Doginka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 malawaszka napisał(a):zawozisz koleżankę na egzamin???? :evil_lol: Muszę Ją podtrzymać na duchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - Ona też ze mną pojechała wczoraj:loveu: PA PA Quote
eria Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 oo a tu to można fotki z samego rana pooglądać :loveu::loveu::multi: Quote
ariss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i jak poszło na tym egzaminie?;) hahhaha,teraz pewnie śpisz po tak wczesnej pobudce-no chyba że nasze kciuki pomogły i oblewacie gdzieś sukces:evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale Raperek jest kudłaty. Mógłby jeszcze jakiegoś sznupka obdzielić tym futerkiem. :loveu: A ja mam siostrę w W-wie a w zasadzie w Nadarzynie. Quote
ariss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 AnkaG napisał(a):Ale Raperek jest kudłaty. Mógłby jeszcze jakiegoś sznupka obdzielić tym futerkiem. :loveu: moja paskuda niestety też tak szybko zarasta:-(. Ale pewna znawczyni sznaucerów(średnich p&s) powiedziała mi że z takiej sierści należy się tylko cieszyć,więc nie pozostaje mi nic innego:lol: Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam dziewczynki .... ja to myślałam, że pies to ma 4 łapy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale chyba nieee :shake: Quote
Karolina_Nett Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mutant :evil_lol:. Doginka, a ty wiesz że więcej ludzi umiera przez zjedzenia mięsa rekina niż jest zjadanych przez niego? :evil_lol::shake: Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A wegorz padliną i tak go lubię, bo nie myślę jak go jem :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 OBUDZĘ przez u :diabloti: http://images24.fotosik.pl/119/7dd50af5fe19c596.jpg Jaki szczęśliwy :loveu: http://images34.fotosik.pl/64/ae1e627f5fbb8937.jpg I oba przystojniaki :cool3: http://images32.fotosik.pl/64/1f9a0911c293d09f.jpg Ale ma minę ten husky :evil_lol: Dobry wieczór :D Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 gassira napisał(a):i jak poszło na tym egzaminie?;) hahhaha,teraz pewnie śpisz po tak wczesnej pobudce-no chyba że nasze kciuki pomogły i oblewacie gdzieś sukces:evil_lol: Gosia ZDAŁA:multi::multi::multi:- za 2 tygodnie odbierze prawko:p A ja jestem jak by mi ktoś w łeb przyłożył:cool3: - śpiąca:cool3: AnkaG napisał(a):Ale Raperek jest kudłaty. Mógłby jeszcze jakiegoś sznupka obdzielić tym futerkiem. :loveu: A ja mam siostrę w W-wie a w zasadzie w Nadarzynie. Ale czyją siostrę ?:crazyeye: Cheritka napisał(a):Witam dziewczynki .... ja to myślałam, że pies to ma 4 łapy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale chyba nieee :shake: Hi hi hi hi:diabloti: Karolina_Nett napisał(a):Mutant :evil_lol:. Doginka, a ty wiesz że więcej ludzi umiera przez zjedzenia mięsa rekina niż jest zjadanych przez niego? :evil_lol::shake: A to dlaczego?????:crazyeye: AnkaG napisał(a):A panga podobno śmieciami się żywi. Nie lubię pangi:shake: Cheritka napisał(a):A wegorz padliną i tak go lubię, bo nie myślę jak go jem :eviltong: Uwielbiam węgorza:loveu: Pimpek napisał(a):http://images34.fotosik.pl/64/ae1e627f5fbb8937.jpg I oba przystojniaki :cool3: Dobry wieczór :D To przystojniak i pięknotka - Gordon i Chiara Quote
Karolina_Nett Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Doginka napisał(a):Gosia ZDAŁA:multi::multi::multi:- za 2 tygodnie odbierze prawko:p A ja jestem jak by mi ktoś w łeb przyłożył:cool3: - śpiąca:cool3: A to dlaczego?????:crazyeye: Gratulacje! A ty kiedy odbierasz? :evil_lol: Szczerze? Nie wiem, ale kiedyś leciały takie reklamy na NTG :eviltong:. Quote
AnkaG Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Doginka chyba jesteś zmęczona. :evil_lol: Moja rodzona siostra mieszka w Nadarzynie. Quote
ariss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Gratulacje:multi::multi::multi: Doginka chyba komara ucieła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Gratulacje! A ty kiedy odbierasz? :evil_lol: Jak zdam egzamin z jazdy 21 grudnia:eviltong: AnkaG napisał(a):Doginka chyba jesteś zmęczona. :evil_lol: Moja rodzona siostra mieszka w Nadarzynie. Załapałam - moje sznupki są z Nadarzyna:p gassira napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi: Doginka chyba komara ucieła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake: - robiłam placki ziemniaczane - pychotka:eating: Chcecie jakieś stare listopadowe foteczki????:razz: Quote
ariss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Doginka napisał(a): Chcecie jakieś stare listopadowe foteczki????:razz: Jeszcze pytasz:roll: Pewnie,że chcemy:cool3::loveu: Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No to jedziem panie zielonka:diabloti: Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 To nie ostre, ale Runia fajnie tu wyszła:diabloti: Quote
Recommended Posts