Doginka Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Oczywiście przed wystawą wygolone miejsca zarosna, a łapki będą bardziej rozczesane:lol: Quote
#Etna# Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Bo z tymi tylnymi łapkami to tak jest... Właściwie chyba trzeba dopasować do konkretnego psa. Super chłopaki wygladają:roll: Pewnie to kwestia upodobań ale mi się bardziej podoba jak jest więcej białego na tylnych łapkach. Fajniej wtedy odznacza się ten srebrny kolorek na całym psie;) Quote
Tiesto_kennel Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 I jak tam po wystawie ?? https://lh6.googleusercontent.com/-geJVd4e80og/T7WU6wK1GRI/AAAAAAAAK0E/nt0T1GTTv38/s640/Frida%20%28120%29.JPG ja te Twoje psy to nawet po tyłkach rozróżniam, i nie chodzi mi o Raperka tylko o dwóch muszkieterów często mylonych :P ps. Lotos jest w środku a Gordon po lewej :) Quote
Saththa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Haaaaaaaaaaa widze widze, że Lotos ma jaśniejsze :) Jestem bardzo spostrzegawcza i dotego dumna z siebie ze to widze, ha :) Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 #Etna# napisał(a):Bo z tymi tylnymi łapkami to tak jest... Właściwie chyba trzeba dopasować do konkretnego psa. Super chłopaki wygladają:roll: Pewnie to kwestia upodobań ale mi się bardziej podoba jak jest więcej białego na tylnych łapkach. Fajniej wtedy odznacza się ten srebrny kolorek na całym psie;) Zgadzam się w 100 % z Twoją wypowiedzią;-) Tiesto_kennel napisał(a):I jak tam po wystawie ?? https://lh6.googleusercontent.com/-geJVd4e80og/T7WU6wK1GRI/AAAAAAAAK0E/nt0T1GTTv38/s640/Frida (120).JPG ja te Twoje psy to nawet po tyłkach rozróżniam, i nie chodzi mi o Raperka tylko o dwóch muszkieterów często mylonych :P ps. Lotos jest w środku a Gordon po lewej :) Martuś, Ty to jesteś expert z wieloletnim doświadczeniem;-) Na wystawie super, chociaż dziś na pudle żaden z moich nie stanął, ale mamy CWC i BOB Vetaran;-) Lotos wreszcie poszedł jak burza, nie bał się, nie kulił, był jurny i szybki :multi: Saththa napisał(a):Haaaaaaaaaaa widze widze, że Lotos ma jaśniejsze :) Jestem bardzo spostrzegawcza i dotego dumna z siebie ze to widze, ha :) Brawo dla tej Pani:roflt::klacz: Lotos wybiegał ocenę doskonałą, V1, CWC:multi: Gordon jak zwykle doskonały, V1, BOB Veteran - tym razem nie stanął na pudle, ale i tak się cieszę;-) A teraz trochę fot z wystawy: DRIMEK Bene Meritus FCI Sasquehanna /FCI/ LOTOS Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 FLIK FLAK Hajan Polonia FCI - ten pies wygrał z Lotosem Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie:razz: Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Lotinek:loveu: Sasquehanna /FCI/ LOTOS, FLIK FLAK Hajan Polonia FCI Uśmiechnięty Gordon:loveu: I Gordon z miną waleczną:lol: Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 FLIP FLOP Hajan Polonia FCI Wybór BOB: Drimek, Flak, Gordon, Flop FLIP FLOP Hajan Polonia FCI i Sasquehanna /FCI/ GORDON DRIMEK Bene Meritus FCI Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Drimek Wybór BIS Veteran Drimek na BIS Junior:loveu: Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 LUCKY COIN Stablemaster's LUCKY COIN Stablemaster's, DRIMEK Bene Meritus FCI na BOG Grupy II Quote
Doginka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Jutro wstawię inne rasy - mam trochę Czernyszy i takie tam piękne inne pieski:lol: Dobranoc:hand: Quote
Saththa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Lotos wybiegał ocenę doskonałą, V1, CWC:multi: Gordon jak zwykle doskonały, V1, BOB Veteran - tym razem nie stanął na pudle, ale i tak się cieszę;-) A teraz trochę fot z wystawy: SUPER :loveu: Brawo dla tej Pani:roflt::klacz: No wiesz :obrazic: ja sie tutaj ucieszyłam, ze zobaczyłam to czego nie widziałam a aTy tutaj się tak smiejesz ze mnie?:( Quote
Fides79 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Lotos wybiegał ocenę doskonałą, V1, CWC:multi: Gordon jak zwykle doskonały, V1, BOB Veteran - tym razem nie stanął na pudle, ale i tak się cieszę;-) A teraz trochę fot z wystawy: super, gratulacje :klacz: a Lotos widocznie potrzebował czasu, żeby się oswoić z cała atmosferą wystaw :lol: Quote
Doginka Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Saththa napisał(a):SUPER :loveu: No wiesz :obrazic: ja sie tutaj ucieszyłam, ze zobaczyłam to czego nie widziałam a aTy tutaj się tak smiejesz ze mnie?:( Ależ skąd, wcale się nie śmieję:shake: Ja chylę czoła przed Twoją bystrością i spostrzegawczością:lol: Izabela124. napisał(a):Gratuluję wyników wystawowych :) Dzięki;-) Fides79 napisał(a):super, gratulacje :klacz: a Lotos widocznie potrzebował czasu, żeby się oswoić z cała atmosferą wystaw :lol: Ja myślę, że to nie tylko o czas chodzi, bo on przecież w zeszłym roku stawał nawet na pudle 2 razy. Ja myślę, że on lubi wystawy tylko te, które są na powietrzu - mniej go stresują;-) Quote
Vectra Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ja też nie lubię wystaw w hali , nienawidzę hal i ich oświetlenia , zawsze mnie głowa boli potem ze dwa dni .. takie same odczucia mam po wyprawach do hipermarketu :diabloti: mam halofobie :evil_lol: Gratulacje !!!! mi też się Hanka wystawiła kapitalnie .... w Nowym Dworze chyba te taśmy szeleszczące na wietrze i zimnica ją trochę onieśmieliło :hmmmm: Quote
Doginka Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Vectra napisał(a):Ja też nie lubię wystaw w hali , nienawidzę hal i ich oświetlenia , zawsze mnie głowa boli potem ze dwa dni .. takie same odczucia mam po wyprawach do hipermarketu :diabloti: mam halofobie :evil_lol: Gratulacje !!!! mi też się Hanka wystawiła kapitalnie .... w Nowym Dworze chyba te taśmy szeleszczące na wietrze i zimnica ją trochę onieśmieliło :hmmmm: Dokładnie, dodatkowo jeszcze dochodzi kumulacja zapachów i głosów, które Lotosa onieśmielają, albo po prostu bardzo stresują:razz: Alicja napisał(a):no i tu też szaleństwo wystawowe ;) Eeeeeeeeeee tam zaraz szaleństwo, na pudle nie staliśmy, to i szaleństwa nie ma:roflt: Quote
Alicja Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 no tak , kolacji nie dostały :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Alicja napisał(a):no tak , kolacji nie dostały :diabloti: :evil_lol: Wow, Ty to jasnowidz jesteś:roflt: Quote
Alicja Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Doginka napisał(a):Wow, Ty to jasnowidz jesteś:roflt: znam to z autopsji , mój za tą bardzo dobrą nie je od kilku lat :diabloti: kolacji :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 a wiecie , jakkolwiek to zostało odebrane , a wiem że przez nieznajome mi osoby okropnie :evil_lol: Jak schodziłam z ringu z Mieczysławem i Hanną ... z porównania , to tak dla hecy sobie powiedziałam - no i kolacja za medale dziś będzie :evil_lol: Spojrzenia publiczności bezcenne :grins: Quote
Doginka Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Alicja napisał(a):znam to z autopsji , mój za tą bardzo dobrą nie je od kilku lat :diabloti: kolacji :evil_lol: Moje chyba zjadłyby mnie jakbym im kolacji nie dała:roflt: Vectra napisał(a):a wiecie , jakkolwiek to zostało odebrane , a wiem że przez nieznajome mi osoby okropnie :evil_lol: Jak schodziłam z ringu z Mieczysławem i Hanną ... z porównania , to tak dla hecy sobie powiedziałam - no i kolacja za medale dziś będzie :evil_lol: Spojrzenia publiczności bezcenne :grins: Hahahahaha, ja za to często przed wejściem na ring obiecuję Gordonowi, że jak nie wygra, to go na puszki z mięsem dla Lotosa i Rapera przerobię:roflt: To teraz kilka wystawowych cudaczków;-)Na początek kilka czernyszy;-) Quote
Recommended Posts