Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 #Etna# napisał(a):A myślałam, że to tylko u mnie:-o Masakra jakaś... Oooo, witaj w klubie zaślepionych:lol:;-) Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Jeszcze jakieś 20 deko zrzuci i będzie idealnie:lol: Ale i tak jest wielki sukces, że jej Panciostwo wreszcie zaczęli się stosować do moich rad:multi: Quote
weszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Niestety szlag trafił posty z ostatnich 10 dni. Admini się popisali. Za to twoje dzieło jak zwykle super. Ja wczoraj zabrałam się za ogołocenie Dirki (ale nie aż do skórki) ale nie umiem takich precyzyjnych linii zrobić jak Ty :shake: Quote
#Etna# Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 He he faktycznie zaślepiona ;) A ja mam do Ciebie takie pytanie. Jakiego szamponu lub odżywki używasz dla sznupiastych? Super są te łapki. Fajnie się włos układa. Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 weszka napisał(a):Niestety szlag trafił posty z ostatnich 10 dni. Admini się popisali. Za to twoje dzieło jak zwykle super. Ja wczoraj zabrałam się za ogołocenie Dirki (ale nie aż do skórki) ale nie umiem takich precyzyjnych linii zrobić jak Ty :shake: Linie robię już na sam prawie koniec, wtedy łatwiej jak już zerwiesz cały grzbiet;-) #Etna# napisał(a):He he faktycznie zaślepiona ;) A ja mam do Ciebie takie pytanie. Jakiego szamponu lub odżywki używasz dla sznupiastych? Super są te łapki. Fajnie się włos układa. Używam szamponu i odżywki ze średniej półki - OSTER dla czarnych i Oster odżywka truskawkowa;-) Dla swoich szupków używam odżywki bananowej : http://keko.pl/pl/odzywka-bananowa-dla-psa-isb-1000ml.html Tutaj biegła prosto na mnie:lol: Przyczajka;-) Czyż on nie wyrósł na pięknego sznaucera?:hmmmm: A takie miałam wątpliwości:splat: Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 A to dla VECTRY:loveu: Wygląda na olbrzyma, ale to staffik;-) Wielkości Rapcia:lol: Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) Edited April 13, 2012 by Doginka Quote
weszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Bananowa odżywka jest super i bardzo wydajna. Też jej używam (tzn. suki nie ja ;)). Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 #Etna# napisał(a):Pięknie zrobiona suczka :lol: Dzięki:lol: weszka napisał(a):Bananowa odżywka jest super i bardzo wydajna. Też jej używam (tzn. suki nie ja ;)). Nioooo, szkoda, że taka droga jest:watpliwy: Ale się uśmiałam - chyba zacznę uczyć śpiewu moje sznupy:roflt: http://www.youtube.com/watch?v=qu5niPJuZ-s&feature=endscreen&NR=1 Quote
#Etna# Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ooo! Bananowej nie miałam jeszcze ;) Używam PEKa ISB i jest super. Chociaż cena faktycznie zwala z nóg... Quote
Alicja Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 wyglada jakby psiak był gabarytów Ozzulca https://lh6.googleusercontent.com/-o7fwuSqEiCs/T4fx_hbEYQI/AAAAAAAAJhc/dl_RkvxBLww/s640/Chiara%20033.JPG Quote
Culineo Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 łooo , ale odpicowana ! jak nie ten sam pies :loveu: a z tymi postami to ich powaliło Quote
eria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kawał dobrej roboty w 1,5 godziny !!!! Mnie dziś welsh zajął 3 h. I to były 3 h walki z jego popieprzonym charakterkiem ;) Inaczej jest szansa ,że w 2 bym się zmieściła. A mam pytanko - na łyso sznupę rwałaś palcami ? marsem 330 czy jeszcze czym innym ? Quote
Tekla64 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 jak zwykle zachwyt nad robota ale z tymi 20ma dekami to chyba zart, ja bych jej troche wecej odjela zwlaszcza w siadzie hihihi mimo wsio pikna jest Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Alicja napisał(a):wyglada jakby psiak był gabarytów Ozzulca https://lh6.googleusercontent.com/-o7fwuSqEiCs/T4fx_hbEYQI/AAAAAAAAJhc/dl_RkvxBLww/s640/Chiara 033.JPG Na fotce tak wygląda, ale w realu jest malutka;-) Bo to dziepsinka jest:lol: Culineo napisał(a):łooo , ale odpicowana ! jak nie ten sam pies :loveu: a z tymi postami to ich powaliło Posty jeszcze da się przeżyć, ale z banerka nie można wejść w galerię, bo się błąd pokazuje:mad: Trzeba na nowo linkować do galerii:angryy: eria napisał(a):Kawał dobrej roboty w 1,5 godziny !!!! Mnie dziś welsh zajął 3 h. I to były 3 h walki z jego popieprzonym charakterkiem ;) Inaczej jest szansa ,że w 2 bym się zmieściła. A mam pytanko - na łyso sznupę rwałaś palcami ? marsem 330 czy jeszcze czym innym ? Aniu, rwałam tylko palcami, bo z Chiary wyłaziło jak patyki z masła:crazyeye: Miała już bardzo dojrzały kudeł do rwania - całe rwanie odwaliłam w 40 minut, resztę zajęła mi kąpiel i podcinki łap i firanek;-) Ale jej Pańcia wyrwała wcześniej cały podszerstek;-) Tekla64 napisał(a):jak zwykle zachwyt nad robota ale z tymi 20ma dekami to chyba zart, ja bych jej troche wecej odjela zwlaszcza w siadzie hihihi mimo wsio pikna jest Więcej niż 20 deko byłoby już za dużo - sznup nie ma być suchy tylko mocny. 20 deko sprawi, że Chiarze zaznaczy się bardziej talia, ale nie będzie chuchrem, bo sznup ma być jak czołg a nie jak chart:lol: Quote
Doginka Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Vectra napisał(a):To mój Rekin teraz jest sznupem :diabloti: Staffikowy sznup:lol: Czy Wam też nie przychodzą powiadomienia na e-mail?:hmmmm: Zawsze dostawałam wiadomość emilkiem, a teraz cisza:mad::-( Quote
Alicja Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Przed chwilą dogo znowu napisało mi ze ma error :grins: Quote
Vectra Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 nie mam powiadomień ... dramat psychologiczny :placz: :cooldevi: Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Vectra napisał(a):nie mam powiadomień ... dramat psychologiczny :placz: :cooldevi: i skarżypyta nie może wysyłać PW że się o niej rozmawia :diabloti: Quote
Vectra Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Alicja napisał(a):i skarżypyta nie może wysyłać PW że się o niej rozmawia :diabloti: idziemy się ciąć ? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Vectra napisał(a):idziemy się ciąć ? :diabloti: dawaj mojke i tniem się za stodołą Quote
Recommended Posts