Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo z tymi tylnymi łapkami to tak jest... Właściwie chyba trzeba dopasować do konkretnego psa.
Super chłopaki wygladają:roll:
Pewnie to kwestia upodobań ale mi się bardziej podoba jak jest więcej białego na tylnych łapkach.
Fajniej wtedy odznacza się ten srebrny kolorek na całym psie;)

Posted

#Etna# napisał(a):
Bo z tymi tylnymi łapkami to tak jest... Właściwie chyba trzeba dopasować do konkretnego psa.
Super chłopaki wygladają:roll:
Pewnie to kwestia upodobań ale mi się bardziej podoba jak jest więcej białego na tylnych łapkach.
Fajniej wtedy odznacza się ten srebrny kolorek na całym psie;)

Zgadzam się w 100 % z Twoją wypowiedzią;-)

Tiesto_kennel napisał(a):
I jak tam po wystawie ??

https://lh6.googleusercontent.com/-geJVd4e80og/T7WU6wK1GRI/AAAAAAAAK0E/nt0T1GTTv38/s640/Frida (120).JPG

ja te Twoje psy to nawet po tyłkach rozróżniam, i nie chodzi mi o Raperka tylko o dwóch muszkieterów często mylonych :P

ps. Lotos jest w środku a Gordon po lewej :)

Martuś, Ty to jesteś expert z wieloletnim doświadczeniem;-)
Na wystawie super, chociaż dziś na pudle żaden z moich nie stanął, ale mamy CWC i BOB Vetaran;-)
Lotos wreszcie poszedł jak burza, nie bał się, nie kulił, był jurny i szybki :multi:

Saththa napisał(a):
Haaaaaaaaaaa widze widze, że Lotos ma jaśniejsze :) Jestem bardzo spostrzegawcza i dotego dumna z siebie ze to widze, ha :)

Brawo dla tej Pani:roflt::klacz:

Lotos wybiegał ocenę doskonałą, V1, CWC:multi:
Gordon jak zwykle doskonały, V1, BOB Veteran - tym razem nie stanął na pudle, ale i tak się cieszę;-)
A teraz trochę fot z wystawy:

DRIMEK Bene Meritus FCI

Sasquehanna /FCI/ LOTOS

Posted

Gordon jak zwykle doskonały, V1, BOB Veteran - tym razem nie stanął na pudle, ale i tak się cieszę;-)

SUPER :loveu:

Brawo dla tej Pani:roflt::klacz:

No wiesz :obrazic: ja sie tutaj ucieszyłam, ze zobaczyłam to czego nie widziałam a aTy tutaj się tak smiejesz ze mnie?:(

Posted

super, gratulacje :klacz:
a Lotos widocznie potrzebował czasu, żeby się oswoić z cała atmosferą wystaw :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
SUPER :loveu:

No wiesz :obrazic: ja sie tutaj ucieszyłam, ze zobaczyłam to czego nie widziałam a aTy tutaj się tak smiejesz ze mnie?:(

Ależ skąd, wcale się nie śmieję:shake: Ja chylę czoła przed Twoją bystrością i spostrzegawczością:lol:

Izabela124. napisał(a):
Gratuluję wyników wystawowych :)

Dzięki;-)
Fides79 napisał(a):
super, gratulacje :klacz:
a Lotos widocznie potrzebował czasu, żeby się oswoić z cała atmosferą wystaw :lol:

Ja myślę, że to nie tylko o czas chodzi, bo on przecież w zeszłym roku stawał nawet na pudle 2 razy. Ja myślę, że on lubi wystawy tylko te, które są na powietrzu - mniej go stresują;-)

Posted

Ja też nie lubię wystaw w hali , nienawidzę hal i ich oświetlenia , zawsze mnie głowa boli potem ze dwa dni .. takie same odczucia mam po wyprawach do hipermarketu :diabloti: mam halofobie :evil_lol:

Gratulacje !!!! mi też się Hanka wystawiła kapitalnie .... w Nowym Dworze chyba te taśmy szeleszczące na wietrze i zimnica ją trochę onieśmieliło :hmmmm:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja też nie lubię wystaw w hali , nienawidzę hal i ich oświetlenia , zawsze mnie głowa boli potem ze dwa dni .. takie same odczucia mam po wyprawach do hipermarketu :diabloti: mam halofobie :evil_lol:

Gratulacje !!!! mi też się Hanka wystawiła kapitalnie .... w Nowym Dworze chyba te taśmy szeleszczące na wietrze i zimnica ją trochę onieśmieliło :hmmmm:

Dokładnie, dodatkowo jeszcze dochodzi kumulacja zapachów i głosów, które Lotosa onieśmielają, albo po prostu bardzo stresują:razz:

Alicja napisał(a):
no i tu też szaleństwo wystawowe ;)

Eeeeeeeeeee tam zaraz szaleństwo, na pudle nie staliśmy, to i szaleństwa nie ma:roflt:

Posted

a wiecie , jakkolwiek to zostało odebrane , a wiem że przez nieznajome mi osoby okropnie :evil_lol:
Jak schodziłam z ringu z Mieczysławem i Hanną ... z porównania , to tak dla hecy sobie powiedziałam - no i kolacja za medale dziś będzie :evil_lol:
Spojrzenia publiczności bezcenne :grins:

Posted

Alicja napisał(a):
znam to z autopsji , mój za tą bardzo dobrą nie je od kilku lat :diabloti: kolacji :evil_lol:

Moje chyba zjadłyby mnie jakbym im kolacji nie dała:roflt:

Vectra napisał(a):
a wiecie , jakkolwiek to zostało odebrane , a wiem że przez nieznajome mi osoby okropnie :evil_lol:
Jak schodziłam z ringu z Mieczysławem i Hanną ... z porównania , to tak dla hecy sobie powiedziałam - no i kolacja za medale dziś będzie :evil_lol:
Spojrzenia publiczności bezcenne :grins:

Hahahahaha, ja za to często przed wejściem na ring obiecuję Gordonowi, że jak nie wygra, to go na puszki z mięsem dla Lotosa i Rapera przerobię:roflt:

To teraz kilka wystawowych cudaczków;-)Na początek kilka czernyszy;-)