Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za życzonka:lol:

Niestety Raper chory :sad: Całe szczęście w porę zauważyłam objawy i dziś już jest znaczna poprawa, ale wczoraj mieliśmy wyjechać do Zakopanego i niestety z uwagi na Rapcia zrezygnowaliśmy z wyjazdu:razz:

Nie wiem, czy się chwaliłam, czy nie, więc chwalę się:
Gordon 8 grudnia miał zagraniczną randkę :p Przyjechała do nas psia panna z Ukrainy:diabloti: Była niedostępna jak jakaś "cnotka", ale Gordon nie takie panienki już naruszał, więc i tym razem się udało:evil_lol:
A oto narzeczona para:loveu:
Tu z Pańcią Kasi (KATRIN Surprise ot Vodoleya)

Posted

[quote name='Alicja']:lol: jaki romantyczny ...z prezentami do laski uderza ;)
http://i42.tinypic.com/2pqqa6s.jpg

Co Rapciowi dolega ??
Rapcio dostał jakiejś sraczuni i rzyganka i tym samym udaremnił nasz wyjazd do Zakopanego:angryy::mad::placz:
Rapuć jest na dietce ryżowo-indykowej i już dziś jest poprawa, ale za to Zakopane jest zawalone Ruskimi i nie mogliśmy znaleźć nowej rezerwacji hotelowej, więc z wyjazdu na ten tydzień doopa:angryy:

Tiaaaaaa, Gordon romantyk pełną gębą:loveu: Lubi szeptać czułe szczeki suczce do uszka:roflt:

Posted

Super psiaki.W gromadce raźniej ja odkąd przygarnęłam drugiego pieska widze , że moja Sara czuje się lepiej zawsze jest im raźniej gdy zostają same.Gdybym miała lepsze warunki myślę , że gromadka na pewno by się powiększyła

Posted

Fides79 napisał(a):
ojj biedny Gordon, ale dobrze, że dietka pomaga :)
no i dobrze, że się nie rozchorował na przyjazd ukochanej :p
pogłaszcz tych swoich łobuzów ode mnie ;)

Gordon jest zdrów jak ryba, to Raper zrobił nam psikusa:lol:

Alicja napisał(a):
O bidulek ...mam nadzieję ze wsio już będzie oki i choróbsko się nie wróci

Ja też mam nadzieję, bo najpierw zasrał gabinet mojego TZa, a dziś zasikał mój przyszły gabinet groomera:lol: To jest dziwne, bo nie zdarzały mu się takie wpadki:sad:

Posted

[quote name='Fides79']aaale ze mnie gapa :oops: to wszystko ta paskudna pogoda :roll:
Tak to się teraz zwala winę na pogodę...:roflt:

Takie cosie łaziły dziś koło domku:lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Zdrówka dla Rapcia życzę.Gordonek widzę prawdziwy dżentelmen.A co u Lotoska?
Lotinko szykuje się na kolejną wystawę:lol: I łobuzuje na całego, skorpionowi wygryzł nos i oczy:evil_lol::mad:;-)

Trzy samczyki:lol: