływ to prawie w ogóle jej nie ma :D ale fajny widok jest z klifu, z którego z resztą moja spanielka zbiegła..myślałam, że umrę jak na to patrzyłam, ale dała radę dziewczyna :) Witaj w naszej fotogalerii:lol::hand: Chyba bym ze strachu umarła, albo skoczyła ratować psa i też bym umarła (czytaj spadła z klifu i zginęła śmiercią tragiczną):roflt: [quote name='Saththa']Oooo ale zachód :) super;) Dzięki;-) [quote name='Justa']Ja w tym roku jeszcze nie skusiłam się na latanie na wietrze, ale za rok jadę podbijać zatokę ;) Przyczepa 10 metrów od wody, ja chcę tam wrócić :placz: :placz: :placz: Plaża w Chałupach to jedno z najspokojniejszych miejsc jakie można w tej chwili znaleźć nad morzem, jestem oczarowana :loveu: Udanego wypoczynku. W weekend ma wiać 7 w szkwałach, idealna pogoda na łapanie wiatru w żagiel :razz: Justa, na kempingu Chałupy 3, 6 i 9 jest tak samo blisko do wody od przyczep:lol: Ja nie pływam na kajcie, ja tylko obserwuję poczynania Jarka i robię foty:lol: Chyba wolę sporty naziemne:roflt::oops: Wczorajsze foteczki, ale z telefonu, bo na spacer nie brałam mojego Nikusia:lol: Quote
Recommended Posts