Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']https://lh5.googleusercontent.com/-3ikX2SHCP8A/UERMFD2c53I/AAAAAAAAUjU/y4W2tYclNZw/s640/Cha%C5%82upy%20%2826%29.JPG
cudne zdjęcie !!!
a małe ptaszki, których nie znasz, to ja dłuuugo szperałam i próbowałam rozszyfrować, bo widywałam je często na Helu, ale też nie doszłam do konkretnego gatunku- wydaje mi się,że są to jakieś brodźce,ale jakie ? ;)
Aniu, ja wiem na 100%, że to jest BIEGUS, tylko nie umiem rozpoznać, czy to biegus rdzawy, czy biegus malutki, czy też biegus krzywodzioby lub biegus zmienny - wszystkie te biegusy są podobne do siebie i taki laik jak ja ma trudności w ich rozróżnieniu:oops:

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-HdQfCjMicws/UD-vxl1f__I/AAAAAAAAUQw/sebV_XK-MWU/s640/Jastarnia%252C%2520Jurata%2520i%2520W%25C5%2582adys%25C5%2582awowo%2520Jarka%2520077.JPG a cóż to za jeziorko?:lol:

Zdjecia cudne;)

Któryś z chłopaków sika na plazy oj nie ładnie;)

NIe dość ze gofra wsuwasz to w drugiej łapsi loda trzymasz;)

Skoki z falochronów niesamowite;)

i do tego z aparatem taki?:)

Zdjęć full;)

Posted

[quote name='Fides79']ależ te Twoje chłopaki szczęśliwe, plaża cała ich, mają gdzie biegać, patyczki są, a wiatr i piach w brodach to już pełnia radości :lol::lol:

Ty też widzę promieniejesz, super jestes opalona, aż zazdraszczam :oops:

https://lh4.googleusercontent.com/-TnLjnTIrGbU/UERMNyoInsI/AAAAAAAAUk8/lFxBt-39oB0/s640/Chałupy (3:cool:.JPG a to łobuziak, nie chciał się przedstawić? ;)
Opalona jestem słabo, bo nie mam czasu na opalanie:roflt:
Plaża cała nasza, to nie mam miejsca na rozłożenie parawanu i opalanie się:rpflt:
Biegus jakiśtam nie chciał się przedstawić, co więcej, nie chciał nawet swojej partnerki przedstawić:lol:

[quote name='Saththa']https://lh5.googleusercontent.com/-HdQfCjMicws/UD-vxl1f__I/AAAAAAAAUQw/sebV_XK-MWU/s640/Jastarnia%2C%20Jurata%20i%20W%C5%82adys%C5%82awowo%20Jarka%20077.JPG a cóż to za jeziorko?:lol:

Zdjecia cudne;)

Któryś z chłopaków sika na plazy oj nie ładnie;)

NIe dość ze gofra wsuwasz to w drugiej łapsi loda trzymasz;)

Skoki z falochronów niesamowite;)

i do tego z aparatem taki?:)

Zdjęć full;)
To nie jeziorko, to Zatoka Pucka:lol:
Loda trzymałam, żeby zacny fotograf mógł mnie obfocić:roflt:
Falochrony śliskie jak diabli, ale miszczunio Doginka daje rade, nawet z aparatem skakać:roflt:

Zaraz jemy obiadek i lecimy dalej się plażować, bo pogoda dziś jest superancka - nareszcie gorąco:multi:

Posted

eria napisał(a):
wooow , ale zachód !!!!! :loveu:

Ten zachód był wczoraj nad Zatoką Pucką, ale dziś był podobny, tylko ja nie miałam ze sobą aparatu, bo zrobiłam sobie wolny dzień od dźwigana:lol:;-) Mam nadzieję, że do końca tygodnia będą takie zachody;-)

Posted

Justa napisał(a):
Ooo to wygląda na to, że odpoczywałyśmy w jednym miejscu.. Ja właśnie wróciłam po tygodniu z Chałup :)

Ja jestem w Chłapowie już 2 tygodnie, ale jeździmy do Chałup po...latać-pływać na kajcie;-)Zostajemy do niedzieli, a może jeszcze dłużej jak pogoda pozwoli:lol:

Posted

a ja poczytuję, ale się nie odzywałam chyba jeszcze więc się witam :)
my byliśmy w Chłapowie do 20 sierpnia :) fajna miejscowość, my akurat nie mieliśmy problemów z psem tam, ale sąsiadka jeździła do Chałup ze swoim na psią plażę :) fakt, że plaża w Chłapowie jest dość wąska i jak jest przypływ to prawie w ogóle jej nie ma :D ale fajny widok jest z klifu, z którego z resztą moja spanielka zbiegła..myślałam, że umrę jak na to patrzyłam, ale dała radę dziewczyna :)

Posted

Doginka napisał(a):
Ja jestem w Chłapowie już 2 tygodnie, ale jeździmy do Chałup po...latać-pływać na kajcie;-)Zostajemy do niedzieli, a może jeszcze dłużej jak pogoda pozwoli:lol:

Ja w tym roku jeszcze nie skusiłam się na latanie na wietrze, ale za rok jadę podbijać zatokę ;)
Przyczepa 10 metrów od wody, ja chcę tam wrócić :placz: :placz: :placz:
Plaża w Chałupach to jedno z najspokojniejszych miejsc jakie można w tej chwili znaleźć nad morzem, jestem oczarowana :loveu:

Udanego wypoczynku.
W weekend ma wiać 7 w szkwałach, idealna pogoda na łapanie wiatru w żagiel :razz:

Posted

[quote name='kopra']a ja poczytuję, ale się nie odzywałam chyba jeszcze więc się witam :)
my byliśmy w Chłapowie do 20 sierpnia :) fajna miejscowość, my akurat nie mieliśmy problemów z psem tam, ale sąsiadka jeździła do Chałup ze swoim na psią plażę :) fakt, że plaża w Chłapowie jest dość wąska i jak jest przypływ to prawie w ogóle jej nie ma :D ale fajny widok jest z klifu, z którego z resztą moja spanielka zbiegła..myślałam, że umrę jak na to patrzyłam, ale dała radę dziewczyna :)
Witaj w naszej fotogalerii:lol::hand:
Chyba bym ze strachu umarła, albo skoczyła ratować psa i też bym umarła (czytaj spadła z klifu i zginęła śmiercią tragiczną):roflt:

[quote name='Saththa']Oooo ale zachód :) super;)
Dzięki;-)

[quote name='Justa']Ja w tym roku jeszcze nie skusiłam się na latanie na wietrze, ale za rok jadę podbijać zatokę ;)
Przyczepa 10 metrów od wody, ja chcę tam wrócić :placz: :placz: :placz:
Plaża w Chałupach to jedno z najspokojniejszych miejsc jakie można w tej chwili znaleźć nad morzem, jestem oczarowana :loveu:

Udanego wypoczynku.
W weekend ma wiać 7 w szkwałach, idealna pogoda na łapanie wiatru w żagiel :razz:
Justa, na kempingu Chałupy 3, 6 i 9 jest tak samo blisko do wody od przyczep:lol:
Ja nie pływam na kajcie, ja tylko obserwuję poczynania Jarka i robię foty:lol: Chyba wolę sporty naziemne:roflt::oops:

Wczorajsze foteczki, ale z telefonu, bo na spacer nie brałam mojego Nikusia:lol: