Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']...a moze byś zajrzała do Felka i zerkneła jak go opitoliłam własnoręcznie ;)
chyba na 43 stronie zobrazowalam to zdarzenie :p[/QUOTE]
Już do Was wpadam;-)

Posted

Gordek ma zarypiste ucha !!! piekny jest naprawde!!!
a tyn klient ... tos mu brody dorobila czy co przedtem takiej dlugiej nie mial hihihi a to moj fiol co do Nikusia bo on w dlugosc bidniutki a teraz pracuje by Donie wyrwac cala..

klient pieknie wyszedl !!!!
az mnie zazdrosc sciska ze ja tak nie umam

Posted

[quote name='Doginka']
Nie można uzywać wszystkich ludzkich kosmetyków ze względu na Ph skóry, ale akurat ten gliss kur z jedwabiem jest sprawdzony z dobrym skutkiem;-)

[/QUOTE]

Tak zapamietałam :) I planuję kupić:) I szampon tez musze (ale już psi) bo przez to kapanie co 2 dni sie konczy:)

Posted

[quote name='Doginka']Chętnie bym zajrzała, ale nie mogę znaleźć linka:mad: Dogo mi coś nawala, raz widzę całe foty, raz ucięte z boków, a raz nie mogę w ogóle ruszyć strony w dół:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

Jednak znalazłaś :D
a jak Ci się podoba nasza nowa stronka www ??? (zapraszam tam też są zdjęcia dzieci)

Posted

[quote name='Tekla64']Gordek ma zarypiste ucha !!! piekny jest naprawde!!!
a tyn klient ... tos mu brody dorobila czy co przedtem takiej dlugiej nie mial hihihi a to moj fiol co do Nikusia bo on w dlugosc bidniutki a teraz pracuje by Donie wyrwac cala..

klient pieknie wyszedl !!!!
az mnie zazdrosc sciska ze ja tak nie umam[/QUOTE]
Nie dorobiłam, tylko odpowiednio wystrzygłam policzki, przez co optycznie brodę wydłużyło:lol:
Niko Donie wyrywa brodę:crazyeye: posmaruj jej pieprzem:evil_lol: Ja tak smarowałam Dominice palec jak ssała za czasów niemowlęctwa:roflt: Pomagało:roflt:
[quote name='Saththa']Tak zapamietałam :) I planuję kupić:) I szampon tez musze (ale już psi) bo przez to kapanie co 2 dni sie konczy:)[/QUOTE]
Nio, tylko szampon koniecznie psi, bo odzywka odżywką, a szampon to szampon:lol:;-)

Posted

Doginka napisał(a):

Nio, tylko szampon koniecznie psi, bo odzywka odżywką, a szampon to szampon:lol:;-)

Tak tak to wiem :) Dlatego byłam zdziwiona ta ludzką odzywką :D

Posted

Fides79 napisał(a):
...hi hi to jakbyście wiedzieli w czym ja piore Felka to dopiero by było :evil_lol:

Uchyl rąbka tajemnicy;-)
Tekla64 napisał(a):
teraz jak skrocilam wszystkie inne wlosy to mu najlatwiej za brode chwycic i trzymac maupiszon jeden

Skad ja to znam:roflt: lotos non stop skalpuje brodę Gordona:roflt:
Korenia napisał(a):
Słodko mu stópki zrobiłaś ;)
A odżywkę to można ludzką użyc??

Ja używam ludzkiej NIVEA do spłukiwania i GLISS KUR z jedwabiem;-) A tylko przed wystawą nakładam psie odżywki i powiększacze obiętości;-)
ariss napisał(a):
ładnie odpicowałaś zaroślaka:)

ale Rapera to ja Ci współczuje!!!

Aj weź nic mi nie mów:roll: Ja już dostaję gęsiej skórki:nerwy: Moje biedne paluszki pozbawią mnie zarobku przez co najmniej tydzień:roll:
Saththa napisał(a):
Tak tak to wiem :) Dlatego byłam zdziwiona ta ludzką odzywką :D

Po ludzkiej odżywce systematycznie używanej do łap i podwozia moim sznupom mniej liści i badyli czepia się do sierści;-)

Posted

eria napisał(a):
byłaś dzielna,bo na focie 'przed' wygląda na mięciutkiego jak kaczuszka z niechcącym wychodzić włosem ;)

Tak, jak go zobaczyłam, to się trochę przeraziłam robotą:crazyeye: Ale w trakcie pracy okazało się, że piesek ma przerośnięty podszerstek, był matowy, a pod nim rosła sobie sierść czarna i błyszcząca:multi: Najpierw go wyrwałam grabiami Marsa, później nożykiem 99M330, a na koniec degażówkami i oczywiście miejsca pod szyją, policzki, uszy, doopkę i brzuszek maszynką :lol: namawiałam panią na rwanie na łyso, bo włos strasznie lekko wychodził, ale pani jak zwykle lepiej wie ode mnie:cool3: Nawet Jej zaproponowałam zmianę groomera, ale jakoś woli zostać przy mnie:roll: Ciekawe dlaczego, skoro ciągle wie lepiej:angryy:

Posted

Doginka napisał(a):

Po ludzkiej odżywce systematycznie używanej do łap i podwozia moim sznupom mniej liści i badyli czepia się do sierści;-)

a to dlatego że ludzkie odżywki zawierają całą masę silikonów oblepiających i wygładzających włos ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
a to dlatego że ludzkie odżywki zawierają całą masę silikonów oblepiających i wygładzających włos ;)

Ale nie każda ludzka odżywka zawiera silikon;-)

Posted

Doginka napisał(a):

Oooo :multi::multi::multi:

Rozumiem, że po tej ludzkiej, jedwabnej gliss kurowej?

Tazz po dzisiejszym lesie przyniósł do domu połowe poszycia leśnego :shake::shake:

Posted

Saththa napisał(a):
...Rozumiem, że po tej ludzkiej, jedwabnej gliss kurowej?

Nie, glissa używam żadziej, bo jej się nie spłukuje. Na codzień po każdym myciu (płukaniu) łapek używam NIVEA DIAMOND GLOSS;-)