Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
aaa wariatka, naprawdę ci sie nudziło a teren chyba sporawy co?

Nie taki spory, jeszcze dałam radę wejść po odśnieżaniu do sypialni na 3 poziom:roflt: - LEDWO:roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: wyrabiałaś sobie bicepsy ;)

Taaaaa, żeby nie mieć później takich"motyli" pod rekami jak mają staruszki:roflt:
Vectra napisał(a):
wpadnij do mnie , ogarnąć mój las :modla: to tylko 3 tysiące metrów :diabloti:

Wystarczy mi mój 1000m:lol:
A dziś pada deszcz i cała moja robota była niepotrzebna:lol:

Posted

no se pomyslalam co to mialo na celu? chyba ze ta waga o ktorej gdzies wspomnialas!? hihihi
ja to lubie miec odsniezone ale podjazdy i sciezki dltad nie wpadlam coby trawniki odsniezac
ale kazdy s e moze co chce odsniezac mozna i trawniki
moze dlatego ja nie wpadlam na trawniki swoje bo mi sciezek wystarcza az nadto jak juz sa do odsniezania?

ale zmeczenie i satysfakcja z dobrze wykonanej roboty tyz sie liczy brawo!!!!!

Posted

jonQuilla napisał(a):
O ja pierdziele....w zyciu by mi się nie chciało odśnieżać :) hahaha

Miałam venę:roflt:

Tekla64 napisał(a):
no se pomyslalam co to mialo na celu? chyba ze ta waga o ktorej gdzies wspomnialas!? hihihi
ja to lubie miec odsniezone ale podjazdy i sciezki dltad nie wpadlam coby trawniki odsniezac
ale kazdy s e moze co chce odsniezac mozna i trawniki
moze dlatego ja nie wpadlam na trawniki swoje bo mi sciezek wystarcza az nadto jak juz sa do odsniezania?

ale zmeczenie i satysfakcja z dobrze wykonanej roboty tyz sie liczy brawo!!!!!

Po pierwsze waga
Po drugie chciałam się zmęczyć, bo nie mogłam od kilku dni zasnąć, bądź budziłam się w nocy
Po trzecie psy nie wnosiły do salonu śniegu
Po czwarte mam urozmaicony widok ogródka:roflt:

Posted

Dobry wieczór,
Od rzeszowskiego Platona (i pomorskich pozostałości też) spóźnione gratki za zdobycie rzeszowskich trofeów :)
A dbałość o figurę bardzo nam się podoba ;) Czy panowie też tak muszą :D

Posted (edited)

[quote name='Erhan']Dobry wieczór,
Od rzeszowskiego Platona (i pomorskich pozostałości też) spóźnione gratki za zdobycie rzeszowskich trofeów :)
A dbałość o figurę bardzo nam się podoba ;) Czy panowie też tak muszą :D[/QUOTE]
Witaj Erhan:hand:
Hahahahaha, panowie dostają odcisków od łopaty:roflt:
Dzięki za gratki;-)

Edited by Doginka
Posted

moi panowie nie tylko to musza!!!! a dbalosc o ichnia fugure jest jak najbardziej na miejscu

a co teraz Sylwia robisz coby sie zmeczyc ? wywozisz gory sniegu poza teren czy moze cos z tych gor stworzylas?

ja nie mam takiego probelmu bo nie mam nic bialego na swoim terenie za to dzis znowu zaczelo mrozic wiec ma lod

Posted

[quote name='Tekla64']moi panowie nie tylko to musza!!!! a dbalosc o ichnia fugure jest jak najbardziej na miejscu

a co teraz Sylwia robisz coby sie zmeczyc ? wywozisz gory sniegu poza teren czy moze cos z tych gor stworzylas?

ja nie mam takiego probelmu bo nie mam nic bialego na swoim terenie za to dzis znowu zaczelo mrozic wiec ma lod[/QUOTE]
Góry zlodowaciały, bo najpierw świeciło słoneczko i było na plusie, a później powiało, naszły czarne chmury, spadł deszczyk, a teraz złapał lekki mrozek i na podwóreczku mam lodową skorupkę, a z górek porobiły się igloo:lol:

Dziś od rana sprzątam i gotuję, ciekawe tylko kto będzie jadł, bo mój TZ przechodzi na soczki:roll:

No i melduję posłusznie, że LOTOS MA NADAL RAKA, ALE RAK STRACIŁ LEWE OKO:mad:

Posted

[quote name='Tekla64']niech sie cieszy ze ma jeszcze jedno!!!!
i tak go Lotos oszczedza.

moze sobe na desce z goreczkw pojezdzisz ?zawsze jakis poczatek i calkiem prywatnie hihihi[/QUOTE]
Tak, będę zjeżdżać na klapie od majtek:roflt:
A RAK JUŻ NIE MA OCZU - WCALE!!! Lotos dziś doszczętnie oślepił raka, a taki rak był śliczny:mad:

[quote name='Alicja']Zrobiłas góreczki do zjazdów ??[/QUOTE]
Nieeeee, robiłam igloo:lol:

[quote name='WATACHA']To teraz będziesz zdobywać szczyty :)[/QUOTE]
Chyba raczej odciski na dłoniach:roflt:

Posted

We wtorek miałam takiego zaroślaczka - góra była czesana, ale podwozie, łapy i broda to był jeden wielki kołtun:mad: Broda była powycinana tak, że nie ma prawie włosów pod spodem:sad: W pierwszym odruchu chciałam to wszystko ściąć w cholerę, ale po trzech głębszych oddechach postanowiłam ratować co się da i wyszło tak:

Posted

[quote name='eria']Brawo! Jak zwykle cudnie ! :)
:oops: Miło się czyta pochwały z ust innego groomera:lol:

[quote name='FredziaFredzia']Cześć, wpadłam i do Was. ;)

Trzeba było odśnieżyć na jedną kupę i iglo zrobić. :lol:
Ale ja kocham góry:lol: Mam na podwórku 3, och nie ............ 4 Korony:roflt: