Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Gordon stwierdził, że na przyjazd córci wypachni się nowymi perfumami "GUCCI LA COOPA":roflt:
Kokosek napisał(a):
ulubiony psi zapach.... współczuje :/ chociaż Koki woli jeść niż się tarzać....

Myślałem, że tylko moja świnka jest taka. Ona robi to równocześnie.

Egzaminy gimnazjalne podobno były łatwe, tak twierdzi młody.

Posted

Vectra napisał(a):
Umknęłaś mi z subskrypcji :mad:
Gratki za dyplomik , teraz kolej na Rapera :kciuki:

Pilnuj mnie ciocia, a nie wywalasz z subskrypvji:mad::roflt:
Rapcio interki nie zrobi, bo nie mam kasy na inwestowanie w jego wystawianie. On z tych mniej wystawowych jest, bo kozioł uparty nie lubi się ustawiać:shake:;-)
Kokosek napisał(a):
ulubiony psi zapach.... współczuje :/ chociaż Koki woli jeść niż się tarzać....

Blehhh, to już wolę wytarzanego wykompać, niż dostać cuchnącego buziaka:roflt:
sznaucerka16 napisał(a):
i jak miśce poszło:-)

Chyba nie za dobrze:roll:
zuzolandia napisał(a):
I jak po Miskowym examinie ?

J.w.:niewiem:
Smoke napisał(a):
...Egzaminy gimnazjalne podobno były łatwe, tak twierdzi młody.

Dominika stwierdziła, że był baaardzo trudny i że napisała na wszystkie zadania, ale nie wie czy dobrze. Może uzyska ze 30/40 pkt:nerwy:
ariss napisał(a):
ja słyszałam, że dzisiejszy był trudny!!!! Trzymałam mocno kciukasy z Miśke!

Bo podobno był. Polski był baaaaaardzo łatwy, a matmo-chemio-biolo-geograficzny był trudny, ale zobaczymy jak już będą wyniki;-)
Jutro angielski - prosimy o:thumbs:

A teraz malutka grubcia Holly w przygotowaniu do wystawy Łódzkiej;-)

Chyba mam stresa, bo nie wiem czy ładnie mi wyszła:nerwy:

Posted

AnkaG napisał(a):
Fajny suniek - taka króciutka :)

Ja też mam goownozjady.

Jak egzaminy?

Gordon smaruje się raz do roku:roflt:, ale nie jest goownozjadem:lol:
A egzamin z anglika podobno był najłatwiejszy ze wszystkich;-)
despera napisał(a):
Dzień dobry:multi: Współczuję upodobań zapachowych Gordona:evil_lol: Super fotki Holly, ślicznie wyszła:loveu:
Jak angielski Miśki?

Angielski podobno był łatwizna;-)
Cieszę się, że Hollisept się podoba:loveu:

Posted

Przyszłam sie przywitać, Dobry wieczorek!!!! Rzadko pisuję ale odwiedzam regularnie i czytuje od deski do deski ;-)
Doginko Ariss rozumiem że widzimy sie w Łodzi ;-D ?? Miśka naprawdę fajnie wyglądała na bierzmowanie ;-) butki dały radę ;-) Ale mnie akurat nie bardzo sie podobał jej ogolny wyraz ...za staro wyglądała jak na taką fajną dziwczynę ;-) Holly sympatycznie ale faktycznie kluska...Buziaki pap

Posted

tak ,obie się meldujemy:) tylko że mi się wcale nie chce:diabloti: w tym samym czasie jest finał w siatkę i chętnie na niego bym poszła- bileciki mam:razz:

Posted

ariss napisał(a):
nigdy nie zapomnę jak byłąm u Ciebie w odwiedzinach i Gass zjadła obrzydliwe gówno...............a bleeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

Hahahaha, pamiętam jak jej capiło z pyszczydła:roflt:
Tiesto_kennel napisał(a):
Przyszłam sie przywitać, Dobry wieczorek!!!! Rzadko pisuję ale odwiedzam regularnie i czytuje od deski do deski ;-)
Doginko Ariss rozumiem że widzimy sie w Łodzi ;-D ?? Miśka naprawdę fajnie wyglądała na bierzmowanie ;-) butki dały radę ;-) Ale mnie akurat nie bardzo sie podobał jej ogolny wyraz ...za staro wyglądała jak na taką fajną dziwczynę ;-) Holly sympatycznie ale faktycznie kluska...Buziaki pap

Łoooooo matko, aż się przeżegnam, któż to do nas zajrzał:crazyeye: Odezwij się czasem na gg. Ja nie mam Twojego numeraska, bo mi laptop wcięło:-(
Oj będzie się działo w niedzielę:lol: Ale szczerze mówiąc ja mam strasznego stresa:nerwy: Holly debiutuje w młodzieży;p-)
ariss napisał(a):
tak ,obie się meldujemy:) tylko że mi się wcale nie chce:diabloti: w tym samym czasie jest finał w siatkę i chętnie na niego bym poszła- bileciki mam:razz:

Mi się też nie chce, ale z innych powodów:lol:
zuzolandia napisał(a):
http://i39.tinypic.com/6qyyac.jpg

ludzieeeeeeeeeeeeeee ...wezcie mi te babyyyy .......ja chcem do domu :placz::placz:

ładnie Ci wyszla ładnie :multi:
no u mnie na osiedlu grupki gimnazjalistów gorąco dyskutowała i czesto gesto slyszałam słowo TRUDNE ...:lol:

Buziam Cie mocno i zycze owocnego weeku ..bede trzymac kciukaski za Łódz :loveu:

Oj trzymaj i to mocno, bo Hollysept marzy o Ch.Mł;-)
Dominika martwi się o ten wczorajszy egzam z matfizy:nerwy:

Posted

Doginka napisał(a):

Dominika martwi się o ten wczorajszy egzam z matfizy:nerwy:

Będzie dobrze :) W każdym LO się nauczy do matury :) Z własnego doświadczenia wiem, że dobrze jest dac na ostatni wybór śrdeniej jakości szkołę :P żeby potem nie trzeba było do profilowanego iśc ;) Ja w sumie byłam w bardzo dobrym LO, bo egzamin mi dobrze poszedł, a jakoś wybitnie maturki to nie napisałam :P i oto tak skończyłam na politechnice :P i licze jakieś pojemności kondensatorów, zawady, pochodne, całki wszelkiej maści, robie doświadczenia :evil_lol: a Miśka co chce dlaej robic? już ma jakieś plany?

Posted

Miśka jest mądra dziewczyna i nawet jak jej poszło trochę gorzej niż na dwóch pozostałych egzaminach to i tak na pewno napisała lepiej niż inne dzieciaki i wyjdzie na tym całkiem dobrze:) zobaczysz!:)

Posted

o matmie tez slyszalam ze nie byla łatwa.musze to zobaczyc.a wie ile ma z zamknietych?jezyk i tak sie nie liczy no chyba ze do jezykowej szkoły idzie.ja z testow miałam 39z polaka i 28z matmy.a łacznie 116,4 i dostałam sie niby to szkoły sredniej a tak naprawde jest ciezko i osoby co miały wiecej punkow tez maja problemy.wiec mysle ze nawet jak mało punkow to nie ma co sie martic bo szkoły co biora od tych114punkow nie sa złe.u nas zeszłego roku 12osob dostało sie na medycyne.
Trzymam mocno .kciuki bo wiem jakie to nerwy.i powodzenia w łodzi!!!
Ale się rozpisałam haha

Posted

Doginka napisał(a):
Oj będzie się działo w niedzielę:lol: Ale szczerze mówiąc ja mam strasznego stresa:nerwy: Holly debiutuje w młodzieży;p-)

Sylwii, Ty sie tak nie stresuj :glaszcze: bedzie dobrze - Dominice na pewno sie uda, a z Holly 'jak Bog da to i partia pozwoli' - luzik:sg168:.

Posted

kaho napisał(a):
Sylwii, Ty sie tak nie stresuj :glaszcze: bedzie dobrze - Dominice na pewno sie uda, a z Holly 'jak Bog da to i partia pozwoli' - luzik:sg168:.

to jest dobre podejście:)

Posted

Korenia napisał(a):
... a Miśka co chce dlaej robic? już ma jakieś plany?

Oj chyba jeszcze wiele razy Jej się odmieni;-)Chciała być vetem, teraz chce być aktorką, ale tak naprawdę, to jeszcze chyba nie wie co chce robić w życiu:cool3:
ariss napisał(a):
Miśka jest mądra dziewczyna i nawet jak jej poszło trochę gorzej niż na dwóch pozostałych egzaminach to i tak na pewno napisała lepiej niż inne dzieciaki i wyjdzie na tym całkiem dobrze:) zobaczysz!:)

Obyś miała rację:p
ewka i haker napisał(a):
o matmie tez slyszalam ze nie byla łatwa.musze to zobaczyc.a wie ile ma z zamknietych?jezyk i tak sie nie liczy no chyba ze do jezykowej szkoły idzie.ja z testow miałam 39z polaka i 28z matmy.a łacznie 116,4 i dostałam sie niby to szkoły sredniej a tak naprawde jest ciezko i osoby co miały wiecej punkow tez maja problemy.wiec mysle ze nawet jak mało punkow to nie ma co sie martic bo szkoły co biora od tych114punkow nie sa złe.u nas zeszłego roku 12osob dostało sie na medycyne.
Trzymam mocno .kciuki bo wiem jakie to nerwy.i powodzenia w łodzi!!!
Ale się rozpisałam haha

Na próbnym Miśka z polaka miała 47 punktów na 50, a z matfizogeografiobiologii zaledwie 28, a z anglika chyba 32, ale teraz na pewno napisała polak jeszcze lepiej i angielski tez lepiej, ale z matmą to nie wiadomo:shake:
kaho napisał(a):

mam nadzieję, że ćwiczysz z Holly trochę chodzenie na ringówce, bo z ustawieniem dam sobie radę, ale chodzenie musi pocwiczyć, żeby nie skakać;-)
ariss napisał(a):
to jest dobre podejście:)

Może Bóg pozwoli wygrać, ale partie to mam głęboko w dolnym otworze pleców:evil_lol:

Posted

Sylwia, już o Miście gadałyśmy kiedyś i nie można od dziecka oczekiwać, że we wszystkim będzie doskonałe ;) Skoro ona humanistka to niech będzie z polskiego świetna, z historii i z wos'u ! A reszta.. jakoś tam się zaliczy ;)
Ja nie chodziłam do jakiegoś rewelacyjnego liceum, nie byłam dobra z przedmiotów humanistycznych, a jakos na studia się dostałam ;)

Trzymam kciuki za Hollinkę, bo jak mniemam Gordona i Rapusia nie wystawiasz?

Posted

Justa napisał(a):
...Trzymam kciuki za Hollinkę, bo jak mniemam Gordona i Rapusia nie wystawiasz?

Wystawiam;-)Rapera:evil_lol: Wieczorem pokażę jak go zrobiłam ;)
Ja to jakiś goopek jestem, mam stresa już dzisiaj:nerwy: Mój żołądek daje o sobie znać mdłościami:razz: