Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Właśnie sprawdziłam czy mam - maaaaaaaaam:multi:
CorelDRAW 9 PHOTO
CorelDRAW 9 PROGRAM
CorelDRAW 9 CLIPART

W którym są rameczki???????:razz:

Ja mam Corel Paint Shop pro X i tam wchodzę w text and graphics,później add frames and photo edges i już sobie dowolne obramowanie wybieram.

Inaczej pomóc Ci nie potrafię:shake:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja mam polską wersję:multi::diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja też chcę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bo ta moja to mnie tak wkurza:roll:,a można z netu takie coś zapożyczyć;)(pobrać)

Posted

[quote name='Doginka']Słuchajcie (czytajcie):
Jest do kupienia piękny 8-tygodniowy sznaucerek olbrzymek:loveu: po pięknych rodowodowych rodzicach :loveu:( ale szczonek jest bez rodowodu - tak jakoś wyszło niechcący). Sznupek ma super włoski - będzie miał piękne łapki jak urośnie. Bardzo tanio!!!!! piękna głowa - jego rodzice są poprostu boscy:loveu::loveu::loveu:
Czy znajdzie się chętny????? - plissssssss!!!!!:modla::modla::modla: - on jest taki śliczny:loveu::loveu::loveu: - chętnych proszę o kontakt na PW:p

A to Gordon przed wystawą w Wilnie:loveu: - Lutomskak, zobacz jak mi fryzjerka pięknie Gordonka zrobiła:razz::diabloti::loveu:

Posted

Ale mam stresa giganta:crazyeye::smhair2::nerwy:!!!!!!!!!!!
Idę teraz odprowadzić Raperka do mojej mamci, ale przed samym wyjazdem jeszcze się odezwę:p
NIKOMU NIE BĘDĘ DZIĘKOWAĆ ZA :bigok:, ALE TO Z WIADOMYCH WZGLĘDÓW:diabloti: - myślę, że zrozumiecie:razz:
Ale trzymajcie je mocno!!!!!!!!!!!!!!!!:bigok: