Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='WATACHA']E tam nie wyglądasz najgorzej ;).Pieski cudne jak zawsze, tylko coś im się bródki poczochrały :)
Nie wyglądam najgorzej:lol:, bo w miarę ładne foty wybrałam, ale coś się niedobrego ze mną dzieje, bo mam cienie pod oczami i wyglądam na zmęczoną:roll:
A psy to nie tylko bródki mają potargane. Zabawa zazwyczaj rozkręca się na całego jak wracają z ogródka i są całe mokre i brudne:lol:

[quote name='weszka']Jakie miłe przytulaski przewalanki :)
Myślałam do tej pory, że przytulak to Gordon, ale odkąd mam Lotosa, to chyba nie miałam większego miziaka od niego:multi: I w końcu mam psa, który uwielbia zabawki:multi:

[quote name='Fides79']...
sójka też elegancka
no a psy jak zwykle cudne:p
Mój TZ powiedział - "O zrobiłaś fotę dudkowi" ...:roflt::crazyeye:

Tak zarosły, że nie mam pojęcia jak sobie poradzę z przygotowaniem ich do wystawy, bo one najbardziej do rwania się już nadają:razz:

Edited by Doginka
Posted

no ja mam tyz wrazenie ze cos cie dopadlo ale ..... jak dopadlo tak i se pojdzie i oby jak najszybciej ale moze powinnas pomoc se? jakies wzomcnienia jakies badania i mze jakies farmaceutyki i wsio szybko wroci do normy czego zycze szybciutko!!!
zabawy wspaniale o bardzo sie ciesze ze znowu sa zdjecia tak trzymac!!!

Posted

Nie mam siły, Raper bardzo chory:placz: Wymiotuje od 4 rano krwistym śluzem jakby oddawał kisiel wiśniowy:placz: Ma krwistą biegunkę:placz: Mam już dosyć, pewnie krwotoczne zapalenie jelit i żołądka:placz: Moja vetka będzie dopiero o godzinie 11:placz: