Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej zapracowana !!!

Jak wrócę z wyjazdów rozjazdów to przyjadę do Was do Skaryszaka na sznupkowy spracer :loveu:
Niedługo też spotkam się z Moniką i Brunem, to zobaczę jak chłopak zarasta :p

Posted

Sylwus, dzieki za foty Luski :loveu:.
Obejrzalam albumowe foty - jak zwykle superowa relacja zdjeciowa z wystawy :happy1:. Jeszcze raz gratki dla Was za osiagniecia :multi:.

Pozdrawiamy Was goraco z nad zimnego Baltyku i czekamy na kolejne informacje :cool3:;).

Posted

[quote name='Justa']Hej zapracowana !!!

Jak wrócę z wyjazdów rozjazdów to przyjadę do Was do Skaryszaka na sznupkowy spracer :loveu:
Niedługo też spotkam się z Moniką i Brunem, to zobaczę jak chłopak zarasta :p
mam nadzieję, że zdążysz przed 12 sierpnia, bo my wyjeżdżamy do Sopotu na wystawę i zostajemy tam tydzień;-)
[quote name='WATACHA']Ale cudo!Ja chcę takiego

https://lh6.googleusercontent.com/-eJwCz1HwY90/TjCZo-m-9PI/AAAAAAAACYk/4Kgk6PNuydE/Obraz%252520538.jpg

To chyba nieczęste umaszczenie u nich?
Raczej częste;-)
[quote name='Korenia']Z moich obserwacji - bardzo częste ;)
No właśnie:lol:
[quote name='Vectra']paleta barw u CAO , jest bardzo bogata :) więc każde umaszczenie jest częste ;)
A wasze maleństwo nie ma przypadkiem podobnej maści:hmmmm:
[quote name='kaho']Sylwus, dzieki za foty Luski :loveu:.
Obejrzalam albumowe foty - jak zwykle superowa relacja zdjeciowa z wystawy :happy1:. Jeszcze raz gratki dla Was za osiagniecia :multi:.

Pozdrawiamy Was goraco z nad zimnego Baltyku i czekamy na kolejne informacje :cool3:;).
Kasiu, rób foty i tez wstawiaj;-) i oby wreszcie dla Was zaświeciło słoneczko, bo u nas cały czas leje deszcz:sad:

A teraz niespodzianka - syneczek Gordona i Hossy, czyli Kiary, z ostatniego miotu.
Zamieszkał w Warszawie Być może będę go upiększać;-)

ZORAN THE STAR OF Rainbowland (FCI) - "biała skarpetka"

Za foty dziękuję hodowli Rainbowland, w której mieszka mama szczeniaczków:loveu:

Posted

Korenia napisał(a):
Czyli biała skarpeteczka pozostała ;) Wybarwi się jeszcze? Jak sądzisz?

Skarpetka pierwszy wyruszył do nowego domku, więc raczej nie pozostał;-)
A łapka jeszcze się wybarwi, tak myślę;-)
Za to cieszy mnie to, ze jest króciutki, ma świetne katowanie, super linie górna i zeby nie ta biała łapka byłby doskonały:loveu:...JEST DOSKONAŁY:lol:;-)

Posted

no to jak masz go pod bokiem to pewnie bedziesz miec co robic i staly kontakt
maluch fajowy jest a skarpeteczka oby zniknela hihihi ja jestem dobrej mysli choc sie na tym nie znam

Posted

[quote name='Korenia']Z moich obserwacji - bardzo częste ;)

[quote name='Vectra']paleta barw u CAO , jest bardzo bogata :) więc każde umaszczenie jest częste ;)

[quote name='Doginka']mam nadzieję, że zdążysz przed 12 sierpnia, bo my wyjeżdżamy do Sopotu na wystawę i zostajemy tam tydzień;-)

Raczej częste;-)

No właśnie:lol:

A wasze maleństwo nie ma przypadkiem podobnej maści:hmmmm:

Kasiu, rób foty i tez wstawiaj;-) i oby wreszcie dla Was zaświeciło słoneczko, bo u nas cały czas leje deszcz:sad:

A teraz niespodzianka - syneczek Gordona i Hossy, czyli Kiary, z ostatniego miotu.
Zamieszkał w Warszawie Być może będę go upiększać;-)

ZORAN THE STAR OF Rainbowland (FCI) - "biała skarpetka"
Za foty dziękuję hodowli Rainbowland, w której mieszka mama szczeniaczków:loveu:

Ja osobiście jeszcze takiego nie widziałam, ale po wystawach nie jeżdżę, a na ulicy jakoś często nie widzę ;).

"Biała skarpeta" jest świetna :)

Posted

[quote name='Tekla64']no to jak masz go pod bokiem to pewnie bedziesz miec co robic i staly kontakt
maluch fajowy jest a skarpeteczka oby zniknela hihihi ja jestem dobrej mysli choc sie na tym nie znam

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]biała skarpetka jest świetna...sprawia że jest taki oryginalny :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='Saththa']Własnie :loveu::)

[quote name='Fides79']http://img703.imageshack.us/img703/1879/zoran2.jpg ale slodki gapciolek :loveu:

[quote name='weszka']Słodziak z syneczka - widziałam na e-sznaucerach. Pilnuj go ;)

[quote name='WATACHA']Ja osobiście jeszcze takiego nie widziałam, ale po wystawach nie jeżdżę, a na ulicy jakoś często nie widzę ;).

"Biała skarpeta" jest świetna :)

[quote name='Vectra']nie :) nie moja , jest płowa

[quote name='Alicja']słodki jest :)
http://imageshack.us/photo/my-images/232/zoran3.jpg/

[quote name='Cheritka']Gratulujemy BISów z Będzina a synek śliczny

Cioteczki, skarpetnik dziękuje za komplementy:lol:

A teraz siostrzyczka Skarpetnika:loveu:

ZOYA THE STAR OF Rainbowland (FCI) - różowa

... zamieszka w Tychach

Taniu, Kochana, mam nadzieję, że mnie nie zatłuczesz za przeklejanie fot:roflt:

Posted

Maluchy sa cudowne :loveu: - od razu chcialoby sie miec takiego slodziaka w domu :lol:.
Gratulacje dla Gordonka :lol:.

Czekam z niecierpliwoscia na nowe wiesci wystawowe :cool3:.
Pozdrawiamy goraco i idziemy plazowac ;).